سوال ادبیات /آرایه متناقض نما
-
Mohsen Taheri چه ربطی به شمع داره آخه؟ گزینه 4 داره میگه از طرف یار داره یه نسیمی میوزه. اگه میخوای از این نسیم بهره ببری، باید به معرفت برسی ...
و توضیحی هم که دادین، ربطی به گزینه ی 3 نداره. اینجا کسی نمرده تا با بارش بارون زنده بشه. پس شما اصلا معنی پارادوکس رو نفهمیدین. اگه عبارت "مرده ی زنده" بیاد، پارادوکس داریم.@سما-نویدفر در سوال ادبیات /آرایه متناقض نما گفته است:
Mohsen Taheri چه ربطی به شمع داره آخه؟ گزینه 4 داره میگه از طرف یار داره یه نسیمی میوزه. اگه میخوای از این نسیم بهره ببری، باید به معرفت برسی ...
و توضیحی هم که دادین، ربطی به گزینه ی 3 نداره. اینجا کسی نمرده تا با بارش بارون زنده بشه. پس شما اصلا معنی پارادوکس رو نفهمیدین. اگه عبارت "مرده ی زنده" بیاد، پارادوکس داریم.خب تو هم ميگي پارادوكس نداره ديگه گفته كدوم داره
ببين من توضيح دادم عزيزم ميگه اگه از باد كمك ميخواي چراغ دلتو مقابلش بگير خب خاموش ميشه كه اين چه كمك خواستنيه
تناقضه ديگه -
@سما-نویدفر در سوال ادبیات /آرایه متناقض نما گفته است:
و توضیحی هم که دادین، ربطی به گزینه ی 3 نداره. اینجا کسی نمرده تا با بارش بارون زنده بشه. پس شما اصلا معنی پارادوکس رو نفهمیدین. اگه عبارت "مرده ی زنده" بیاد، پارادوکس داریم.خب تو هم ميگي پارادوكس نداره ديگه گفته كدوم داره
ببين من توضيح دادم عزيزم ميگه اگه از باد كمك ميخواي چراغ دلتو مقابلش بگير خب خاموش ميشه كه اين چه كمك خواستنيه
تناقضه ديگه -
@سما-نویدفر معلممون فرستاده متاسفانه
-
@سما-نویدفر معلممون فرستاده متاسفانه
-
@سما-نویدفر , Nazanin_Ahmadi پیشنهاد میکنم ویدیو های دکتر سبطی رو ببینین توی اون گزینه 4 توضیح داده شده میتونین برین پارادوکسشو ببینین
-
Nazanin_Ahmadi گزینه یک
@Hamnafass 😐باز بین ۳و۴ شاد دعوا بشه ولی اخه یک چرا
-
@خانوم-وكيل هموون ۴ درسته
-
گزینه 4
نسیم نوروزی در شرف وزیدن است و اگر میخواهی از آن بهره ببری بدان وسیله برای دلت روشنی بخش باش
این در صورتیه که باد تیره در ادبیات خاموش کننده شمع و شعله عشقه، با اینکه ما میدونیم آتش بی باد شعله ور نشود.
پارادوکس صریحی دارد -
Nazanin_Ahmadi گزینه یک
@nafas-m سلام
چرا گزینه یک ؟ -
@nafas-m سلام
چرا گزینه یک ؟Arshia Yazdian عذر میخوام شما خودتون کدام گزینرو انتخاب میکنید؟
-
Arshia Yazdian عذر میخوام شما خودتون کدام گزینرو انتخاب میکنید؟
@ftm-dh من باشم گزینه 4 رو انتخاب میکنم SEPEHR ALIZADEH در این خصوص تحلیل دقیقی کرده:rose: