نجنگیده نبازیم
-
@HappyMoon
آهنگ گوش میدم یا یه کلیپ انگیزشی چند دقیقه ای میبینم و دوباره شروع میکنم -
@سما-نویدفر در نجنگیده نبازیم گفته است:
@HappyMoon فقط یه فیلم سینمایی یکی دو ساعته ببین که حوالو هوات عوض شه. میگم سینمایی چون سریال ذهنتو درگیر میکنه کخ خب بقیه ش چی شد .. بعد به جای تاثیر مثبت ، تاثیر منفی میذاره. دیگه درس نمیخونی ...
میشه گفت بدترین کار ممکنه
-
@HappyMoon سلام نه متاسفانه کنکور دومه . فیلم نگاه کردن به نظرم فکر رو درگیر خودش میکنه ، اگر هم که تخیلی باشه که وا مصیبتا. من خودم اگر خیلی هوس کنم ، با وعده غذایی اونم معمولا کارتون های از پیشپا افتاده
اما زمانی که خسته میشم کتاب چه لغت رو برمیدارم و میرم بیرون اتاق و خوابیده چندکلمه ای میخونم ، چون احساس میکنم این خستگی بیشتر خستگی جسمی هست تا ذهنی -
بچه ها من یه سوال دیگه هم داشتم..خانوادم میگن امسال هرچی قبول شدی باید همون بری
سال بعدی وجود نداره
بچه ها به نظرتون جدی میگن یا اینجوری میگن که من امسال تمام تلاشم بکنم؟
کمک پلیز
@HappyMoon در نجنگیده نبازیم گفته است:
سال بعدی وجود نداره
کمک پلیز
انگار خودتم قصد کردی برای سال دیگه
-
@HappyMoon در نجنگیده نبازیم گفته است:
سال بعدی وجود نداره
کمک پلیز
انگار خودتم قصد کردی برای سال دیگه
-
@1011 خیلی دوست دارم امسال به هدفم برسم ولی نمیشه من موندم و زیست جانوری و پزشکی و فیزیک که تازه مخام شروع کنم به خوندنشون
خب اگه واقع بینانه نگاه کنم واقعا امسال نمیشه ولی نمیدونم چرا مامانم اینا نمیخان باور کنه..
-
@1011 خیلی دوست دارم امسال به هدفم برسم ولی نمیشه من موندم و زیست جانوری و پزشکی و فیزیک که تازه مخام شروع کنم به خوندنشون
خب اگه واقع بینانه نگاه کنم واقعا امسال نمیشه ولی نمیدونم چرا مامانم اینا نمیخان باور کنه..
-
@HappyMoon سلام نه متاسفانه کنکور دومه . فیلم نگاه کردن به نظرم فکر رو درگیر خودش میکنه ، اگر هم که تخیلی باشه که وا مصیبتا. من خودم اگر خیلی هوس کنم ، با وعده غذایی اونم معمولا کارتون های از پیشپا افتاده
اما زمانی که خسته میشم کتاب چه لغت رو برمیدارم و میرم بیرون اتاق و خوابیده چندکلمه ای میخونم ، چون احساس میکنم این خستگی بیشتر خستگی جسمی هست تا ذهنی -
@1011 واقعا، من مطمنم با این پشت کار و توکل با خدا به هدفتون میرسید امسال،راستش فکر کنم شما تجربه های زیادی داشته باشید و بتونید بهم کمک بزرگی کنید
ببخشید خانواده شما هم پارسال اینجوری بودند؟ببخشید البته اگه جوابش شخصیه میتونید ج ندید
@HappyMoon والا باور کنید هنوز به مرحله قبولی پزشکی نرسیدم و همونطور که گفتم ریاضی فیزیک رو دستم موندن. انقدم که میگید نیستم ، خودمم برای درسام یکی از دوستام راهنمایی می کنه که برق تهران خوندن.
بعد از اینکه رتبه ها اومد با زحمت و بحث و ناراحتی های بین خانواده بلاخره انتخاب رشته نکردم و پشت کنکور موندم هرچند اونا خیلی دوست دارن پزشکی قبول بشم اما میگفتن اگر بمونی پشت کنکور درس نمیخونی . خلاصه اینجوریا...! -
@HappyMoon والا باور کنید هنوز به مرحله قبولی پزشکی نرسیدم و همونطور که گفتم ریاضی فیزیک رو دستم موندن. انقدم که میگید نیستم ، خودمم برای درسام یکی از دوستام راهنمایی می کنه که برق تهران خوندن.
