تست های لغت
-
الان مثلا تو واژه نامه نوشته:
جلاجل: جمع جلجل، زنگ، زنگوله
الان با توجه به اینکه جلاجل جمع هست اگر یک گزینه ای تو تست اومد جلاجل:زنگوله صحیح هست یا غلط هست چون معنیش رو مفرد اورده به جای جمع؟ -
معنی درسته . فکر کنم یکی از آزمون ها قلم چی اوردخ بود و درست گرفته بودش
-
الان مثلا تو واژه نامه نوشته:
جلاجل: جمع جلجل، زنگ، زنگوله
الان با توجه به اینکه جلاجل جمع هست اگر یک گزینه ای تو تست اومد جلاجل:زنگوله صحیح هست یا غلط هست چون معنیش رو مفرد اورده به جای جمع؟ -
@خانوم-وكيل در تست های لغت گفته است:
دم فكر ميكنم كنكور رعايت ميكنه اينارو
رعایت میکنه یعنی غلط حساب میشه اوردن معنی زنگوله برای جلاجل؟
-
@خانوم-وكيل در تست های لغت گفته است:
دم فكر ميكنم كنكور رعايت ميكنه اينارو
رعایت میکنه یعنی غلط حساب میشه اوردن معنی زنگوله برای جلاجل؟
@ahmadt من مطمئن نيستما خودمم همينجا تاپيك زدم واسش چندماه پيش حالا اگه پيداش كردم اسكرين شات ميفرستم
ولي الان جواب خودم اينه كه بله كنكور رعايت ميكنه و مفرد رو بايد مفرد بياره جمع رو هم جمع و اگه جمع رو مفرد معني كرد غلطه. طراحاي كنكور خيلي باسوادن ادماي معمولي اي نيستن -
Mohsen Taheri
شما هنوزم پاي حرفاي بالا هستين؟ تو تستا به تناقض برنخوردين؟ -
81Sobhan در تست های لغت گفته است:
يه معلم داريم اينو كه ميگفتن بچه ها ميگفت خودت جواب خودتو دادي كانون! تو ميخواي كنكور بدي
@خانوم-وكيل خوب اره ولی معمولا میگن سوالا کانون از کنکور سطحشون بالا تره برا همین گفتم
-
81Sobhan در تست های لغت گفته است:
يه معلم داريم اينو كه ميگفتن بچه ها ميگفت خودت جواب خودتو دادي كانون! تو ميخواي كنكور بدي
@خانوم-وكيل ی پیشنهاد هم هست اینه که سوالا کنکور رو بررسی کنه ببینم اصلا اومده همچین سوالی یا نه و غلط گرفتنش یا نه ؟
-
81Sobhan ن بحث سطح نيست كنكور ي استانداردايي داره اونطوري كه دبيرمون ميگفت. خيلي تاكيد ميكرد بابا اين مشكل كه تو تست تاليفيتونه اسمش روشه تست تاليفي گير ندين بهش. من دارم سراسريا رو ميزنم ولي لغت حالا حالا ها مونده تموم شه كه برسم تستاشو بزنم
بازم دقت ميكنم تا جايي كه بشه
-
81Sobhan ن بحث سطح نيست كنكور ي استانداردايي داره اونطوري كه دبيرمون ميگفت. خيلي تاكيد ميكرد بابا اين مشكل كه تو تست تاليفيتونه اسمش روشه تست تاليفي گير ندين بهش. من دارم سراسريا رو ميزنم ولي لغت حالا حالا ها مونده تموم شه كه برسم تستاشو بزنم
بازم دقت ميكنم تا جايي كه بشه
@خانوم-وكيل اوکی موفق باشی