نحوه درس خواندن
-
@Махса در نحوه درس خواندن گفته است:
نیما آر مشکلی نیست تازه سال دهمی ولی اگ ادامه بدی ... من سال دهم روزی ۱۰ یا ۱۱ ساعت میخوندم..
الان ۱ ساعت هم تایم مطالعه ندارم...اگه از سال های اولی خیلی فشار آوردی به خودت چیز طبیعیه، دست خودت نیست خسته میشی، زده میشی ازش
Gole Narges مرسی از راهنماییت
-
Gole Narges مرسی از راهنماییت
-
با سلام به شما معلمان دلسوز آلایی:
در ابتدا خودمو به صورت خلاصه معرفی می کنم-من دانش آموز پایه دهم تجربی هستم و تقریبا یک ماهه که به صورت کنکوری درس میخونم و شروع به تست زدن کردم-تقریبا من برای 25 تست هر درس 2 ساعت و نیم وقت میزارم-اما خودم احساس میکنم که واقعا وقت زیادی صرف میکنم و در روز حدود 7 ساعت درس میخوانم.سوال یک:برای اینکه من تا آخر تابستان بتونم که کل تست درس ها را بزنم"باید چه جوری برنامه ریزی کنم؟
سوال 2:2 ساعت و نیم برای تحلیل 25 تست یک درس اختصاصی عادی هست؟ یا باید سرعت درس خواندنم را بیشتر کنم؟.با تششکر
-
@Махса واقعا حرف شما صحیحه اینطوریی باید خوند وجلو رفت ومیشه رتبه خوبیم اوردشما تجربه خوندن دارین از دهم تا الان
@m-h-b-y در نحوه درس خواندن گفته است:
@Махса واقعا حرف شما صحیحه اینطوریی باید خوند وجلو رفت ومیشه رتبه خوبیم اوردشما تجربه خوندن دارین از دهم تا الان
ممنونم شما لطف دارین..
-
نیما آر شما دهمين قطعا بايد عمقي درس بخونين اگه مثل من تحليلتون اينطوريه كه پدر هر٤ گزينه رو درميارين😂😐 اينو يكي از معلمام خيلي هم تشويق كرد
تحليل عمقي خيلي عاليه خصوصا سال دهم -
@m-h-b-y در نحوه درس خواندن گفته است:
ممنونم شما لطف دارین..
-
نیما آر نصف ما دوازدهميا حاضريم فرش زير پامونو بفروشيم برگرديم دهم😂 توروخدا خوب بخونين خوب مسلط شين به درسا
سرعت از دانش مياد
واسه تست سرعتي بايد مفاعيمو كامل بلد باشين
خيلي تلاش كنين واسه عميق شدن و زياد خوندن و كلا تسلط
فرصت واسع سرعت هست -
نیما آر نصف ما دوازدهميا حاضريم فرش زير پامونو بفروشيم برگرديم دهم😂 توروخدا خوب بخونين خوب مسلط شين به درسا
سرعت از دانش مياد
واسه تست سرعتي بايد مفاعيمو كامل بلد باشين
خيلي تلاش كنين واسه عميق شدن و زياد خوندن و كلا تسلط
فرصت واسع سرعت هست -
با سلام به شما معلمان دلسوز آلایی:
در ابتدا خودمو به صورت خلاصه معرفی می کنم-من دانش آموز پایه دهم تجربی هستم و تقریبا یک ماهه که به صورت کنکوری درس میخونم و شروع به تست زدن کردم-تقریبا من برای 25 تست هر درس 2 ساعت و نیم وقت میزارم-اما خودم احساس میکنم که واقعا وقت زیادی صرف میکنم و در روز حدود 7 ساعت درس میخوانم.سوال یک:برای اینکه من تا آخر تابستان بتونم که کل تست درس ها را بزنم"باید چه جوری برنامه ریزی کنم؟
سوال 2:2 ساعت و نیم برای تحلیل 25 تست یک درس اختصاصی عادی هست؟ یا باید سرعت درس خواندنم را بیشتر کنم؟.با تششکر
نیما آر
یکم مدت تست زیاده ولی نگران کننده نیست رفته رفته حل میشه فقط نباید جا بزنی
سعی کن از تصمیمات یهویی جلوگیری کنی چون یه هفته ادامه میدی دو هفته میمونی
توی تابستون برنامه خودمو میگم بهت ولی ممکنه نتونی برسونی ولی نگران نباش با الویت میگم که اگه خواستی و نرسیدی حذف کنی بعضیاشو
الویت اول مرور دهمه برای مرور با منابع خودت برو جلو ولی من بازم منابع خوبو که خودم بهش رسیدم میگم
زیست دهم اگه سطحت خوبه با ای کیو جمع بندی کن اگه سطحت متوسطه و پایینه با میکرو
مطلقا اگه سطحت بالا نیست سمت ای کیو نرو چون ای کیو بازده مناسبی نداره یعنی برای کسی مناسبه که نکات پر تکرارو میدونه و دنبال نکات خیلی رایج نیست که این نکات هم ارزش زیادی ندارن و صرفا یه حس اعتماد به ادم میده
واسه ریاضی من با نردبام و ای کیو جمع کردم ولی بهترین منبع برای همه سطح ها میکرو ئه
نردبام خیلی سطحش از کنکور بالاتره و صرفا برای سرگرمی و چالش به درد میخوره ولی ای کیو سطحش بالاست و سوالاتش بدرد بخوره
واسه فیزیک پیشنهادم نردبامه اگه دیدی سنگینه ابی رو امتحان کن
شیمی مبتکران و دیگر هیچ اگه وقت نشد همشو بزنی تستای vit رو بزن
واسه عمومی هر چی داری کار کن
عمومی رو مهم نیست کار کنی چون طول سال وقت هست
اگه تونستی دهمو تموم کنی که به نظرم باید بتونی یه چند فصل از هر کتاب یازدهم بخونی بد نیست ولی زیاد این مورد ضروری نیست