طرح تغيير چهل روزه
-
MahdiNOVE ببین حالا این مثلث که داره ایجاد میشه اولش که شعاع ها میان بالا یعنی نقاط A وB دارن میرن اون بالا که ب هم برس اول مساحتش کوچیکه بعد به یک ماکسی میرسه بعد دوباره کوچولو میشه...
خوب ؟
-
حالا فرض می کنیم این به ماکسش رسیده..خب! من ی حالت فرضی رو می کشم برات:
- میگه هاشور مین بشه پس باید کل این مثلث بزرگه که از دوتا مثلث قائم الزاویه تشکیل میشه مساحتش ماکس بشه!
- پس کافیه که یکیشوو ماکس کنیم تا اون یکیم ماکس بشه و مثلث بزرگه هم ماکس بشه و هاشور مینیمم بشه!
- مساحت یک مثلث چی بود؟؟؟قاعده ضربدر ارتفاع تقسیم بر2
4)پس باید قاعده و ارتفاعشو بیابم
ببین
-
- میگه هاشور مین بشه پس باید کل این مثلث بزرگه که از دوتا مثلث قائم الزاویه تشکیل میشه مساحتش ماکس بشه!
- پس کافیه که یکیشوو ماکس کنیم تا اون یکیم ماکس بشه و مثلث بزرگه هم ماکس بشه و هاشور مینیمم بشه!
ببین
Mohsen Taheri
این xبرابر rcos چی میگه؟ -
Mohsen Taheri
این xبرابر rcos چی میگه؟MahdiNOVE این همون تعریف کسینوس زاویه ی آلفاست: مجاور تقسیم بر وتر که من طرفین وسطینش کردم
-
ببین
Mohsen Taheri اها خوب
-
حالا همینو ادامه بده تا T خالص و مخلص بدست بیاد:
من اندازه ی T رو میخوام برای مساحت.مثبت و منفیش مهم نیست -
حالا همینو ادامه بده تا T خالص و مخلص بدست بیاد:
من اندازه ی T رو میخوام برای مساحت.مثبت و منفیش مهم نیستMohsen Taheri
خوب -
Mohsen Taheri
خوبMahdiNOVE حالا ضربه ی نهایی:
مساحت اون مثلث قرمزه میشه یک دوم قاعده در ارتفاع که میشه یک دوم XضربدرT
T رو که درآوردیم برابرRsinآلفا
X هم شده بود Rcosآلفا
ضرب کن میشهیک دوم ضربدر R به توان2 ضربدرسیوس آلفا ضربدر کسینوس آلفا -
MahdiNOVE حالا ضربه ی نهایی:
مساحت اون مثلث قرمزه میشه یک دوم قاعده در ارتفاع که میشه یک دوم XضربدرT
T رو که درآوردیم برابرRsinآلفا
X هم شده بود Rcosآلفا
ضرب کن میشهیک دوم ضربدر R به توان2 ضربدرسیوس آلفا ضربدر کسینوس آلفاخوب از کجا بفهمیم که ماکسیموم هست ؟
-
خوب از کجا بفهمیم که ماکسیموم هست ؟
MahdiNOVE از اینجا :
ضربه ی فنی...میبریمش به پُل و حالا خاک میشه ... تمام
-
MahdiNOVE از اینجا :
ضربه ی فنی...میبریمش به پُل و حالا خاک میشه ... تمام
Mohsen Taheri اون 1 چهارم ار 2 چیشد ؟
-
Mohsen Taheri اون 1 چهارم ار 2 چیشد ؟
MahdiNOVE ی مقداره ثابته داداش اون که نمیتونه مساحت رو کم و زیاد کنه...عین برگ چغندره... فقط سینوسه که با تغیر زاویه میتونه مساحت رو کم و زیاد کنه!
این همون دیدگاهیه که اول بسم الله بهت گفتم شعاعتو متحرک فرض کن مثل عقربه ی ساعت که سایه شون روی قطر داره تکون میخوره و کوچیک و بزرگ میشه(همون X یا قاعده ی مثلث) و T(همون ارتفاع مثلث)..
