رفع اشکال آرایه های ادبی ... :\
-
Mohsen Taheri نگ و موم؟ اینا چی هستن که تضاد دارن؟
@سما-نویدفر سنگ که سنگه خیلی چیز محکمیه بعدم موم خیلی چیز شُل و ولی هست...
دیدی میگن فلانی اون کار عین موم میمونه تو دستش یعنی مثل ی خمیری هست و طرف خیلی مهارت داره و میتونه هرجوری باهاش وربره -
@سما-نویدفر سنگ که سنگه خیلی چیز محکمیه بعدم موم خیلی چیز شُل و ولی هست...
دیدی میگن فلانی اون کار عین موم میمونه تو دستش یعنی مثل ی خمیری هست و طرف خیلی مهارت داره و میتونه هرجوری باهاش وربرهMohsen Taheri این که متناقض نما میشه که سنگ موم باشه هم زمان میتونه هم متناقض نما و هم تضاد داشت؟
-
Mobina Hatami2511 در رفع اشکال آرایه های ادبی ... :\ گفته است:
@سما-نویدفر
سلام ممنون میشم جواب این دوتا تست رو بهم بگین😍💜
‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️
سوال یک (دقیقا منظور صاحبدلان خدارا رو نمیفهمم)
ولی میگه رفتن دل از دست من به یه چیز اونا شباهت داره@golenarges گزینه ی 4 سوال دوم هم که بیت شاهکار از سعدی هستش و من از دور دیدمش فهمیدم ازش آرایه می باره چو یادش بخیر اون لحظه ی سرکلاس رو خوب یادمه دبیر گرامی داشتن توضیح می دادن.
روی سرخ : کنایه/روی زرد کردن:کنایه
"زر" و "زرد" جناس/مس:استعاره/اکسیر عشق:اضافه ی تشبیهی و تشبیه -
Mohsen Taheri این که متناقض نما میشه که سنگ موم باشه هم زمان میتونه هم متناقض نما و هم تضاد داشت؟
@Z-H-Z نه چو منظورش معشوقه که به نظر من خداوند هستن!
ان الله علی کل شیء قدیر: خداود بر هر کاری تواناست -
@golenarges گزینه ی 4 سوال دوم هم که بیت شاهکار از سعدی هستش و من از دور دیدمش فهمیدم ازش آرایه می باره چو یادش بخیر اون لحظه ی سرکلاس رو خوب یادمه دبیر گرامی داشتن توضیح می دادن.
"زر" و "زرد" جناس/مس:استعاره/اکسیر عشق:اضافه ی تشبیهی و تشبیهMohsen Taheri در رفع اشکال آرایه های ادبی ... :\ گفته است:
@golenarges گزینه ی 4 سوال دوم هم که بیت شاهکار از سعدی هستش و من از دور دیدمش فهمیدم ازش آرایه می باره چو یادش بخیر اون لحظه ی سرکلاس رو خوب یادمه دبیر گرامی داشتن توضیح می دادن.
"زر" و "زرد" جناس/مس:استعاره/اکسیر عشق:اضافه ی تشبیهی و تشبیهمچکرم🙏🏻
-
@سما-نویدفر در رفع اشکال آرایه های ادبی ... :\ گفته است:
همیشه به کلاس ما (دوازده ریاضی) تو مدرسه میگن موم و ماست
یعنی شل و حالت پذیر😕👊🏻 -
@سما-نویدفر در رفع اشکال آرایه های ادبی ... :\ گفته است:
همیشه به کلاس ما (دوازده ریاضی) تو مدرسه میگن موم و ماست
یعنی شل و حالت پذیر😕👊🏻@golenarges :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy:
-
Mohsen Taheri این که متناقض نما میشه که سنگ موم باشه هم زمان میتونه هم متناقض نما و هم تضاد داشت؟
@Z-H-Z در رفع اشکال آرایه های ادبی ... :\ گفته است:
ببين نميگه سنگ خارا مومه ميگه خدا ميتونه سنگ خارا رو موم كنه
اتفاقا داره تاكيد ميكنه سنگ خارا خيلي هم سخته ولي واسه خدا غيرممكن نيست نرم كردنش -
-
@miss-besharati هر کس به این سوال با تحلیل و بدون دیدن جوابش از کتاب های کمک آموزشی جواب بده من به ادبیاتش ایمان میارم واقعا
Hesam Mohammadi در رفع اشکال آرایه های ادبی ... :\ گفته است:
@miss-besharati هر کس به این سوال با تحلیل و بدون دیدن جوابش از کتاب های کمک آموزشی جواب بده من به ادبیاتش ایمان میارم واقعا
😂😂
-
Hesam Mohammadi در رفع اشکال آرایه های ادبی ... :\ گفته است:
😂😂
-
@miss-besharati جدی میگم اون دیگه خدای ادبیاته زیر 70 زد کنکورو بندازین تقصیر من
Hesam Mohammadi خب شما خوندین بنظرتون چندتا بود ؟
-
@miss-besharati
ژاله استعاره از اشک
نرگس چشم
برگ گل:صورت
تگرگ ناز پرورم استعارست ولی نمیدونم از چیه
عناب استعاره از لب
به نظرم 7 تا بشه
2تا هم تشخیص هستش -
@miss-besharati
ژاله استعاره از اشک
نرگس چشم
برگ گل:صورت
تگرگ ناز پرورم استعارست ولی نمیدونم از چیه
عناب استعاره از لب
به نظرم 7 تا بشه
2تا هم تشخیص هستش@amirhossein-hf تگرگ استعاره از دندان هست
آره تو گزینه ها بیشترین و 5 تا نوشته ولی تو پاسخنامش نوشته درستش 7 تا هست -
@amirhossein-hf تگرگ استعاره از دندان هست
آره تو گزینه ها بیشترین و 5 تا نوشته ولی تو پاسخنامش نوشته درستش 7 تا هست@miss-besharati روی سوال ایراد داره
باید مینوشت مصرحه -
@miss-besharati روی سوال ایراد داره
باید مینوشت مصرحه -
@amirhossein-hf واقعا ماشاللهت باشه ادبیاتت خیلی خوبه انسانی هستی یا رشته دیگه؟
Hesam Mohammadi قربونت
نه
ریاضیم -
Hesam Mohammadi قربونت
نه
ریاضیم