نجنگیده نبازیم
-
سسسسسلام دووووستای گل آلایی
گذشته ای که حالمان را گرفته است،حالی که حالمان را بهم میزند و آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم
متنش قشنگه ولی من فقط قسمت اول و یه کوچولو هم قسمت دومش رو دوست دارم
راستش این منی که الان میبینید اون منی که قبلا بودم نیست و این منی که میخام بشم از اون منی که قبلا بودم صددرصد بهتره..یهویی به خودم اومدم دیدم خیلی از دوستام که چند سال پیش از من خیلی عقب تر بودن الان دارن ازم جلو میزنن،ادم خودخواهی نیستم،خوشحالم که اونا پیشرفت کردن ولی ناراحتیم بیشتره به خاطر خودم چون من هرروز پسرفت کردم ،شایدم چون من پسرفت کردم احساس مکنم اونا ازمن جلو زدن،به هر حال هر چی که بوده و نبوده تموم شده و رفت و مهم الانه و چند ماهی که تا کنکور فرصت دارم..نمیدونم چرا ولی دوست داشتم تصمیمم رو به شما آلایی های عزیز بگم چون مطمنم بهم انگیزه میدیدو شاید اینجا یه نفر باشه که اونم شبیه من باشه و تصمیم بگیره دوباره شرروووع کنه،اره دوباره شروع میکنم و تمام سعیم رو میکنم ان شاءالله دوباره جایگاه قبلیم رو به دست میارم
ولی اگرم نشد حداقل نجنگیده نباختم..اونی که از صفر شروع میکنه حتی اگه به صد هم نرسه چیزی رو از دست نداده..خدایا به معجزه ای در حد خدا بودنت نیاز دارم..بچه ها برام دعا کنید..دوستون دارم
امضای خدا پای تموم آرزوهامون
-
بچه ها شما وقتی یه مدت طولانی درس میخونید بعد خسته میشید چیکار میکنید که بعدش بتونید ادامه بدید به درس خوندن؟
-
بچه ها شما وقتی یه مدت طولانی درس میخونید بعد خسته میشید چیکار میکنید که بعدش بتونید ادامه بدید به درس خوندن؟
-
@HappyMoon فقط یه فیلم سینمایی یکی دو ساعته ببین که حوالو هوات عوض شه. میگم سینمایی چون سریال ذهنتو درگیر میکنه کخ خب بقیه ش چی شد .. بعد به جای تاثیر مثبت ، تاثیر منفی میذاره. دیگه درس نمیخونی ...
@سما-نویدفر در نجنگیده نبازیم گفته است:
@HappyMoon فقط یه فیلم سینمایی یکی دو ساعته ببین که حوالو هوات عوض شه. میگم سینمایی چون سریال ذهنتو درگیر میکنه کخ خب بقیه ش چی شد .. بعد به جای تاثیر مثبت ، تاثیر منفی میذاره. دیگه درس نمیخونی ...
میشه گفت بدترین کار ممکنه
-
-
@HappyMoon
آهنگ گوش میدم یا یه کلیپ انگیزشی چند دقیقه ای میبینم و دوباره شروع میکنم -
-
@HappyMoon
آهنگ گوش میدم یا یه کلیپ انگیزشی چند دقیقه ای میبینم و دوباره شروع میکنم -
-
@HappyMoon سلام نه متاسفانه کنکور دومه . فیلم نگاه کردن به نظرم فکر رو درگیر خودش میکنه ، اگر هم که تخیلی باشه که وا مصیبتا. من خودم اگر خیلی هوس کنم ، با وعده غذایی اونم معمولا کارتون های از پیشپا افتاده
اما زمانی که خسته میشم کتاب چه لغت رو برمیدارم و میرم بیرون اتاق و خوابیده چندکلمه ای میخونم ، چون احساس میکنم این خستگی بیشتر خستگی جسمی هست تا ذهنی -
بچه ها من یه سوال دیگه هم داشتم..خانوادم میگن امسال هرچی قبول شدی باید همون بری
سال بعدی وجود نداره
بچه ها به نظرتون جدی میگن یا اینجوری میگن که من امسال تمام تلاشم بکنم؟
کمک پلیز
@HappyMoon در نجنگیده نبازیم گفته است:
بچه ها من یه سوال دیگه هم داشتم..خانوادم میگن امسال هرچی قبول شدی باید همون بری
سال بعدی وجود نداره
بچه ها به نظرتون جدی میگن یا اینجوری میگن که من امسال تمام تلاشم بکنم؟
کمک پلیز
انگار خودتم قصد کردی برای سال دیگه