جهاد مغنیه
-
یک مصرع است حاصل عمری که داشتم / یار آمد و به بندم کشید و برد
ی چند دیقه از شب جمعه مونده این حقیر هم دعا کنید. -
مرید سید علی من فكر ميكردم شما پسري
Bio رو فكر ميكردم دخترن
@پيروز ُ اولش گفتم شايد پسره
@jahad-20 فكر ميكردم صد در صد پسره
چرا؟ -
مرید سید علی من فكر ميكردم شما پسري
Bio رو فكر ميكردم دخترن
@پيروز ُ اولش گفتم شايد پسره
@jahad-20 فكر ميكردم صد در صد پسره
چرا؟@خانوم-وكيل
مگه به جز جهاد بقیه پسر نیسن -
@خانوم-وكيل
مگه به جز جهاد بقیه پسر نیسنبچه رزمنده ن ظاهرا مريدجان دختره پيروزم كه نارسيسه گل نرگسم نرگس خوشگلمونه ماي نيم هم
️
-
بچه رزمنده ن ظاهرا مريدجان دختره پيروزم كه نارسيسه گل نرگسم نرگس خوشگلمونه ماي نيم هم
️
@خانوم-وكيل
تو رو خدا -
@خانوم-وكيل
تو رو خدابچه رزمنده شما دختري ديگه؟
-
بچه رزمنده شما دختري ديگه؟
@خانوم-وكيل
ظاهرا خیر باطنا بله -
@خانوم-وكيل
ظاهرا خیر باطنا بلهبچه رزمنده الجنسية في النية
️
-
بچه رزمنده الجنسية في النية
️
@خانوم-وكيل
از بچگی به پسرا می موندم هم از نظر ظاهر و هم کارام -
ی چند دیقه از شب جمعه مونده این حقیر هم دعا کنید.mehregan eslami 0 در جهاد مغنیه گفته است:
ی چند دیقه از شب جمعه مونده این حقیر هم دعا کنید.حتما
همچين -
@خانوم-وكيل
از بچگی به پسرا می موندم هم از نظر ظاهر و هم کارامبچه رزمنده
به هر کی می گم از خاله بازی بدم میاد مسخره م می کنه
مو هام هم تازه گذاشتم بلند شه -
@jahad-20
یه چیزایی می دونم مثلا تو عید غدیر بیشتر می خونن و دو انسان برادر دینی هم میشن منم خوندم البته خواهر دینیه -
@jahad-20 در جهاد مغنیه گفته است:
بچه ها شما درباره ی عقد اخوت چیزی میدونین؟
عقد اُخُوّت پیوندی است که بین دو مسلمان بسته میشود تا با یکدیگر برادر (یا در زنان، خواهر) باشند.[نیازمند منبع] فایده این عقد این است که هر کدام از دوطرف عقد، دیگری را در همه چیز ترجیح دهد؛ مثلاً اگر فرد حاجتی دارد، کسی که با او عقد بسته، او را بر دیگران مقدّم کند و در رفعِ حاجتش بکوشد، بلكه در اعمال مستحبی، او را شریک کند.[۱] در عبارت عربیِ صیغه این عقد آمده است که دو برادر هر حقی را از همدیگر ساقط میکنند، مگر دید و بازدید، دعاکردن و شفاعت در آخرت را.[۲]
این عقد تعهداتی همچون ارثبردن از یکدیگر و مَحرمشدن را ایجاد نمیکند؛ بنابراین دو نفر که عقد اخوت بستهاند، از هم ارث نمیبرند و هیچگونه رابطه محرمیت میان وابستگان آنان ایجاد نمیشود. این عقد، فقط میان دو مرد یا دو زن بسته میشود و هیچ زن و مردی نمیتوانند این عقد را بین خود جاری کنند و خواهر و برادر شوند.
-
@jahad-20
یه چیزایی می دونم مثلا تو عید غدیر بیشتر می خونن و دو انسان برادر دینی هم میشن منم خوندم البته خواهر دینیهبچه رزمنده در جهاد مغنیه گفته است:
@jahad-20
یه چیزایی می دونم مثلا تو عید غدیر بیشتر می خونن و دو انسان برادر دینی هم میشن منم خوندم البته خواهر دینیهخب خداروشکر که میدونین
منکه داغون شدم با این تفسیر های بچه ها -
بچه رزمنده در جهاد مغنیه گفته است:
@jahad-20
یه چیزایی می دونم مثلا تو عید غدیر بیشتر می خونن و دو انسان برادر دینی هم میشن منم خوندم البته خواهر دینیهخب خداروشکر که میدونین
منکه داغون شدم با این تفسیر های بچه ها@jahad-20
چرا مگه کسی چیزی گفته -
@jahad-20
چرا مگه کسی چیزی گفتهبچه رزمنده من نشنيده بودم يه چيز ديگه اومد تو ذهنم
-
@jahad-20
چرا مگه کسی چیزی گفتهبچه رزمنده نه رفع شد همه چی