درباره ي جهاد️
-
بسم رب الشهداء و الصديقين
اصن بسم رب الصديقتي زهرا️
امشب يكي از مبارك ترين شبهاي عالمه
تولد گل سرسبد انجمن جهادمون️️️
خب من هميشه طرفدار خاصام پس به جاي اينكه فقط دعوتتون كنم به تاپيك تا تبريك بگين ميخوام به چالش وصف جهاد دعوتتون كنم
يعني واسه اينكه تولدشه بياين و از خصوصيات خوبش بگين
از چيزاي خوبي كه ازش ياد گرفتين
خودمم از امروز تا جمعه هر روز يه وصف ازش ميگم كه بدونه چقد دوسش دارم️
خب بفرمايين تاپيك خودتونه از خودتون پذيرايي كنين
تعريفاتونم پست شود خوانده شود بلكه پسنديده شود
jahad.20
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء -
romisa در درباره ي جهاد️ گفته است:
jahad.20 در درباره ي جهاد️ گفته است:
مليكابانو در درباره ي جهاد️ گفته است:
قرار شد يه تاپيك بزنيم تخريب جهاد تلافي اين تعريفارو سرش دربياريم به خودت نگير تعريفارو عزيزم️
درس درس تاپيروزيكي ميزنين:)
جاشون خالیه
بله:(:
-
jahad.20 در درباره ي جهاد️ گفته است:
قرار شد يه تاپيك بزنيم تخريب جهاد تلافي اين تعريفارو سرش دربياريم به خودت نگير تعريفارو عزيزم️
جاشون خالیه
-
-
پیروز در درباره ي جهاد️ گفته است:
jahad.20 دخترای بد شهید نمی شوند
فیلم امشب سینما های جهانراس گفتي دخترای بد شهید نمی شوند:(
-
Mohsen Taheri
سلام
خب میدونم ک مخاطب صحبت هاتون من نبودم ولی وقتی پیامتون رو خوندم در مورد حرف هایی ک زدین ب فکر رفتم
منم راستش بعضی وقت ها ب چنین چیزی فکر میکنم و حس کردم تو این مورد چ قدر شبیه هم فکر میکنیم...
ولی در مورد شهادت...
خب میدونید نمیدونم چ قدر درست فکر میکنم ولی ب نظر من شهادت فقط توی میدون جنگ نیس معتقدم خیلی ها (چ مرد و چ زن) بودن ک هیچ وقت حتی ی بار هم میدوون جنگ رو از نزدیک ندیدن یا حتی هیچ وقت هیچ سلاحی دست نگرفتن توسط هیچ کسی هم کشته نشدن ! ولی شهید شدن!!
میدونید معتقدم خیلی از آدم ها هستن ک شاید ب نظر بیاد ب مرگ طبیعی از دنیا رفتن ولی در واقع شهید اند!
ی پیامی رو دیدم ک @خانوم-وكيل نوشته بود ک خیلی خوشم اومد اینکه
شهادت شیوه مردن ما نیست!
سبک زندگی ماست!!
فکر میکنم این حرف خیییلی درسته چ بسا ی عالمه شهید گم نام توی تاریخ بودن ک همه فکر میکنن ک طرف ب مرگ طبیعی مرده...!
و اینکه من معتقدم الزاما هرکس بره توی میدوون جنگ و کشته بشه شهید نیس ! توی هر دوره ایی از تاریخ خیلی ها ب ظاهر تو سپاه حق بودن و کشته شدن ولی خوب مثلا جاسوس سپاه مقابل بودن !
البته بازم مبگم این فقط نظر شخصی منه
فی الجمله حرف من اینه ک من فکر نمیکنم لزوم شهید شدن کشته شدن یا رفتن توی میدون جنگ باشه.
.
و اینکه ب نظر شخص من شهید کسی هست ک مقابل ظلم و حرف نا حق بایسته و از حق دفاع کنه حالا این اتفاق میتونه توی سنگر های مختلفی رخ بده
یکی تو عرصه علم و دانش سعی میکنه تا ب قول شهید چمران علم و دانش دست آدم های ظالم نباشع این خیلی مهمه چون اگ علم فقط در انحصار افراد ظالم باشه از همون علم در راه ظلم و بی عدالتی استفاده میکنن...
یکی در لباس یک مدافع حرم میره و از ارزش ها و ناموسش و اعتقادات و کشورش دفاع میکنه و با تمام توان در برابر تفکر صهیونیسم ایستادگی میکنه
دیگری در نقش یک مرزبان از کشورش دفاع میکنه و ب هیچکس اجازه نمیده حتی ی لحظه بخواد ب کشورش ظلم کنه
یا حتی اصن فرض کنید ی پیرمرد ک بی سواده و نمیتونه بره جنگ توی خیابون ی کودک کار میبینه ک داره در حقش ظلم میشه (حالا ب هر نحوی ) ولی این آقا میره و از حق اون بچه دفاع میکنه!
یا ی خانوم ی بچه ایی رو تربیت میکنه ک بشه یکی از این آدم های خط بالا ک گفتم!
و....
من حس میکنم همه ی اینا میتونن شهید باشن شاید اون دانشمند هیچ وقت ترور نشه یا ب اون مدافع حرم یا مرزبان هیچ وقت شلیک نشه یا اون پیرمرد اون وسط کشته نشه و همینطور اون خانوم...
شاید تهش همه اینا ب ظاهر ب مرگ طبیعی از دنیا برن ولی من فکر میکنم تک تک این آدم ها فردا روزی ک قیامت بشه تو صف شهدا وای میسن....
.
.
این ها استدلال من از برخی احادیث هست ک میگن کسی ک فلان کار رو بکنه شهید (با اجر شهید) از دنیا میره...
.
.
یادمه ی بار ی خانومی از ی نفر پرسید حاج آقا فلانی چرا خانوم ها نمیتونن برن تو میدوون جنگ و شهید شن ؟!
و جواب ایشون این بود ک اولا شهادت ک فقط تو میدوون جنگ نیس (مث شهدای دانشمند)
ثانیا حدیث داریم خانومی ک سعی کنه حجاب و عفافش رو حفظ کنه مث کسی هست ک تو میدوون جنگ داره برای حق میجنگه و با اون هیچ فرقی نداره و (با اجر) شهید هم از دنیا میره
و ثالثا این خانوم میتونه خیلی خوب پسری رو تربیت کنه ک شهیدانه زندگی کنه و شهید بشه و مادر شهید هیچ فرقی با خود شهید نداره (چ بسا اجرش هم بیشتر باشه!)
.
.
این نظر شخصی من در مورد شهادت بود ک البته معنیش این نیس ک الزاما درست باشه... -
پیروز در درباره ي جهاد️ گفته است:
شهدای آینده امیدوارم ده سال دیگه...
ای بابا چه وضعیتی شده مردم برای هم آرزوی سلامتی میکنن
من براتون چه آرزویی میکنمده سال دیگه تو بهشت باشیم
به امید دیدار -
شهدای آینده امیدوارم ده سال دیگه...
ای بابا چه وضعیتی شده مردم برای هم آرزوی سلامتی میکنن
من براتون چه آرزویی میکنم -
jahad.20 با جهاد ١٩ ايم