تجسم کن داره میچرخه.. -
آقا مهدی حله؟؟؟
-
MahdiNOVE ی مقداره ثابته داداش اون که نمیتونه مساحت رو کم و زیاد کنه...عین برگ چغندره... فقط سینوسه که با تغیر زاویه میتونه مساحت رو کم و زیاد کنه!
این همون دیدگاهیه که اول بسم الله بهت گفتم شعاعتو متحرک فرض کن مثل عقربه ی ساعت که سایه شون روی قطر داره تکون میخوره و کوچیک و بزرگ میشه(همون X یا قاعده ی مثلث) و T(همون ارتفاع مثلث)..
تجسم کن داره میچرخه..ببخشید داداش ولی مساحت مگه نشد همون 1 چهارم ار 2 در سینوس 2 الفا خوب اون مقدار ثابت ضرب میشه تو سینوس 2 الفا تو جواب نهایی تغیر ایجاد میکنه اخه
-
ببخشید داداش ولی مساحت مگه نشد همون 1 چهارم ار 2 در سینوس 2 الفا خوب اون مقدار ثابت ضرب میشه تو سینوس 2 الفا تو جواب نهایی تغیر ایجاد میکنه اخه
MahdiNOVE داداش من که نگفتم مساحت نهایی میشه چی!!!! می فهمی؟
من فقط رفتم در پی آلفا الان سینوس ماکس بشه چ ربطی به یک چهارم R دو داره ؟؟؟ سینوس میگه منو بخوای ماکس کنی باید زاویه م بشه 90 بعد زاویه ش اگه آلفا بشه 45 میشه90 چو ضربدر2 داره...حالا سینوس میگه دمت گرم داداش منو ماکس کردی! حالا می رم ضربدر اون یک چهارم R دو میشم و مساحت ماکسیمم رو بهت میدم یعنی اگه از ما مساحت ماکسیمم یکی از مثلثا رو بخوان باید بگیم میشه یک چهارم ضربدر R به توان2 ضربدر سیوس90(که1 هست) یعی S ماکس میشه نیم که با او یکی مثلث اون ورم با هم میشن 1 واحد..
ولی اینجا توجه کن چی رو خواسته اصنX رو خواسته کاری به عدد مساحت نداره که -
MahdiNOVE داداش من که نگفتم مساحت نهایی میشه چی!!!! می فهمی؟
من فقط رفتم در پی آلفا الان سینوس ماکس بشه چ ربطی به یک چهارم R دو داره ؟؟؟ سینوس میگه منو بخوای ماکس کنی باید زاویه م بشه 90 بعد زاویه ش اگه آلفا بشه 45 میشه90 چو ضربدر2 داره...حالا سینوس میگه دمت گرم داداش منو ماکس کردی! حالا می رم ضربدر اون یک چهارم R دو میشم و مساحت ماکسیمم رو بهت میدم یعنی اگه از ما مساحت ماکسیمم یکی از مثلثا رو بخوان باید بگیم میشه یک چهارم ضربدر R به توان2 ضربدر سیوس90(که1 هست) یعی S ماکس میشه نیم که با او یکی مثلث اون ورم با هم میشن 1 واحد..
ولی اینجا توجه کن چی رو خواسته اصنX رو خواسته کاری به عدد مساحت نداره کهببخشید من یکم کند ذهنم
-
ببخشید من یکم کند ذهنم
-
ببخشید من یکم کند ذهنم
MahdiNOVE ن اختیار داری داداش سروری...
ی کم برگه رو بگیر دستت همینطوری بهش خیره شو با خودت قدم بزن تو اتاق یکم کلانجار برو هه ی بگو این چجوری شد اونچجوری شد...قشنگ میشینه ب ذهنت.. -
MahdiNOVE ن اختیار داری داداش سروری...
ی کم برگه رو بگیر دستت همینطوری بهش خیره شو با خودت قدم بزن تو اتاق یکم کلانجار برو هه ی بگو این چجوری شد اونچجوری شد...قشنگ میشینه ب ذهنت..الان خوب گرفتم اون یکی هم اینجوری حل کردی دیگه ؟