درباره ي جهاد😉❤️
-
@jahad-20 در درباره ي جهاد😉❤️ گفته است:
@خانوم-وكيل آره بهم نمیاد😂
من خیلی مینویسم😂منم 😎✌
البته چن وقته ب خاطر کنکور دیگ سراغش نرفتم 😕😥 -
@خانوم-وكيل شهادت با ایثار که فرقی نداره؟؟؟نه؟
منم در اون مسیرم که در ذهنمه احساس می کنم ی جاهایی ممکنه دیگران برضدم بشن و بخوان ی کارایی بکنن باهام. ولی من نمی خوام ب کسی آزار برسونم و خونی بریزم!!یعنی حاضرم برای هدفم بمیرم و سینمو پاره کنن ولی خود من دیدگاهم جوریه که یک چیزای دیگه رو الزام میکنه برام. مثلا من با خودم فک می کنم من می تونم بدون تفنگ و تیر هم اثر زیبایی که در ذهن دارم رو بذارم! نمی دونم شاید موفق نشم ولی من بهش ایمان قلبی دارم. ایمانی که ب خاطر اونه که زنده م!!!
حالا اگه در مسیرم کسی بخواد منو از بین ببره، که خیلی هم احتمالش زیاده، چو اون میخواد خود منو بکشه و فقط به این خاطر که درک دیدگاه های بینهایت من براش غیر ممکنه. چون هر انسان و جامعه ای در این کره ی خاکی بر محور خود شکل گرفته و هیچ دستی انگار از ملکوت نمیاد که یک چیز ضعیف و متزلزل و پراکنده (مثل الان جهان) رو دِرو کنه!!!
پس حالا که میخوای بهشو بفهمون اصل این جهان "خود" نیست فک می کنی چیکارت می کنن؟ و تو هر روز مصمم تر در مسیر وحدت گام برداری ولی اونا بالاخره ی پیله ای دارن دورش بتنن! یک روزی تو رو تحمل نخواهند کرد! و سعی در نابودیت خواهند داشت. ولی من نمی ترسم از این! فقط وقتی می ترسم که اونا از خودم فراتر رو میخوان نابود کنن مثلا ب کسای که دوستشو دارم آسیب بزن و این منو وادار ب کارهایی میکنه که هرگز اصل من نبودن.
ولی اگه تیکه و پارم هم بکنن و هر تیکه م رو هم بندازن ی گوشه از جهان نمی ترسم
ب نظرتون این حال من چیه؟؟ آیا من با شما و جهاد فرق دارم؟؟ منظورم اینه که شما میگید میخوایم شهید بشیم منظورتون دربرابر یک دشمن و یک تاریکی انسانی هستش؟؟ مثلا در جنگ با صهیونیسم؟ از لحاظ این مورد بگید فقط لطفاMohsen Taheri در درباره ي جهاد😉❤️ گفته است:
@خانوم-وكيل شهادت با ایثار که فرقی نداره؟؟؟نه؟
منم در اون مسیرم که در ذهنمه احساس می کنم ی جاهایی ممکنه دیگران برضدم بشن و بخوان ی کارایی بکنن باهام. ولی من نمی خوام ب کسی آزار برسونم و خونی بریزم!!یعنی حاضرم برای هدفم بمیرم و سینمو پاره کنن ولی خود من دیدگاهم جوریه که یک چیزای دیگه رو الزام میکنه برام. مثلا من با خودم فک می کنم من می تونم بدون تفنگ و تیر هم اثر زیبایی که در ذهن دارم رو بذارم! نمی دونم شاید موفق نشم ولی من بهش ایمان قلبی دارم. ایمانی که ب خاطر اونه که زنده م!!!
حالا اگه در مسیرم کسی بخواد منو از بین ببره، که خیلی هم احتمالش زیاده، چو اون میخواد خود منو بکشه و فقط به این خاطر که درک دیدگاه های بینهایت من براش غیر ممکنه. چون هر انسان و جامعه ای در این کره ی خاکی بر محور خود شکل گرفته و هیچ دستی انگار از ملکوت نمیاد که یک چیز ضعیف و متزلزل و پراکنده (مثل الان جهان) رو دِرو کنه!!!