بعد از اینکه رتبه ها اومد با زحمت و بحث و ناراحتی های بین خانواده بلاخره انتخاب رشته نکردم و پشت کنکور موندم هرچند اونا خیلی دوست دارن پزشکی قبول بشم اما میگفتن اگر بمونی پشت کنکور درس نمیخونی . خلاصه اینجوریا...!@1011 راستش من از روی تاپیک ۱۰۰ روز تا رسیدن به قله اینجوری قضاوتتون کردم راستی چرا دیگه گزارش نمیدین؟به خاطر ریاضی و فیزیک زیاد ناراحت نباش،تاثیر زیست و شیمی توی تجربی مسلما خیلی بیشتر از ریاضی و فیزیکیه ولی دعا میکنم ان شاءالله تا روز کنکور پیشرفت عالی توی این دوتا درس داشته باشی..من منتظر جمله های پاراگراف دومتون بودم
،،خداکنه که امسال پردیس دندون رو بیارم اگر هم نشد خانوادم مثل خانواده شما موافقت کنند.
شما هم برام دعا کنیدممنون که وقت گذاشتید،،موفق باشی رقیب جان
-
@1011 راستش من از روی تاپیک ۱۰۰ روز تا رسیدن به قله اینجوری قضاوتتون کردم راستی چرا دیگه گزارش نمیدین؟به خاطر ریاضی و فیزیک زیاد ناراحت نباش،تاثیر زیست و شیمی توی تجربی مسلما خیلی بیشتر از ریاضی و فیزیکیه ولی دعا میکنم ان شاءالله تا روز کنکور پیشرفت عالی توی این دوتا درس داشته باشی..من منتظر جمله های پاراگراف دومتون بودم
،،خداکنه که امسال پردیس دندون رو بیارم اگر هم نشد خانوادم مثل خانواده شما موافقت کنند.
شما هم برام دعا کنیدممنون که وقت گذاشتید،،موفق باشی رقیب جان
-
@HappyMoon ساعت نمیزارم تا شاید نیام ولی نمیدونم چرا باز هم اینجا هستم.
امیدوارم بتونم اومدنم رو کنترل کنم.
انشالله موفق باشید. -
سلام بچه ها دیروز عالی خوندم ولی امروز نه،،راستی بعد از اومدن کارنامه سنجش خییلی ناااراحت بودم که خواهرم گفت غصه نخور اشکال نداره امسال نشد سال دیگه
ولی تمام تلاشت تو همین چند ماه بکن..بچه ها خداکنه دوباره نظرشون در مورد تاریخ کنکور عوض شه یا من بتونم از وقتم نهایت اسفاده رو ببرم..حس میکنم انجمن اومدن زیاد وقتم میگره اخه من جنبه مدیریت ندارم همه تاپیک ها میخام برم از درسم میمونم..نمیدونم چرا ولی الان دوباره برگشتم به سال پنجم ابتدایی که با عشق درس میخوندم و لذت میبردم تازه با تنبلی هام هم کات کردم و میخام با کنکور ۹۹ دوست بشم شاید اونم یه جورایی منو پذیرفت و همین امسال از دست کنکور راحت میشم اگر هم نشد که راضی ام به رضای خودت خدا جونم میدونم ک سال بعد میشه
-
بچه ها کسی روش خاصی برای زیست خوندن زیست جانوری نداره؟کتاب عکس و مکث میکرو کسی استفاده میکنه؟میخاستم سفارش بدم گفتم نظره شما چیه؟
@بچه-های-همخوانی -
من ایمان دارم برای تحقق بخشیدن به آنچه که خدا در قلبم نهاده اصلا دیر نیست
او الان دارد مرا آماده میکند،چرا که میخواهد توفیق ویژه ای را به من عطا کند تا به کمک آن بتوانم به اروزیم جامعه عمل بپوشانم....
دیگر نوبت من است
این لحظه مال من است
امروز روز من است
و خدایم برایم کافی است