1716636153296983885153997168406.jpg
سلام روزتون بخیر.
ببخشید اینجا انا
داخل ترجمه متوجه نمی شم چطور معنی شده. 2 جا هم برسی کردم همین معنی بود.
این طور نمیشه همانا ما قران را برتو قطعا نازل کردیم؟
داخل ترجمه قران نگاه کردم.
17166363519115495426405647840078.jpg
این طور نوشته بود.
نظر شما چیه این عبارت معنی ش با ترجمه انا چی میشه؟
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا
-
علی شری زاده اصلا شک نکن تموم میشه داداش ، با استاد ناصح زاده یا استاد جلادتی هر کدوم راحتری پیش برو ولی تست هاش رو همون جلسه بزن نگران نرسیدن نباش
-
کسی کتاب استاد رواز دبیران پر مخاطب گرفته ؟؟ چطوره ؟؟ راضی هستید ؟
-
mina raeesi اره.فوق العادس
-
علی شری زاده در عربی ناصح زاده کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
سلام دوستان
اگه میشه یکی به من بگه که اگه من از الان شروع کنم
میتونم عربی رو تموم کنم؟
مرسیشاید بتونید شاید هم نتونید .همه چیز بستگی به خودتان دارد.
-
سلام دوستان من دارم از اول با آقای ناصح زاده میام جلو و یه سردر گمی دارم هنگام تدریس میشه جزوشون و کتابشون رو بهم بگید ممنون
-
اقااااااااا ی ناصح زاده شما بی نظیری ....
اجرتون با حضرت حق چون من هر چقدر هم تشکر کنم زحماتتون جبران نمیشه!خیلی دل و جرات میخوای کلاسی که دبیران دیگه ازش ملیونی پول در میارن رایگان در اختیار ما بذارید همداز شما و از مجموعه الا خیلی ممنونم خیلی -
علی شری زاده
معلوووومه که میتونی تموم کنی! به خودت اعتماد کن و نا امید نباش، خیلی ها دیرتر از تو شروع کردن، نتیجه خوبی هم گرفتند. اینکه میگم "نتیجه خوب" منظورم رتبه زیر 1000 !! ببین الآن تا عید 1 ماه مونده. میدونی آدم چه کارایی میتونه بکنه توی 30 روز؟ مطمئن باش اگه برنامه ریزی کنی از خیلیا جلو میزنی-نه تنها تا کنکور تموم میکنی بلکه تا عید تموم میکنی و بعد عید فقط کارت جمع بندی و مرور و تست زدنه. از اسفند به بعد هر کی شُل اومد نتیجه اش خراب میشه ولی حتا اگه تا الآن هییییییچ درسی هم شروع نکردی اگه پرقدرت و پیوسته ادامه بدی مطمئناً به نتیجه مطلوبت میرسی. -
mohammadalizadh سلام رفیق
خیلی خوش اومدی از نظر من که اینطور بود کلاس 93-94 خیلی اروم تر درس میدادن
من خودم تعدادی از جلسات 94 دیدم و تعدادی از 93 ولی 93 خیلی بهتر خوشم اومد چون مطلب رو از بس از بچه ها سوال میکنه قشنگ جا میفته
اگه ببینی هر دو 47 جلسه دارن و از نظر تایمی فرقی ندارن -
علی شری زاده ببین تا روز کنکور هولوهوشه 140 روز مونده و تعداد جلسات استاد 47 تا
اگه هر روز عربی بخونی درصدت 70 هم میرسه این کمه کمشه که میگم
ببین روزی 1 ساعت وقت بذار براش
مثلا جلسه اول دیدی فرداش مرور جزوه انجام بده پس فرداشم تست زنی دوباره پس پریش برو سراغ جلسه دوم و فیلم ببین
دیگه اسون تر این برنامه ریزی داریم؟ -
سلام
دوستان ترجمه و تشکیل این کلاسا با ترجمه و تشکیل کلاسای جمع بندی نوروز 95 م خودشون تدریس کردن فرقی ک نداره؟
یک مقدار دیر شروع کردم نیاز دارم تا عید یکم وضعیت ترجمه و عربی 2 و شکل و اعراب گذاریمو درست کنم
ممنون میشم راهنمایی کنین -
