طرح تغيير چهل روزه
-
MahdiNOVE بخدا اگه امکانش بود می دادم...بسم الله عیب داره همینجا بگم می ترسم ملیکا ناراحت بشه ولی تو خصوصی داغوه نمی تونم بگم
متنی بگو همینجا نفهمیدم اسکایپ زنگ میزنم میگی
-
متنی بگو همینجا نفهمیدم اسکایپ زنگ میزنم میگی
MahdiNOVE ی دایره صاف و صوف بکش رو کاغذ...بعد دوتا ضلع مثلث رو تصور ک همون شعاع های راست و چپت باشن...خب.....الان ضلع سوم نداری پس مثلثی نداریم هنوز...بعد نمه نمه ضلع هار که همون شعاع ها باشن تکون بده بیان بالا همزمان باهم..
-
-
Mohsen Taheri
خوب ؟! -
Mohsen Taheri
خوب ؟!MahdiNOVE ببین حالا این مثلث که داره ایجاد میشه اولش که شعاع ها میان بالا یعنی نقاط A وB دارن میرن اون بالا که ب هم برس اول مساحتش کوچیکه بعد به یک ماکسی میرسه بعد دوباره کوچولو میشه...
-
MahdiNOVE ببین حالا این مثلث که داره ایجاد میشه اولش که شعاع ها میان بالا یعنی نقاط A وB دارن میرن اون بالا که ب هم برس اول مساحتش کوچیکه بعد به یک ماکسی میرسه بعد دوباره کوچولو میشه...
خوب ؟
-
حالا فرض می کنیم این به ماکسش رسیده..خب! من ی حالت فرضی رو می کشم برات:
- میگه هاشور مین بشه پس باید کل این مثلث بزرگه که از دوتا مثلث قائم الزاویه تشکیل میشه مساحتش ماکس بشه!
- پس کافیه که یکیشوو ماکس کنیم تا اون یکیم ماکس بشه و مثلث بزرگه هم ماکس بشه و هاشور مینیمم بشه!
- مساحت یک مثلث چی بود؟؟؟قاعده ضربدر ارتفاع تقسیم بر2
4)پس باید قاعده و ارتفاعشو بیابم
ببین
-
- میگه هاشور مین بشه پس باید کل این مثلث بزرگه که از دوتا مثلث قائم الزاویه تشکیل میشه مساحتش ماکس بشه!
- پس کافیه که یکیشوو ماکس کنیم تا اون یکیم ماکس بشه و مثلث بزرگه هم ماکس بشه و هاشور مینیمم بشه!
ببین
Mohsen Taheri
این xبرابر rcos چی میگه؟ -
Mohsen Taheri
این xبرابر rcos چی میگه؟MahdiNOVE این همون تعریف کسینوس زاویه ی آلفاست: مجاور تقسیم بر وتر که من طرفین وسطینش کردم
-
ببین
Mohsen Taheri اها خوب
-
حالا همینو ادامه بده تا T خالص و مخلص بدست بیاد:
من اندازه ی T رو میخوام برای مساحت.مثبت و منفیش مهم نیست -
حالا همینو ادامه بده تا T خالص و مخلص بدست بیاد:
من اندازه ی T رو میخوام برای مساحت.مثبت و منفیش مهم نیستMohsen Taheri
خوب -
Mohsen Taheri
خوبMahdiNOVE حالا ضربه ی نهایی:
مساحت اون مثلث قرمزه میشه یک دوم قاعده در ارتفاع که میشه یک دوم XضربدرT
T رو که درآوردیم برابرRsinآلفا
X هم شده بود Rcosآلفا
ضرب کن میشهیک دوم ضربدر R به توان2 ضربدرسیوس آلفا ضربدر کسینوس آلفا -
MahdiNOVE حالا ضربه ی نهایی:
مساحت اون مثلث قرمزه میشه یک دوم قاعده در ارتفاع که میشه یک دوم XضربدرT
T رو که درآوردیم برابرRsinآلفا
X هم شده بود Rcosآلفا
ضرب کن میشهیک دوم ضربدر R به توان2 ضربدرسیوس آلفا ضربدر کسینوس آلفاخوب از کجا بفهمیم که ماکسیموم هست ؟
-
خوب از کجا بفهمیم که ماکسیموم هست ؟
MahdiNOVE از اینجا :
ضربه ی فنی...میبریمش به پُل و حالا خاک میشه ... تمام
-
MahdiNOVE از اینجا :
ضربه ی فنی...میبریمش به پُل و حالا خاک میشه ... تمام
Mohsen Taheri اون 1 چهارم ار 2 چیشد ؟
-
Mohsen Taheri اون 1 چهارم ار 2 چیشد ؟
MahdiNOVE ی مقداره ثابته داداش اون که نمیتونه مساحت رو کم و زیاد کنه...عین برگ چغندره... فقط سینوسه که با تغیر زاویه میتونه مساحت رو کم و زیاد کنه!
این همون دیدگاهیه که اول بسم الله بهت گفتم شعاعتو متحرک فرض کن مثل عقربه ی ساعت که سایه شون روی قطر داره تکون میخوره و کوچیک و بزرگ میشه(همون X یا قاعده ی مثلث) و T(همون ارتفاع مثلث)..
تجسم کن داره میچرخه.. -
آقا مهدی حله؟؟؟
-
MahdiNOVE ی مقداره ثابته داداش اون که نمیتونه مساحت رو کم و زیاد کنه...عین برگ چغندره... فقط سینوسه که با تغیر زاویه میتونه مساحت رو کم و زیاد کنه!
این همون دیدگاهیه که اول بسم الله بهت گفتم شعاعتو متحرک فرض کن مثل عقربه ی ساعت که سایه شون روی قطر داره تکون میخوره و کوچیک و بزرگ میشه(همون X یا قاعده ی مثلث) و T(همون ارتفاع مثلث)..
تجسم کن داره میچرخه..ببخشید داداش ولی مساحت مگه نشد همون 1 چهارم ار 2 در سینوس 2 الفا خوب اون مقدار ثابت ضرب میشه تو سینوس 2 الفا تو جواب نهایی تغیر ایجاد میکنه اخه
-
ببخشید داداش ولی مساحت مگه نشد همون 1 چهارم ار 2 در سینوس 2 الفا خوب اون مقدار ثابت ضرب میشه تو سینوس 2 الفا تو جواب نهایی تغیر ایجاد میکنه اخه
MahdiNOVE داداش من که نگفتم مساحت نهایی میشه چی!!!! می فهمی؟
من فقط رفتم در پی آلفا الان سینوس ماکس بشه چ ربطی به یک چهارم R دو داره ؟؟؟ سینوس میگه منو بخوای ماکس کنی باید زاویه م بشه 90 بعد زاویه ش اگه آلفا بشه 45 میشه90 چو ضربدر2 داره...حالا سینوس میگه دمت گرم داداش منو ماکس کردی! حالا می رم ضربدر اون یک چهارم R دو میشم و مساحت ماکسیمم رو بهت میدم یعنی اگه از ما مساحت ماکسیمم یکی از مثلثا رو بخوان باید بگیم میشه یک چهارم ضربدر R به توان2 ضربدر سیوس90(که1 هست) یعی S ماکس میشه نیم که با او یکی مثلث اون ورم با هم میشن 1 واحد..
ولی اینجا توجه کن چی رو خواسته اصنX رو خواسته کاری به عدد مساحت نداره که