اللهم عجل لولیک الفرج
-
Gole Narges شبت حسینی
چی تموم شد؟ -
Gole Narges شبت حسینی
چی تموم شد؟ -
Gole Narges شبت حسینی
چی تموم شد؟@jahad-20 در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
Gole Narges شبت حسینی
چی تموم شد؟امشب نشستم همه منشایی که شده بودم رو تموم کردم دیگه لیست خالی شد
-
@jahad-20 در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
Gole Narges شبت حسینی
چی تموم شد؟امشب نشستم همه منشایی که شده بودم رو تموم کردم دیگه لیست خالی شد
Gole Narges حدس میزدم
-
راستی @حسین-81 نیستن؟
-
Gole Narges حدس میزدم
-
به خدا گفتم! چرا مرا از خاک آفریدی؟ چرا از آتش نيستم !؟
تا هرکه قصد داشت بامن بازی کند، او را بسوزانم !خدا گفت: تو را از خاک آفريدم
تا بسازي ! . . . نه بسوزاني !
تو را از خاک، از عنصري برتر ساختم . . . تا با آب گـِل شوي و زندگي ببخشي . . . از خاک آفریدم تا اگر آتشت زنند ! . . . بازهم زندگي کني و پخته تر شوي . . . باخاک ساختمت تا همراه باد برقصي . . . تا اگر هزار بار تو را بازی دادند، تو برخيزي ! . . . سر برآوري ! . . .
در قلبت دانهٔ عشق بکاري ! . . .
و رشد دهي و از ميوهٔ شيرينش زندگی را دگرگون سازی ! . . .
پس به خاک بودنت ببال . . . -
كامنت يازدهم
نگاه عاميانه ي بعدي: نعمت بي دليل فراوان مي شود
اگه انتظار ما براي ظهور و تشريف فرمايي حضرت صرفا به اين دليل باشه كه مشكلات شخصي ما حل بشه، معلومه كه چنين انتظاري سطحي و عاميانه خواهد بود.
منجي عالم قرار هست مشكلات معيشتي رو به صورت ريشه اي برطرف كنن️ اما رفع مشكلات مقدمه اي براي اهداف بالاتر انساني و معنوي هست
️اساسا پس از ظهور همه ي مشكلات برطرف نميشود
امام (ره): "نبايد توقع داشته باشيم كه صبح كنيم درحاليكه همه چيز سرجاي خودش باشد. در زمان حضرت صاحب سلام الله عليه هم كه ايشان با تمام قدرت ميخواهند عدل را اجرا نمايند، با اين ترتيب نميشود كه هيچكس حتي پنهاني خلاف نكند و بلاخره همانها كه مخالف هستند حضرت صاحب را شهيد ميكنندو در روايات "قريب" به اين معنا است كه بعضي از فقهاي عصر با ايشان مخالفت ميكنند"
اين تصور اشتباهه كه در زمان امام زمان دنيا جاي خودش رو با بهشت عوض ميكنه! تا دنيا باقي است سختي ها و مشكلات دنيا وجود خواهند داشت.
لقد خلقنا الانسان في كبد
ما انسان را در رنج و زحمت افريديم
لينك دانلود كتاب با رضايت صاحب اثر: http://panahian.ir/post/4669 -
خطبه ي ١٠ نهج البلاغه
https://www.mouood.org/component/k2/item/18330-متن-و-ترجمه-نهج-البلاغه-خطبه-10.html
اين بينش و بصيرت من است كه مرا ياور است -
بسم ربي الاعلم
سلام
نمي دونم چقدر درباره المپياد مي دونين اما فاصله من تا فتح قله ش فقط يه قدمه،که البته سخت ترين قدم خواهد بود،دشمني توي اين مسير دارم که هفت برادرش تيزي تيغ منو چشيدن اما اين چند باري منو شکست داده،با پيروزي بر اين دشمن ديگه کار تمومه،به همين خاطر پند وقتي اينجا نميام.
@خانوم-وكيل ،Gole Narges ،پیروز من نمي دونستم شما دوازدهمين وگرنه هيچ وقت کتاب معرفي نمي کردم که وقتتون پر بشه و به کار هاي مهم تر نرسيد.
آدرس ايميل من توي پروفايل هست،هر وقت مشکلي داشتين يا کمکي نياز داشتين بدونين يه برادر تو همدان دارين.
با رفتن من ديگه اين جمع کاملا دخترونه ميشه،ن اينجا خيلي چيزا ياد گرفتم به همين خاطر هميشه خدا رو شاکرم که تقدير منو جوري نوشت که اينجا باشم.يه بنده خدايي فکر مي کرد اسم من رضوانه،دوس دارم از من همون رضوان تو يادتون بمونه تا ان شا الله بعدا تبديل شم به حاج رضوان.
Gole Narges ،@خانوم-وكيل يه خواهشي ازتون دارم،لطفا بعد از من نذاريد اسم حاج عماد،اين مرد بزرگ،اين پدر مهربون،از ياد بره.
والسلام علي من اتبع الهدي -
بسم ربي الاعلم
سلام
نمي دونم چقدر درباره المپياد مي دونين اما فاصله من تا فتح قله ش فقط يه قدمه،که البته سخت ترين قدم خواهد بود،دشمني توي اين مسير دارم که هفت برادرش تيزي تيغ منو چشيدن اما اين چند باري منو شکست داده،با پيروزي بر اين دشمن ديگه کار تمومه،به همين خاطر پند وقتي اينجا نميام.
@خانوم-وكيل ،Gole Narges ،پیروز من نمي دونستم شما دوازدهمين وگرنه هيچ وقت کتاب معرفي نمي کردم که وقتتون پر بشه و به کار هاي مهم تر نرسيد.
آدرس ايميل من توي پروفايل هست،هر وقت مشکلي داشتين يا کمکي نياز داشتين بدونين يه برادر تو همدان دارين.
با رفتن من ديگه اين جمع کاملا دخترونه ميشه،ن اينجا خيلي چيزا ياد گرفتم به همين خاطر هميشه خدا رو شاکرم که تقدير منو جوري نوشت که اينجا باشم.يه بنده خدايي فکر مي کرد اسم من رضوانه،دوس دارم از من همون رضوان تو يادتون بمونه تا ان شا الله بعدا تبديل شم به حاج رضوان.
Gole Narges ،@خانوم-وكيل يه خواهشي ازتون دارم،لطفا بعد از من نذاريد اسم حاج عماد،اين مرد بزرگ،اين پدر مهربون،از ياد بره.
والسلام علي من اتبع الهديBio
حاجی نترس خودم عین شیر اینجام
منم اینجام هنوز فضا فضای دخترونه کامل نیس
بچه های فعال تو این تاپیک خیلی وقته نیستم یعنی محدودیت هام زیاد شده
دورا دور پیاماتونو میخونم کاری داشتین منشن کنین
روزی یه بار رو میام ولی نمیتونم پیام بدم حالا بماند
یا علی مدد
فعلا
@Fighter-Bad
@خانوم-وكيل
Gole Narges
پیروز -
بسم ربي الاعلم
سلام
والسلام علي من اتبع الهدي -
Bio
حاجی نترس خودم عین شیر اینجام
منم اینجام هنوز فضا فضای دخترونه کامل نیس
بچه های فعال تو این تاپیک خیلی وقته نیستم یعنی محدودیت هام زیاد شده
دورا دور پیاماتونو میخونم کاری داشتین منشن کنین
روزی یه بار رو میام ولی نمیتونم پیام بدم حالا بماند
یا علی مدد
فعلا
@Fighter-Bad
@خانوم-وكيل
Gole Narges