زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95)
-
سلام دوستان من جزوات آقای امینی راد را نتونستم پیدا کنم میشه برام فایلشو بزارید ممنون
-
سلام من هم درباره جزوها ب استاد ایمیل زدم استاد لطف کردن گفتن جزوهارو توی سایت قرارمیدن نگران نباشین
-
ایمیل استاد چیه؟؟
-
بچه ها کسی میدونه چرا فیلم ها اپلود نمیشه؟؟؟
-
Parisa890 در زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95) گفته است:
atanaz20rasht چربی ها درشت مولکول نیستند
چربی ها درشت مولکول هستند چرا شما میگید نیستند؟؟
Masood1139
درشت مولکول از ترکیب هزاران ریز مولکول تشکیل میشود پس این یکی درشت مولکول نیست
کلا درشت مولکول ها
(پلی ساکارید نشاسته گلیکوژن و سلولز) پروتئین ها.
اسید نوکلئیک (DNA . RNA) درشت مولکولن فقط
و کوتین ک تنها لیپید پلیمری است -
سلام من هم درباره جزوها ب استاد ایمیل زدم استاد لطف کردن گفتن جزوهارو توی سایت قرارمیدن نگران نباشین
atanaz20rasht
خوش بحالت جواب منو نداد -
Masood1139 در زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95) گفته است:
Parisa890 در زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95) گفته است:
atanaz20rasht چربی ها درشت مولکول نیستند
چربی ها درشت مولکول هستند چرا شما میگید نیستند؟؟
چون حداکثر سه تا اسید چرب دارندParisa890
من جواب شمارو اشتباهی واسه آقا مسعود فرستادم -
من خودم ی سوال دارم اگ ممکنه دوستان بگن درسته یا ن سوال اینم همی پلی مر ها از واحد کمو پیش یکسان ب نام مونومر تشکیل شدن ما میدونیم ک مونومرها با واکنش سنتز آبدهی ب هم متصل میشن پس اگ اینطور باش همه ی پلیمر یا درشت مولکول ها ک شامل کربوهیدرات ها پروتینها لیپید ها و آینواسید همشون با واکنش سنتز آبدهی ب هم متصل میشن این گفته ی من درسته آیاااااا؟؟؟؟؟
atanaz20rasht
همه درشت مولکول ها پلیمر نیستند تو کتاب صفحه 2 نوشته بسیاری از درشت مولکولها بصورت پلیمرن ن همشون
ولی همه پلیمرا از سنتز آبدهی تشکیل میشه -
نسD.r Esmaili
ببخشید ولی هم شما هم پریسا خانوم وهم آقا مسعود متوجه سوال من نشدین ممنون از همتون ولی خودم همه اینایی ک شما میگین میدونم بهتره سوالمو با تمرکز بیشتری بخونین -
نسD.r Esmaili
ببخشید ولی هم شما هم پریسا خانوم وهم آقا مسعود متوجه سوال من نشدین ممنون از همتون ولی خودم همه اینایی ک شما میگین میدونم بهتره سوالمو با تمرکز بیشتری بخونینatanaz20rasht
آره دیگه همه درشت مولکول ها تشکیلشون سنتز آبدهیه حتی همون چربی ک پلیمر نیست وقتی اسید چرب میگیره آب آزاد میکنه انرژی مصرف میکنن -
نسD.r Esmaili
ببخشید ولی هم شما هم پریسا خانوم وهم آقا مسعود متوجه سوال من نشدین ممنون از همتون ولی خودم همه اینایی ک شما میگین میدونم بهتره سوالمو با تمرکز بیشتری بخونینatanaz20rasht
تو کامنت قبلی هم نوشتم همشون سنتز آبدهی ان -
نسD.r Esmaili
اما اینکه نوشتی پلیمر یا درشت مولکول اشتباهه این دوتا باهم فرق دارن البته طبق گفته کتاب -
بله شما درست میگین من باید کامل توضیح میدادم مرسی الان جوابمو گرفتم ممنون ببخشید اگ فضولی نباش میتونم بپرسم شمادرساتونو تا کجا پیش بردن ممنون میشم اگ جواب بدین
-
بله شما درست میگین من باید کامل توضیح میدادم مرسی الان جوابمو گرفتم ممنون ببخشید اگ فضولی نباش میتونم بپرسم شمادرساتونو تا کجا پیش بردن ممنون میشم اگ جواب بدین
atanaz20rasht
من فقط ادبیات 3 مونده با معارف 3
همرو خوندم مونده دوره بعد عید هم فقط میخوام تست بزنم و هروز کنکور بدم تو خونه ...
منظورم کنکورای سالهای قبله -
atanaz20rasht
من فقط ادبیات 3 مونده با معارف 3
همرو خوندم مونده دوره بعد عید هم فقط میخوام تست بزنم و هروز کنکور بدم تو خونه ...
منظورم کنکورای سالهای قبلهD.r Esmaili
زیست پیشمم خیلی نخوندم بلدش نیستم البته فصلهای مربوط ب سال سوم و دوم رو خوندم بصورت ترکیبی ولی خود کتاب زیست پیشو نخوندم -
-
یعنی تو همه کتاباتون تسلط کامل دارین همه کتابها ب صورت جامع یعنی دوم سوم پیش
-
تخصصیا زمین و شیمی دیگه مسلطم تو آزمونا 90 شیمی 95 زمین میزنم
ولی زیست پیش رو ن زیست دوم و سوم رو تقریبا هنوز تست مثل شیمی نزدم هنوز برای زیست تمرین نیاز دارم
ریاضی و فیزیک کمپلت نخوندم و نمیخونمم
ولی عمومیا رو غیر سوم تقریبا مسلطم -
یعنی تو همه کتاباتون تسلط کامل دارین همه کتابها ب صورت جامع یعنی دوم سوم پیش
-
وای ممنون اولش ب من استرس دادین الان رؤحیه گرفتم شدید چون من مثل شماهستم با این تفاوت ک زمینمو نخوندم