اللهم عجل لولیک الفرج
-
توي كامنت قبلي گفتيم اينكه امام زمان بيان يهويي دنيا گلستان شه تفكر غلطيه چون سلب مسئوليت ميكنه
حالا كامنت پنجم
البته نگاه معنوي حضرت معجزه خواهد كرد و قطعا ظهور ايشان اثار پربركتي را براي انسان هاي مستعد به دنبال خواهد داشت اما قواعد رشد و كمال و نقش عزم و لياقت انسان چه خواهد شد؟
اينكه بعضيا فكر ميكنن ادمها بدون اختيار خودشون و با نگاه معنوي حضرت خوب ميشن
اين كار از دست پيامبر و حصرت علي بهتر بر ميامد!
اما خداوند به پيامبرش فرمود انك لاتهدي من أحببت
تو هركسي را كه دلت بخواهد نميتواني هدايت كني
وظيفه ي تو فقط ابلاغ است وظيفه ي ديگري نداري
انوقت يكدفعه مسئوليت هاي امام زمان و شيوه اي اعمال انها توسط ايشان فرق خواهد داشت؟
نجات بشريت خارج از مسئوليت انسانها و سنتهاي الهي نيست
اين طرزتفكر هم در نظر نگرفتن كرامت انسان است و استخفاف دين و سنتهاي تبديل ناپذير خداوند
در نهايت هم انتظاري بي مسئوليت و بي خاصيت به ارمغان خواهد اورد
️بله روايت داريم امام زمان بر سر مومنان دست ميكشن و عقل اونها رشد پيدا ميكنه اما درك معناي اين حديث نيازمند يك نگاه عميق است
همين الان هم اگر شرايطي فراهم شود كه گروهي از مومنان لياقت تفقد حضرت رو پيدا كنن ، مورد عنايت او قرار خواهند گرفت و با لطف خاص حضرت عقول انها بيشتر از سايرين رشد خواهد كرد(نگاه معنوي حصرت مختص دوران ظهور نيست) -
كامنت چهارم
نگاه عاميانه موجب تاخير در فرج ميشه
نجات از عوام زدگي مقدمه ي نجات از وضعيت موجوده
ان الله لايغير مابقوم حتي يغيروا ما بانفسهم
خداوند سرنوشت هيچ قوم و ملتي را تغيير نميدهد مگر انكه انان انچه را در خودشان است تغيير دهند
️قيام منجي خارج از سنتهاي تغييرناپذير الهي نيست
فلن تجد لسنت الله تبديلا و لن تجد لسنت الله تحويلا
هرگز براي سنت خدا تبديل نخواهي يافت و هرگز براي سنت خدا تغيير نمي يابي
️نگاه عاميانه
ان شاء الله اقا امام زمان ميان اوضاعو درست ميكنن
طوري اين عبارت در ذهن ها معنا ميشه كه انگار اين اصلاح اوضاع عالم خارج از قواعدي است كه تاكنون بر تمامي رخدادها حاكم بوده است️قواعدي مانند قاعده ي طلايي: الله لايغير مابقوم حتي يغيروا ما بانفسهم
نتيجه ي اين نگاه عاميانه شانه خالي كردن از زير بار مسئوليت
ديگه انگار نه وظيفه اي قبل از ظهور داريم نه بعد از ظهورياران حضرت هم از ما بهترونن
پس تمام مسئوليت برعهده ي حضرت و ٣١٣ يارشونه
و قراره بقيه مردم به شكل اجباري و غيراختياري به سمت خدا راهي بشن
انگار انسانها بدون اختيار و لياقت هم ميتونن سعادتمند بشن
خوب شدن ادمها فقط با نگاه معنوي حضرت@خانوم-وكيل در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
كامنت چهارم
نگاه عاميانه موجب تاخير در فرج ميشه
نجات از عوام زدگي مقدمه ي نجات از وضعيت موجوده
ان الله لايغير مابقوم حتي يغيروا ما بانفسهم
خداوند سرنوشت هيچ قوم و ملتي را تغيير نميدهد مگر انكه انان انچه را در خودشان است تغيير دهند
️قيام منجي خارج از سنتهاي تغييرناپذير الهي نيست
فلن تجد لسنت الله تبديلا و لن تجد لسنت الله تحويلا
هرگز براي سنت خدا تبديل نخواهي يافت و هرگز براي سنت خدا تغيير نمي يابي
️نگاه عاميانه
ان شاء الله اقا امام زمان ميان اوضاعو درست ميكنن
طوري اين عبارت در ذهن ها معنا ميشه كه انگار اين اصلاح اوضاع عالم خارج از قواعدي است كه تاكنون بر تمامي رخدادها حاكم بوده است️قواعدي مانند قاعده ي طلايي: الله لايغير مابقوم حتي يغيروا ما بانفسهم
نتيجه ي اين نگاه عاميانه شانه خالي كردن از زير بار مسئوليت
