نحوه درس خواندن
-
نیما آر خواهش میکنم وظیفمه...
سعی کن تایم دار باشه خوندنت اگ روزی ۳ ساعت میتونی فرداش ۳ و ساعت و ربع بخون اینطوری تا سال ۱۱ هم حداقل ۱۰ ساعت و میخونی -
نیما آر مشکلی نیست تازه سال دهمی ولی اگ ادامه بدی ... من سال دهم روزی ۱۰ یا ۱۱ ساعت میخوندم..
الان ۱ ساعت هم تایم مطالعه ندارم...@Махса در نحوه درس خواندن گفته است:
نیما آر مشکلی نیست تازه سال دهمی ولی اگ ادامه بدی ... من سال دهم روزی ۱۰ یا ۱۱ ساعت میخوندم..
الان ۱ ساعت هم تایم مطالعه ندارم...اگه از سال های اولی خیلی فشار آوردی به خودت چیز طبیعیه، دست خودت نیست خسته میشی، زده میشی ازش
-
@Махса در نحوه درس خواندن گفته است:
الان ۱ ساعت هم تایم مطالعه ندارم...اگه از سال های اولی خیلی فشار آوردی به خودت چیز طبیعیه، دست خودت نیست خسته میشی، زده میشی ازش
Gole Narges مرسی از راهنماییت
-
Gole Narges مرسی از راهنماییت
-
با سلام به شما معلمان دلسوز آلایی:
در ابتدا خودمو به صورت خلاصه معرفی می کنم-من دانش آموز پایه دهم تجربی هستم و تقریبا یک ماهه که به صورت کنکوری درس میخونم و شروع به تست زدن کردم-تقریبا من برای 25 تست هر درس 2 ساعت و نیم وقت میزارم-اما خودم احساس میکنم که واقعا وقت زیادی صرف میکنم و در روز حدود 7 ساعت درس میخوانم.سوال یک:برای اینکه من تا آخر تابستان بتونم که کل تست درس ها را بزنم"باید چه جوری برنامه ریزی کنم؟
سوال 2:2 ساعت و نیم برای تحلیل 25 تست یک درس اختصاصی عادی هست؟ یا باید سرعت درس خواندنم را بیشتر کنم؟.با تششکر
-
@Махса واقعا حرف شما صحیحه اینطوریی باید خوند وجلو رفت ومیشه رتبه خوبیم اوردشما تجربه خوندن دارین از دهم تا الان
@m-h-b-y در نحوه درس خواندن گفته است:
@Махса واقعا حرف شما صحیحه اینطوریی باید خوند وجلو رفت ومیشه رتبه خوبیم اوردشما تجربه خوندن دارین از دهم تا الان
ممنونم شما لطف دارین..
-
نیما آر شما دهمين قطعا بايد عمقي درس بخونين اگه مثل من تحليلتون اينطوريه كه پدر هر٤ گزينه رو درميارين😂😐 اينو يكي از معلمام خيلي هم تشويق كرد
تحليل عمقي خيلي عاليه خصوصا سال دهم -
@m-h-b-y در نحوه درس خواندن گفته است:
ممنونم شما لطف دارین..
-
نیما آر نصف ما دوازدهميا حاضريم فرش زير پامونو بفروشيم برگرديم دهم😂 توروخدا خوب بخونين خوب مسلط شين به درسا
سرعت از دانش مياد
واسه تست سرعتي بايد مفاعيمو كامل بلد باشين
خيلي تلاش كنين واسه عميق شدن و زياد خوندن و كلا تسلط
فرصت واسع سرعت هست -
نیما آر نصف ما دوازدهميا حاضريم فرش زير پامونو بفروشيم برگرديم دهم😂 توروخدا خوب بخونين خوب مسلط شين به درسا
سرعت از دانش مياد
واسه تست سرعتي بايد مفاعيمو كامل بلد باشين
خيلي تلاش كنين واسه عميق شدن و زياد خوندن و كلا تسلط
فرصت واسع سرعت هست