یا از الان یا دیگه هیچ وقت ...
-
MahdiNOVE نه دیگه باید قول مردونه بدی که ساعت ۷ بیدار باشید وگرنه من بهتون قول میدم که قانون جریمه رو اجرا کنم
ان شاءالله که فردا صبح زود بیداری و شب با ساعت مطالعه و کیفیت عالی میاین
من هم دوازده تجربی ام
-
سلام دوستای گلم:
امروز کلا ۵ ساعت درس خوندم
سه ساعت شیمی
۲ ساعت ریاضی
هدف فردام رو وقتی عملیاتیش کردم میگم چند ساعت بوده
جمله انگیزشی امشبم بگم : ذهنت را روی راه حل ها متمرکز کن ؛برای بیرون آمدن از اتاق باید در را پیدا کنی نه اینکه به دیوار ها فکر کنی -
سلام بچه ها...کسی هست؟
-
kosar s در یا از الان یا دیگه هیچ وقت ... گفته است:
سلام بچه ها...کسی هست؟
سلام بچه ها
دیگ عذاب وجدان داشت زیاد بهم فشار میورد باید ب ی نفر میگفتم جز اینجا جاییو پیدا نکردم
.
.
بچه ها من دیروز برا اولین بار تو ازمون کانون تقلب کردم...در واقع دفترچه اختصاصی رو حال نداشتم حل کنم و خانوادمم خیلی براشون مهمه ک ازمون شرکت کنم منم همینطوری از رو کلید چندتا گزینه ها رو خیلی بیحوصله وارد کردم و عصنم انتظار نداشتم ترازم خوب بشه و الان کارنامم اومده و ترازم شده 7000
نمیدونم چیکار کنم خیلی پشیمونم...میانگین تراز خودم 6400 بود بدون هیچ تقلبی...
خیلی این موضوع داره اذیتم میکنه -
kosar s در یا از الان یا دیگه هیچ وقت ... گفته است:
سلام بچه ها...کسی هست؟
سلام بچه ها
دیگ عذاب وجدان داشت زیاد بهم فشار میورد باید ب ی نفر میگفتم جز اینجا جاییو پیدا نکردم
.
.
بچه ها من دیروز برا اولین بار تو ازمون کانون تقلب کردم...در واقع دفترچه اختصاصی رو حال نداشتم حل کنم و خانوادمم خیلی براشون مهمه ک ازمون شرکت کنم منم همینطوری از رو کلید چندتا گزینه ها رو خیلی بیحوصله وارد کردم و عصنم انتظار نداشتم ترازم خوب بشه و الان کارنامم اومده و ترازم شده 7000
نمیدونم چیکار کنم خیلی پشیمونم...میانگین تراز خودم 6400 بود بدون هیچ تقلبی...
خیلی این موضوع داره اذیتم میکنهkosar s سلام عزیزم مهدی گفته اینجا چت نکنیم،اگ دوست داری بیا پی وی..نمیدونم چی بگم والا خیلیا اینجور کارها میکنند نمونه اش دوستای خودم و دختر عموم ولی مثل شما بعدش پشیمون نمیشن،این خودش خیلی خوبه ک ناراحتی از کارت عزیزم،ولی به نظرم به جای اینکه الان غصه بخوری برو سوالای ازمونت رو خودت یه بار دیگه حل کن عزیز
-
kosar s سلام عزیزم مهدی گفته اینجا چت نکنیم،اگ دوست داری بیا پی وی..نمیدونم چی بگم والا خیلیا اینجور کارها میکنند نمونه اش دوستای خودم و دختر عموم ولی مثل شما بعدش پشیمون نمیشن،این خودش خیلی خوبه ک ناراحتی از کارت عزیزم،ولی به نظرم به جای اینکه الان غصه بخوری برو سوالای ازمونت رو خودت یه بار دیگه حل کن عزیز
@HappyMoon در یا از الان یا دیگه هیچ وقت ... گفته است:
kosar s سلام عزیزم مهدی گفته اینجا چت نکنیم،اگ دوست داری بیا پی وی..نمیدونم چی بگم والا خیلیا اینجور کارها میکنند نمونه اش دوستای خودم و دختر عموم ولی مثل شما بعدش پشیمون نمیشن،این خودش خیلی خوبه ک ناراحتی از کارت عزیزم،ولی به نظرم به جای اینکه الان غصه بخوری برو سوالای ازمونت رو خودت یه بار دیگه حل کن عزیز
چتت محدوده نمیتونم پیام بدم
-
سلام
1ونیم دینی
1ونیم زبان
3وربع فیزیک
3 شیمی
2ونیم حسابان
2ونیم هندسه
کل:14 وربع@amirhossein-hf شما خودتون برنامه ریزی میکنید؟
چقد ساعت مطالعتون خوبه -
@amirhossein-hf شما خودتون برنامه ریزی میکنید؟
چقد ساعت مطالعتون خوبهfateme81 fateme81 ممنون نظر لطفتونه
با برنامه قلمچی میرم -
@mary-kh
عزیزجان چی شده پسرفت کردی چرا اینطور شدی ؟ من واقعا از این ساعت کم مطالعت ناراحتم دوست دارم همه بچها ساعت مطالعه بالای 10 داشته باشن مخصوصا شما که قبل ما هم عالی کار میکردی برای ما انگیزه بودی اگه کمکی هست که بتونیم انجام بدیم بگو
-
بچها تصمیم گرفتم دیگه برا چت کردن اینجا یه محدودیت کوچیک بزارم یعنی فقط از ساعت 10 تا 1 چت کردن ممنوع باشه که بچها گزارش میدن تو باقیه زمان ها مشکلی نیست چون خودم فقط این تاپیک تو انجمن میام اگه مشکلی با این قضیه دارین بگین .
-
بچها تصمیم گرفتم دیگه برا چت کردن اینجا یه محدودیت کوچیک بزارم یعنی فقط از ساعت 10 تا 1 چت کردن ممنوع باشه که بچها گزارش میدن تو باقیه زمان ها مشکلی نیست چون خودم فقط این تاپیک تو انجمن میام اگه مشکلی با این قضیه دارین بگین .
MahdiNOVE در یا از الان یا دیگه هیچ وقت ... گفته است:
جالب اینجاس که بچه ها فقط از 10 تا 1 انلاینن
-
جالب اینجاس که بچه ها فقط از 10 تا 1 انلاینن
-
@Amin-th
اخه نمیخوام گزارش ها بین چت ها گم بشه
اقا واسه چت بریم تغییر چهل روزه
https://forum.alaatv.com/topic/13726/