ديگه انگار نه وظيفه اي قبل از ظهور داريم نه بعد از ظهورياران حضرت هم از ما بهترونن
پس تمام مسئوليت برعهده ي حضرت و ٣١٣ يارشونه
و قراره بقيه مردم به شكل اجباري و غيراختياري به سمت خدا راهي بشن
انگار انسانها بدون اختيار و لياقت هم ميتونن سعادتمند بشن
خوب شدن ادمها فقط با نگاه معنوي حضرتدقیقا همینجوریه حتی بعضیا میگن پس کی امام زمان ظهور میکنه؟ در صورتیکه نمیدونن این ماییم که ظهور و رقم میزنیم این ماییم تا باید به درک نبود اماممون برسیم
-
سلام
دوستان
واسه ماه رمضان چه برنامه ای دارین؟؟؟؟
@خانوم-وكيل
Bio
Gole Narges
@حسین-81
مرید سید علی
@jahad-20@Fighter-Bad در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
سلام
دوستان
واسه ماه رمضان چه برنامه ای دارین؟؟؟؟
@خانوم-وكيل
Bio
Gole Narges
@حسین-81
مرید سید علی
@jahad-20من با روزی یک جز موافقم
-
امام حسین میفرمایند بمیرید اما خفت بیعت با ستمگران را نپذیرید
کتاب سقای آب و ادب و میخوندم رسیدم به صفحه ها یی که از زبان امام حسین نقل شده بود درباره امر به معروف و نهی از منکر میگفتن و درباره ی اینکه با ظالمان بیعت نکنید
فکرم هزار جا رفت یادم اومد چه جاهایی که من میتونستم امر به معروف کنم و نکردم یکیش همینجا
بعدشم که اقا درباره بعیت نکردن با ظالمان گفتن یاد مذاکرات بین ما و آمریکا افتادم اونجا که نوشته بود : این خون من بهای ماندگاری پیام وکلام و رفتارم
گریم گرفت چقدر احترام گذاشتیم به خونی که ریخته شد در حادثه ی کربلا؟؟؟ چقدر امر به معروف ونهی از منکر کردیم؟ عاشورا را چقدر زنده نگه داشتیم
اون از مسئولین ما که زیر بار هر خفتی میروند و دست دوستی با دشمنان میدهند این هم از ما که نشسته ایم و منتظریم سرنوشتمان تغییر کند -
کمی تعقل؟؟؟؟
پیامبر مهربانی ها دینش را آبرویش را شرفش را گرو میگذارد تا خدا امت پر از لغزش را از عذاب نجات دهد و ببخشد
حسینش را گرو میگذارد تا خدا کسانی را که بر دین او نیستند هم ببخشاید
امام حسین تمام زندگی اش را علی اکبرش را عباسش را رقیه اش را شش ماهه اش را فدا میکند تا مردم هدایت شوند زمانیکه فرشتگان و جنیان از او رخصت میگیرند تا دشمنان را تار ومار کنند می فرمایند من قبل از اینکهاینها به جنایت کشتن من دست یابند آنها را بکشم؟؟من آمده ام که این مردم را هدایت کنم نه اینکه آنها را بکشم؟
واینچنین است که 1400 سال بعد هم حر هایی پیدا میشوند که شفاعت حسین شفاعتشان کنند
همه ی پیامبران وامامان راهشان را برای هدایت ما هموار ساختند یک قدم دیگر باقیست که با گام های ما باید هموار شود اما ما هنوز هم نشسته عاشقی میکنیم -
Gole Narges در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
بیمنطقترین جملهاے ڪه تا حالا شنیدے چی بوده؟
خودم:
- اگه بر میگشتم حتما مومن میشدم
️
هرکی رو تو قبر خودش میزارن
-
Gole Narges در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
بیمنطقترین جملهاے ڪه تا حالا شنیدے چی بوده؟
خودم:
️
هرکی رو تو قبر خودش میزارن
-
@خانوم-وكيل همش و که نزاشتم یه بخشی رو
وقتی میری سایت کتاب بخری یه بخشیش و بهت نشون میده دیگه -
@jahad-20 اها واسه تبليغ كتابه؟ فكر مردم مثل من قراره مرتب كامنت بذاري ازش
اگه نخوام بخرم اشكال نداره بخونم؟ كتاب فعلا واسه خوندن زياد دارم -
@خانوم-وكيل نه تبلیغ نیست به خاطر حرفایی که پایینش گفتم مجبور شدم بزارم ولی میگم خود انتشارات هم یه بخشی رو دراختیار بقیه قرار میده دیگه من هم همشو منتشر نکردم