اللهم عجل لولیک الفرج
-
@jahad-20 و Bio
نظرتون در مورد وهابیت چیه؟مرید سید علی از چه نظر؟
-
کلا چی میدونید در موردشون
-
خب الان یکی از سر سخت ترین دشمنان مسلمان امام زمان همین وهابیته
-
کلا چی میدونید در موردشون
مرید سید علی خب درمورد آیین وهابیت چیزای زیاد و متفرقه ای شنیدم برا همین نمیتونم خوب منسجم شون کنم ولی ممنون میشم اگه شما چیز قابل توجه ای میدونین در اختیار ما قرار بدین
-
البته برادران و خواهران اهل سنت تقریبا عقاید این افرادو قبول ندارن
-
وهابیت شاخه ای از اسلامه به نظرشون قرآن با همون معنای سطحی باید خونده بشه و معنی بشه و گفتن تفسیر برای قرآنو کاملا رد میکنن
-
با احترام کامل ولی این بحث ها تاریخ گذشتن
یه بحثی بکنین که اگه کسی وارد تاپیک شد مجذوب شه نه زده -
متاسفانه تبلیغات بسیار قوی دارن و غربی که از بی دینی خسته شده بودو به سرعت جذب کردن
-
با احترام کامل ولی این بحث ها تاریخ گذشتن
یه بحثی بکنین که اگه کسی وارد تاپیک شد مجذوب شه نه زده@حسین-81 به شخصه علاقه ای به این بحث ها ندارم
-
@jahad-20 و Bio
نظرتون در مورد وهابیت چیه؟مرید سید علی در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
@jahad-20 و Bio
نظرتون در مورد وهابیت چیه؟به به چه بحثی
یه کتاب باحال معرفی میکنم :خاطرات مستر همفر جاسوس انگلیسی در ممالک اسلامی
توی دوران صفویه این آقا از انگلیس میاد و در استابول تا حد یه روحانی اسلام یاد میگیره و بعدش به ایران میاد و میشه گفت عامل اصلی شکل گیری وهابیت همین آقا بود که از ایمان و اعتقاد ضعیف محمد بن عبد الوهاب به آیین اهل سنت سو استفاده کرد. -
الان تو کشورای غربی به شدت اسم محمد زیاد شده بعضا رسانه های داخلی خوشحال میشن از این بابت اما واقعا باید ترسید
-
مرید سید علی در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
@jahad-20 و Bio
توی دوران صفویه این آقا از انگلیس میاد و در استابول تا حد یه روحانی اسلام یاد میگیره و بعدش به ایران میاد و میشه گفت عامل اصلی شکل گیری وهابیت همین آقا بود که از ایمان و اعتقاد ضعیف محمد بن عبد الوهاب به آیین اهل سنت سو استفاده کرد. -
مرید سید علی در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
@jahad-20 و Bio
توی دوران صفویه این آقا از انگلیس میاد و در استابول تا حد یه روحانی اسلام یاد میگیره و بعدش به ایران میاد و میشه گفت عامل اصلی شکل گیری وهابیت همین آقا بود که از ایمان و اعتقاد ضعیف محمد بن عبد الوهاب به آیین اهل سنت سو استفاده کرد.Bio خوشحال میشم اطلاعاتتونو در اختیارمون بذاری
-
من سهم خودم را انجام دادم، زمان رفتن فرا رسیده است.
با ظرافت هرچه تمام تر آن کار را هم انجام خواهم داد… -
من سهم خودم را انجام دادم، زمان رفتن فرا رسیده است.
با ظرافت هرچه تمام تر آن کار را هم انجام خواهم داد…@حسین-81
اخرین جمله انشتین -
چی شد؟ همه باهم رفتید؟
-
-