نجنگیده نبازیم
-
بچه ها شما وقتی یه مدت طولانی درس میخونید بعد خسته میشید چیکار میکنید که بعدش بتونید ادامه بدید به درس خوندن؟
-
بچه ها شما وقتی یه مدت طولانی درس میخونید بعد خسته میشید چیکار میکنید که بعدش بتونید ادامه بدید به درس خوندن؟
-
@HappyMoon فقط یه فیلم سینمایی یکی دو ساعته ببین که حوالو هوات عوض شه. میگم سینمایی چون سریال ذهنتو درگیر میکنه کخ خب بقیه ش چی شد .. بعد به جای تاثیر مثبت ، تاثیر منفی میذاره. دیگه درس نمیخونی ... :laughing:
@سما-نویدفر در نجنگیده نبازیم گفته است:
@HappyMoon فقط یه فیلم سینمایی یکی دو ساعته ببین که حوالو هوات عوض شه. میگم سینمایی چون سریال ذهنتو درگیر میکنه کخ خب بقیه ش چی شد .. بعد به جای تاثیر مثبت ، تاثیر منفی میذاره. دیگه درس نمیخونی ... :laughing:
میشه گفت بدترین کار ممکنه😂
-
-
@HappyMoon
آهنگ گوش میدم یا یه کلیپ انگیزشی چند دقیقه ای میبینم و دوباره شروع میکنم -
-
@HappyMoon
آهنگ گوش میدم یا یه کلیپ انگیزشی چند دقیقه ای میبینم و دوباره شروع میکنم -
-
@HappyMoon سلام نه متاسفانه کنکور دومه . فیلم نگاه کردن به نظرم فکر رو درگیر خودش میکنه ، اگر هم که تخیلی باشه که وا مصیبتا. من خودم اگر خیلی هوس کنم ، با وعده غذایی اونم معمولا کارتون های از پیشپا افتاده:beaming_face_with_smiling_eyes:
اما زمانی که خسته میشم کتاب چه لغت رو برمیدارم و میرم بیرون اتاق و خوابیده چندکلمه ای میخونم ، چون احساس میکنم این خستگی بیشتر خستگی جسمی هست تا ذهنی -
بچه ها من یه سوال دیگه هم داشتم..خانوادم میگن امسال هرچی قبول شدی باید همون بری:confounded_face: سال بعدی وجود نداره:confounded: بچه ها به نظرتون جدی میگن یا اینجوری میگن که من امسال تمام تلاشم بکنم؟:disappointed_face: کمک پلیز
@HappyMoon در نجنگیده نبازیم گفته است:
بچه ها من یه سوال دیگه هم داشتم..خانوادم میگن امسال هرچی قبول شدی باید همون بری:confounded_face: سال بعدی وجود نداره:confounded: بچه ها به نظرتون جدی میگن یا اینجوری میگن که من امسال تمام تلاشم بکنم؟:disappointed_face: کمک پلیز
انگار خودتم قصد کردی برای سال دیگه:grinning_face_with_sweat:
-
@HappyMoon در نجنگیده نبازیم گفته است:
انگار خودتم قصد کردی برای سال دیگه:grinning_face_with_sweat:
-
@1011 خیلی دوست دارم امسال به هدفم برسم ولی نمیشه من موندم و زیست جانوری و پزشکی و فیزیک که تازه مخام شروع کنم به خوندنشون:cold_sweat: خب اگه واقع بینانه نگاه کنم واقعا امسال نمیشه ولی نمیدونم چرا مامانم اینا نمیخان باور کنه..
-
@1011 خیلی دوست دارم امسال به هدفم برسم ولی نمیشه من موندم و زیست جانوری و پزشکی و فیزیک که تازه مخام شروع کنم به خوندنشون:cold_sweat: خب اگه واقع بینانه نگاه کنم واقعا امسال نمیشه ولی نمیدونم چرا مامانم اینا نمیخان باور کنه..