درباره ي جهاد
️
-
@jahad-20
-
Mohsen Taheri نه اصلا مراد ما از شهادت جنگ با اسلحه نيست. اتفاقا من از اون دخترام كه معتقدم قدرت زن خيلي بيشتر از اسلحه اس. فيلم چ رو ديدين؟ يه جا شخصيت هانا اسلحه رو پس ميزنه ميگه زن با تفنگ نميجنگه. يه ديالوگ محشر هم بين دكتر چمران و شهيد وصالي هست كه ميگن اينطوري بيماراي بيمارستان كشته ميشن شهيد وصالي ميگن كشته شن؟ منظورتون شهيده ديگه دكتر ؟شهيد چمران لبخند ميزنن ميگن اون مقام كه دست خداس اصغرجان. من عاشق اين ديالوگم و اتفاقا بيشتر طرفدار ادماي اهل تدبرم تا اونايي كه بي كله ميزنن تو دل خطر. شما عالي هستين به نظرم چون شهادت واقعا يه مقامه كه دست خداست و جهاد اصلي جهاد با نفسمونه نه با تير و تركش
@خانوم-وكيل از این زاویه ندیده بودم
-
Mohsen Taheri نه اصلا مراد ما از شهادت جنگ با اسلحه نيست. اتفاقا من از اون دخترام كه معتقدم قدرت زن خيلي بيشتر از اسلحه اس. فيلم چ رو ديدين؟ يه جا شخصيت هانا اسلحه رو پس ميزنه ميگه زن با تفنگ نميجنگه. يه ديالوگ محشر هم بين دكتر چمران و شهيد وصالي هست كه ميگن اينطوري بيماراي بيمارستان كشته ميشن شهيد وصالي ميگن كشته شن؟ منظورتون شهيده ديگه دكتر ؟شهيد چمران لبخند ميزنن ميگن اون مقام كه دست خداس اصغرجان. من عاشق اين ديالوگم و اتفاقا بيشتر طرفدار ادماي اهل تدبرم تا اونايي كه بي كله ميزنن تو دل خطر. شما عالي هستين به نظرم چون شهادت واقعا يه مقامه كه دست خداست و جهاد اصلي جهاد با نفسمونه نه با تير و تركش
@خانوم-وكيل بله دیدم فیلم زیباییه...
-
@خانوم-وكيل بله دیدم فیلم زیباییه...
Mohsen Taheri شما به شهادت طلبي ما انتقاد دارين درسته؟
-
زندگی صحنه ی هنرمندی ماست..
لحظه هایش ناب ناب
فارغ از تعداد شمع روی کیک،
تو با اندیشه هایت زندگی میکنی
با بزرگی افکارت بزرگ میشوی
اگر فکرت بزرگ است فقط "لبخنـــــد.."...............................
.............................
جهادم،آقا حسین،
عمری طولانی پر از خیر و نیکی، وپایانی از جنس خدا براتون آرزو میکنم................ تولــــــدتون مبـــــارک..............
@jahad-20
@حسین-81 -
لحظه هایش ناب ناب
جهادم،آقا حسین،
عمری طولانی پر از خیر و نیکی، وپایانی از جنس خدا براتون آرزو میکنم................ تولــــــدتون مبـــــارک..............
@jahad-20
@حسین-81Gole Narges سپاس
-
Mohsen Taheri شما به شهادت طلبي ما انتقاد دارين درسته؟
@خانوم-وكيل من کی م که انتقاد داشته باشم.
-
Mohsen Taheri
نه منظور ایشون اینه که داریم کنار هم بحث میکنم 2کلمه از شما یاد میگیریم
2 کلمه هم شما از ما (انشالله) یاد میگیرید -
لحظه هایش ناب ناب
جهادم،آقا حسین،
@jahad-20
@حسین-81Gole Narges خیلی خیلی ممنونم عزیزم
-
Mohsen Taheri شما استاد مايين
@حسین-81 من خيلي از انتقاد استقبال ميكنم ميخوام اگه كارم ايراد داره متوجه شم -
Mohsen Taheri
نه منظور ایشون اینه که داریم کنار هم بحث میکنم 2کلمه از شما یاد میگیریم
2 کلمه هم شما از ما (انشالله) یاد میگیرید@حسین-81 ان شاالله
-
Mohsen Taheri
من متوجه شدم چقدر وقت پاي اون كامنت گذاشتين امروز هيچكار نكردم يه كم كم كاريامو جبران كنم فردا دوباره ميخونم كامنتتونو -
-
-
@m-v خوبی؟کم پیدا شدی