توصیه برای بی انگیزه ها و...حتمابخوانید
-
زمــــــــــــــــان
گنج ارزشمندی که ارزشش رو هیچ وقت نمیفهمیم.زندگی ما مجموعه ای از ثانیه هاست واین ثانیه ها درکنارهم میتونه به تو ارزش بده،اما شرطی که هست توهم ارزش زمان رو بدونی،اونوقته که میدرخشی.
زمان سرمایه ای هست که وقتی هدر میره و ازدستش میدیم تازه ارزش واقعی اون رو میفهمیم،اونوقته که آه حسرت میکشیم که چرا دیرفهمیدم...
امروز میخوام با قدرت ذهنتون سفرکنیم و به یک روز قبل کنکور بریم،خواهش میکنم فکر کن بهش...
خوب حالا
یک سوال به نظرت اگر برگردی عقب چیکارمیکردی؟؟
خوب خوندی یانه،فردا کنکور داری...
اگربرگردی عقب چه چیزهایی رو ترک میکنی؟؟
چه درس هایی رو بیشتر میخونی؟
چندتا تست بیشتر میزنی؟؟
و...
فکرکن بهش،فکـــــــــــــــــــــــــــــــــــــر...
حالا بریم ساعت14روز بعد،تو اتاقت نشستی
نتیجه کارهایی که کردی چی شده؟؟
چرا تلاش نکردی؟؟ چرابهونه آوردی؟؟ چرا...
دوست من از امروز تا کنکور باتوجه به احتمال تعویق کنکور حداقل90الی100روز وقت داری
زمانی که میتونی ازش استفاده کنی تا ارزش واقعی خودت رو پیداکنی یانه اینکه نخونی و اتفاقات بالا رخ بده واست
بیا اینجا هدفتو بنویس
تاریخی که تصمیم گرفتی روهم بنویس
بعد کنکور بیا وببین و از خودت ممنون باش که چنین تغییری کردی
موفق باشید
@بچه-های-همخوانی
@رتبه-های-انجمن-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@همیار
@ناظم -
دانشگاه صنعت و معدن یا امیر کبیر
رشته:کامپیوتر /مکانیک
99/01/24 -
زمــــــــــــــــان
گنج ارزشمندی که ارزشش رو هیچ وقت نمیفهمیم.زندگی ما مجموعه ای از ثانیه هاست واین ثانیه ها درکنارهم میتونه به تو ارزش بده،اما شرطی که هست توهم ارزش زمان رو بدونی،اونوقته که میدرخشی.
زمان سرمایه ای هست که وقتی هدر میره و ازدستش میدیم تازه ارزش واقعی اون رو میفهمیم،اونوقته که آه حسرت میکشیم که چرا دیرفهمیدم...
امروز میخوام با قدرت ذهنتون سفرکنیم و به یک روز قبل کنکور بریم،خواهش میکنم فکر کن بهش...
خوب حالا
چندتا تست بیشتر میزنی؟؟
و...
دوست من از امروز تا کنکور باتوجه به احتمال تعویق کنکور حداقل90الی100روز وقت داری
زمانی که میتونی ازش استفاده کنی تا ارزش واقعی خودت رو پیداکنی یانه اینکه نخونی و اتفاقات بالا رخ بده واست
بیا اینجا هدفتو بنویس
موفق باشید
@بچه-های-همخوانی
@رتبه-های-انجمن-آلاء
@همیار
@ناظمmir sajjad امروز 24 فروردین 99، مهندسی کامپیوتر | دانشگاه اصفهان
-
من دیشب خواب دیدم سرجلسه ی کنکورم انقدر هل کردم که برگه ها همینجوری پاره میشدن تو دستم
اصلن بدترین کابوس زندگیم بود. من هر از چند گاهی از این جور خوابا می بینم. و این میشه انگیزه برام
-
امروز 99/01/25 عشقم دانشگاه تهران رشته پزشکی
-
پزشکی شیراز،بیست و چهارم فرودین ماه 99
-
99/1/24
پزشکی دانشگاه تهران:))) -
نمی دونم چندمین باره ک تصمیم ب تغییر می گیرم
باشد ک کاممان روا شود شاید خیلی فانتزی ب نظر بیاد
ولی تو دلم هست و می خوام بگم خیلی دلم می خواد عبارتِ
رتبه 200سراسری تجربی 99 رو گوشه کارنامم ببینم.خییییییلییییییی.
