یازدهمی ها یازدهمی ها
-
این تاپیکو زدم
تا همه یازدهمی ها رو یکجا جمع کنم و با هم سوال حل کنیم و درس بخونیم و ساعت مطالعاتی روزانمون رو به هم بگیم اگه موافقید لطفا اعلام کنید .
-
راستی یادم رفت بگم که اینجا برنامه مطالعاتی هم به اشتراک میذاریم
-
سلام منم یه یازدهمی تجربی
-
دوستان
الایی فردا لطفا برنامه روزانتون رو ارائه بدید تا بقیه هم بتونن استفاده کنن
-
-
یک سوال از دوازدهمی ها .... کتاب تست برای سال دوازدهم و جمع بندی چه کتابی مناسبه؟
-
قربانت . برنامه ریزی کردی؟
-
قربانت . برنامه ریزی کردی؟
حافظ قربانی شیراز برنامه ریزی که همه دارند مگه بی برنامه میشه
-
نه واقعا . میشه یه روز از برنامت رو مثال بزنی
-
نه واقعا . میشه یه روز از برنامت رو مثال بزنی
حافظ قربانی شیراز من شب ساعت 12 شب میخابم و ساعت 7 صبح بیدار میشم تا یک صبحونه بخورم و به خودم بیام میشه 7 و چهل و پنج دقیقه و از اونجا شروع میکنم تا 11و نیم زیست و بعد نیم ساعت استرحت از 12 تا 1 فیزیک وبعد از 1 و ربع تا 2و نیم شیمی وبعد ناهار و استراحت تا 3و 45 دقیقه و بعدش ریاضی میخونم تا5 و بعدش تا 5 ونیم استراحت میکنم و تا 10 و نیم اختصاص میدم به عمومی و بعدش شام و استراحت و گپ و گفت با بچه ها
-
حافظ قربانی شیراز من شب ساعت 12 شب میخابم و ساعت 7 صبح بیدار میشم تا یک صبحونه بخورم و به خودم بیام میشه 7 و چهل و پنج دقیقه و از اونجا شروع میکنم تا 11و نیم زیست و بعد نیم ساعت استرحت از 12 تا 1 فیزیک وبعد از 1 و ربع تا 2و نیم شیمی وبعد ناهار و استراحت تا 3و 45 دقیقه و بعدش ریاضی میخونم تا5 و بعدش تا 5 ونیم استراحت میکنم و تا 10 و نیم اختصاص میدم به عمومی و بعدش شام و استراحت و گپ و گفت با بچه ها
Hesam Mohammadi البته توی عمومیا شاید فیزیک و شیمی توش باز قرار بگیره
-
دمت گرم چطوری 12 میخوابی و ساعت 7 بیدار میشی
-
دمت گرم چطوری 12 میخوابی و ساعت 7 بیدار میشی
حافظ قربانی شیراز 7 ساعت خواب خوبه دیگه
-
معلومه که عالیه ولی اگه من 12 بخوابم زودتر از 9 نمیتونم بیدار شم
-
معلومه که عالیه ولی اگه من 12 بخوابم زودتر از 9 نمیتونم بیدار شم
حافظ قربانی شیراز چند بار با آلارم گوشی بیدار شو عادت میکنی من کلا آدم سحرخیزیزم
-