سلام دوستان. چرا فیلم ها قاطی پای هستند؟ مثلا میزنم روی جلسه اول روش نوشته ساختار فعل بعد میره فیلم شیمی نشون میده
-
سلام
کسی کتاب عربی دبیران پرمخاطب رو گرفته جدیدا ؟؟ -
سلام
دوستان ترجمه و تشکیل این کلاسا با ترجمه و تشکیل کلاسای جمع بندی نوروز 95 م خودشون تدریس کردن فرقی ک نداره؟
یک مقدار دیر شروع کردم نیاز دارم تا عید یکم وضعیت ترجمه و عربی 2 و شکل و اعراب گذاریمو درست کنم
ممنون میشم راهنمایی کنین -
ج منو بدید :|
-
agha salar در عربی ناصح زاده کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
سلام دوستان. چرا فیلم ها قاطی پای هستند؟ مثلا میزنم روی جلسه اول روش نوشته ساختار فعل بعد میره فیلم شیمی نشون میده
شما تشریف ببر اینجا
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/5/21/
.........................................................................-Immortal- در عربی ناصح زاده کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
سلام
دوستان ترجمه و تشکیل این کلاسا با ترجمه و تشکیل کلاسای جمع بندی نوروز 95 م خودشون تدریس کردن فرقی ک نداره؟خیر فرقی نداره خیالت راحت
......................................................................Šàřà در عربی ناصح زاده کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
سلام اين فیلما رو باید به همین ترتیب نگاه کرد؟؟؟
نه به ترتیب کتاب نگاه کن
.............................................................................@Hamid-Cigar در عربی ناصح زاده کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
سلام
کسی کتاب عربی دبیران پرمخاطب رو گرفته جدیدا ؟؟بعضی دوستان گرفته بودن و ظاهرا که راضی هم بودن
-
خيلي مسخرس چرا هر چقدر ايميل ميزنيم تو تلگرام پيام ميديم فيلمارو درست نميكنيد درسته كه شما اين فيلمارو رايگان وبدون هيچ چشم داشتي براي ما ارائه ميدين ازتونم خيلي خيلي ممنونيم ولي انصافا مرتب كردن دو تا فيلم كاري داره الان فيلماي اقاي آقاجاني اومده تو كلاس عربي خب اين بي برنامگيه...
-
خواهش ميكنم يكي جواب بده ممنون ميشم اينطوري كه نميشه شما دارين زحمت ميكشين خيلي خيليم زحمت ميكشين بدون هيچ چشم داشتي ولي هر كاري مخصوصا اگه خير باشه نياز به پيگيري وممارست داره گذشته از اين گلايه هاازتون خيلي ممنونم به خاطر آموزش رايگان براي همه ي ما شهرستانيا كه بايد با محدوديتا بسازيم
-
hadi nasiri در عربی ناصح زاده کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
خيلي مسخرس چرا هر چقدر ايميل ميزنيم تو تلگرام پيام ميديم فيلمارو درست نميكنيد درسته كه شما اين فيلمارو رايگان وبدون هيچ چشم داشتي براي ما ارائه ميدين ازتونم خيلي خيلي ممنونيم ولي انصافا مرتب كردن دو تا فيلم كاري داره الان فيلماي اقاي آقاجاني اومده تو كلاس عربي خب اين بي برنامگيه...
دوست عزیز شما حالت خوبه؟؟
اصلا همچین چیزی نیست شما رفتی داخل فیلم های تصادفی
وقتی بلد نیستی اول تو انجمن مطرح کن بعد غر بزن
برو اینجا
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/5/21/ -
شماره تلگرام داري بفرستم عكسارو والا همشون اشتباهي اومدن با هر سروري هم ميام همينه