پس حالا که میخوای بهشو بفهمون اصل این جهان "خود" نیست فک می کنی چیکارت می کنن؟ و تو هر روز مصمم تر در مسیر وحدت گام برداری ولی اونا بالاخره ی پیله ای دارن دورش بتنن! یک روزی تو رو تحمل نخواهند کرد! و سعی در نابودیت خواهند داشت. ولی من نمی ترسم از این! فقط وقتی می ترسم که اونا از خودم فراتر رو میخوان نابود کنن مثلا ب کسای که دوستشو دارم آسیب بزن و این منو وادار ب کارهایی میکنه که هرگز اصل من نبودن.
ولی اگه تیکه و پارم هم بکنن و هر تیکه م رو هم بندازن ی گوشه از جهان نمی ترسم
ب نظرتون این حال من چیه؟؟ آیا من با شما و جهاد فرق دارم؟؟ منظورم اینه که شما میگید میخوایم شهید بشیم منظورتون دربرابر یک دشمن و یک تاریکی انسانی هستش؟؟ مثلا در جنگ با صهیونیسم؟ از لحاظ این مورد بگید فقط لطفاميشه يه كم بازش كنين دوست ندارم از كنار حرفتون ساده رد شم🙏🌹
-
خب ميرسيم به چهارمين روز و چهارمين خصلت

@jahad-20 يك منتظره 🙂
منتظري كه نشسته عاشقي نميكنه و راه افتاده
هم شور مهدوي داره هم شعور مهدوي
كتاب ميخونه دانششو بالا ببره
خودسازي ميكنه روحشو اماده كنه
و خيلي هم شور و شوق داره
اون حال پر از معنويتي كه شب ميلاد امام زمان با بچه هاي تاپيك واسه پست اينستا داشتيمو يادم نميره😌 -
پنجمين خصلت😀
به شددددددددت بي ريا و بي ادعا
اصن انگار غرور نميدونه چيه
ماه🌙
@jahad-20 ُ ميگم -
بازم تولدت مبارک ان شاالله بهترین ها نصیبت بشه:rose:
به قول یکی از دوستام لبخند امام زمان روزیتون:tulip: -
بازم تولدت مبارک ان شاالله بهترین ها نصیبت بشه:rose:
به قول یکی از دوستام لبخند امام زمان روزیتون:tulip: -
@jahad-20 وظیفه بود که البته دیر انجام شد
صفات خوبتونم که اندازه کافی گفتن ولی خب من با یک کلمه همه صفات رو یادآوری میکنم
نمونه یک جوان انقلابی -
@jahad-20 وظیفه بود که البته دیر انجام شد
صفات خوبتونم که اندازه کافی گفتن ولی خب من با یک کلمه همه صفات رو یادآوری میکنم
نمونه یک جوان انقلابی -
ميخواستم بنابه دلايلي اين دو روز اخرو تعريف نكنم ازش كه انقدر اين بچه تواضع ميكنه همه جا ،ميخوام با كامنتم بزنم تو گوشش 😂
@jahad-20 خيلي خيلي به فكر همه اس
سعادت و حال خوب همه واقعا واسش مهمه
معتقده هممون سوار يك كشتي هستيم و كمك به سرنشين هاي كشتي عين كمك به خودمونه
قراره همه با هم به مقصد برسيم
خيلي اين صفتش محترمه واسم🌹🌹 -
ميخواستم بنابه دلايلي اين دو روز اخرو تعريف نكنم ازش كه انقدر اين بچه تواضع ميكنه همه جا ،ميخوام با كامنتم بزنم تو گوشش 😂
@jahad-20 خيلي خيلي به فكر همه اس
سعادت و حال خوب همه واقعا واسش مهمه
معتقده هممون سوار يك كشتي هستيم و كمك به سرنشين هاي كشتي عين كمك به خودمونه
قراره همه با هم به مقصد برسيم
خيلي اين صفتش محترمه واسم🌹🌹 -
خب سه دقيقه مونده هفته تموم شه اخرين كامنتمو بذارم😂
به جز همه اينا ايشون يه خانم دكتر بالقوه اس كه داره تلاش خودشو ميكنه بالفعلش كنه

اميدوارم با هم ديگه از ساعت مطالعه ي فعليمون اهسته اهسته برسيم به بالاترين ساعتهاي تاپيك گزارش مطالعه
هردومون ميدونيم اولويت درس از بيشتر چيزا بالاتره پس پيش به سمت اينده✨ -
قرار شد يه تاپيك بزنيم تخريب جهاد تلافي اين تعريفارو سرش دربياريم😂 به خودت نگير تعريفارو عزيزم☺️😂😂✋
درس درس تاپيروزي😂😅🖐