اصنم ناراحت نمی شم بیاید بگید : خب ! ت ک می خواستی می خوندی :|
من اون وقتا نمی خواستم.اصلا نمی خواستم. دلایلش بماند.
اما الان توحسرت مهر ماهم حتی.وخیلی دلم می خواد.باز هم دلایلش بماند.24/ 1/ 99
دانشکده علوم پزشکی تهران
-
نمی دونم چندمین باره ک تصمیم ب تغییر می گیرم
باشد ک کاممان روا شود شاید خیلی فانتزی ب نظر بیاد
ولی تو دلم هست و می خوام بگم خیلی دلم می خواد عبارتِ
رتبه 200سراسری تجربی 99 رو گوشه کارنامم ببینم.خییییییلییییییی.
اصنم ناراحت نمی شم بیاید بگید : خب ! ت ک می خواستی می خوندی :|
من اون وقتا نمی خواستم.اصلا نمی خواستم. دلایلش بماند.
اما الان توحسرت مهر ماهم حتی.وخیلی دلم می خواد.باز هم دلایلش بماند.24/ 1/ 99
دانشکده علوم پزشکی تهران
@FatiJoooooni
سلام منم مثل شما بودم بارها قبلا تصمیم به تغییر گرفتم اما یه چیزی رو فهمیدم،تغییر به این معنی نیست که الان بگم من از فردا رکورد میزنم و امثال اینها بعد این بیاد توذهنت فردا که بلندمیشی انرژیت بالا باشه و ...نه تغییر یعنی کارهایی که تادیروز انجام میدادیم وبد بود رو انجام ندیم،مثلا اگر انرژیمون کم بود نگیم بسته دیگه نه بازم بخون این یعنی تغییر،تغییر یعنی اگر قبلا دیر بلند میشدی و چون سرتایم بلندنشدی نمیخوندی از این به بعد تصمیم میگیری که بخونی.زمانی که افکار گذشته میاد توذهنت یه لحظه بگو من آدم سابق نیستم اشتباهی اومدی...
گذشته روهم ولش هرچی بوده گذشته،بیا روهدفت بمون از همین امروز 100درصده تلاشتو بکن.همین خودش میشه تغییر
موفق میشی انشاءا... -
زمــــــــــــــــان
خوب حالا
چندتا تست بیشتر میزنی؟؟
و...
بیا اینجا هدفتو بنویس
موفق باشید
@بچه-های-همخوانی
@رتبه-های-انجمن-آلاء
@همیار
@ناظمjjad سسلام، من سال دهم که بودم عاشق دندانپزشکی شهیدبهشتی بودم تا سال یازدهم هم این رویام بود ولی خب بااینکه ساعت مطالعه من یکی بودعالی بود بعد تا دوهفته بعدش دیگه ساعت مطالعه ای نبود و تازه از فردا مخام با تمام وجودم برا هدفم بجنگم .هدفم :
دندانپزشکی خوراسگان و مترجمی زبان اصفهان -
26 فروردین 99 دندانپزشکی دانشگاه یزد
-
jjad سسلام، من سال دهم که بودم عاشق دندانپزشکی شهیدبهشتی بودم تا سال یازدهم هم این رویام بود ولی خب بااینکه ساعت مطالعه من یکی بودعالی بود بعد تا دوهفته بعدش دیگه ساعت مطالعه ای نبود و تازه از فردا مخام با تمام وجودم برا هدفم بجنگم .هدفم :
دندانپزشکی خوراسگان و مترجمی زبان اصفهانMAHAk در توصیه برای بی انگیزه ها و...حتمابخوانید گفته است:
jjad سسلام، من سال دهم که بودم عاشق دندانپزشکی شهیدبهشتی بودم تا سال یازدهم هم این رویام بود ولی خب بااینکه ساعت مطالعه من یکی بودعالی بود بعد تا دوهفته بعدش دیگه ساعت مطالعه ای نبود و تازه از فردا مخام با تمام وجودم برا هدفم بجنگم .هدفم :
دندانپزشکی خوراسگان و مترجمی زبان اصفهان -
این پست پاک شده!
-
زمــــــــــــــــان
خوب حالا
چندتا تست بیشتر میزنی؟؟
و...
بیا اینجا هدفتو بنویس
موفق باشید
@بچه-های-همخوانی
@رتبه-های-انجمن-آلاء
@همیار
@ناظمmir sajjad
دانشکده پزشکی مشهد
22_تیر_99