Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. بحث آزاد
  3. اعتقادی - مذهبی
  4. قرآن
قرائت قرآن
Hamid.sH
Topic thumbnail image
اعتقادی - مذهبی
اللهم عجل لولیک الفرج
Bad FighterB
سلام تو این دوره زمونه ای که کارد به استخوان هممون رسیده تنها علاج مشکلات ظهور حضرت ولی عصر(عج)است این جا درباره ی معاد وشخصیت متعالی حضرت مهدی(عج)صحبت میکنیم اندکی صبر،سحر نزدیک است....
اعتقادی - مذهبی
با امام رضا(ع) حرف بزن
f.nalistF
Topic thumbnail image
اعتقادی - مذهبی
کربُبلا و دگر هیچ...
Zeinab SiriZ
سلام دوستان فکر کردم شاید جای یه همچین تاپیکی خالی باشه،اینجا هرکس که به سیدالشهدا ارادت داره میتونه عکس بذاره بهتره قبل از هرچیزی چندتا نکته رو برای شما دوست عزیز متذکر بشم: 1️⃣اینجا جای بحث و جدل نیست،بحث در مورد اختلافات دینی مذهبیتون رو بذارید برای پیوی هاتون 2️⃣این تاپیک تسلی برای دل های غمگین و شکسته ی خیلی هاست که روی زمین جز اباعبدالله پناه دیگه ای ندارند 3️⃣ میوه ی دل بانوی دوعالم همیشه پذیرای میهمانان خودش بوده،مهم نیست که چقدر ازش فاصله داری..همین اینکه الان اینجایی یعنی عشقش رو تو دلت داری گر در یمنى چو با منى پیش منى ور پیش منى چو بى منى در یمنى 4️⃣از بی احترامی و توهین به عقاید هرشخصی به شدت خودداری کنید که در این صورت به @ادمین گزارش داده میشه 5️⃣اسپم آزاد و در آخر،ما هرچقدر هم که بد باشیم و نقص و ایراد داشته باشیم اباعبدالله ما رو میپذیرند و اشتباهاتمون رو اصلاح میکنند...پس ناامید نباش⚘ @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @انسانیا ‏
اعتقادی - مذهبی
جهاد مغنیه
jahad.20J
Topic thumbnail image
اعتقادی - مذهبی
خدا
SachliS
سلام دیدم خیلی تایپک هست درمورد شهدا وامام زمان و.... اما درمورد دلیل تمام اینا تایپکی نیست(بود اما قفل شده بود یاام اونطوری که مد نظر من بود، نبود) اگه کلیپی به دلتون نشسته ، اگه متنی دوست داشتید که زندگیتون ، قلبتون باهاش آروم گرفته عکسی دیدید که آرومتون کرده و دوستش داشتید به اشتراک بگذارید تا ماهم استفاده کنیم @دانش-آموزان-آلاء @Yegane-Dehqan @N-n-good @زهرا-بنده-خدا @مهشید-حسن-زاده-0 مریم آیدی توام برام نیومد خودت بیا
اعتقادی - مذهبی
یاعلی ای جان علی❤️
jahad_121J
Topic thumbnail image
اعتقادی - مذهبی
شکرگزاری شبانه✨🌙
GaladrielG
سلام دوستان عزیز الایی امیدوارم حالتون عالی باشه نماز روزه هاتونم قبول باشه این تاپیک رو زدم تا هرشب قبل خواب بیایم اینجا درحد ۲ دقیقه فوقش ۵ دقیقه وقت بذاریم و بخاطر اتفاقای اونروز شکرگزاری کنیم برای هرچیزی ممکنه تو یه روز براتون هیچ اتفاق مثبتی از دید خودتون نیوفتاده باشه براتون ولی همیشه چیزایی هست که واسش شکرگزار باشیم... شکرگزاری توی تمام ادیان مطرح شده برای وسیله ای جهت رسیدن به سعادت و آرامش اگر دوست ندارین واضح اتفاقات رو بنویسین اینجا میتونین کد بذارین برای خودتون مثلا یک اتفاقی رو با کد ۴ مشخص میکنید یا هرکدی که تو ذهن خودتونه و شب میگین خدایا بخاطر کد ۴ ازت ممنونم مهم شکرگزاریه اینکه گفتم اینجا بگیمم برای اینه که یادمون بمونه امیدوارم موفق و سلامت باشین @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @بچه-های-همخوانی @تجربیا @انسانیا @ریاضیا دوستاتون رو منشن کنید
اعتقادی - مذهبی
مداحی و دعا های ناب موزیکال
ramses kabirR
خب سلام به همگی همونطور که میدونید همون قدر که یه موزیک خوب میتونه آرامش بخش باشه که مضمون اون بتونه روح ما رو تسکین بده و چه مضمونی بهتر از توسل به اعمه و معصومین اما متاسفانه تو انجمن جا واسه یه همچین تاپیکی خالی بود و گفتم شاید بتونم با زدن یه همچین تاپیکی فرهنگی ایرانی اسلامی همراه با توسل به اعمه رو توی این فضای درسی رونق بدیم تا شاید کنی بتونیم به این فضا رنگ و بوی معنویت بیشتری ببخشیم با تشکر از همه ی دوستان الایی من
اعتقادی - مذهبی
آرامشی از جنس دعا🌿🕊
S
به نام خدای خوبی ها... سلام دوستای خوبم توی این تاپیک، تصمیم گرفتم هر روز یک عکس از آیات قرآن یا ادعیه قرار بدم. ان شاالله باعث بشه آرامشی رو به قلب‌های مضطربمون وارد کنه... هیچ وقت فراموش نکنیم خدا همراهمونه... @دانش-آموزان-آلاء
اعتقادی - مذهبی
سردار دل ها
علیرضا عفتی 2ع
با سلام خدمت دوستان آلایی . این تاپیک رو ایجاد کردم تا دوستان هر مطلب زیبایی در رابطه با حاج قاسم دارند به مناسبت سالگرد شهادت ایشون در اینجا قرار بدن. دوستان لطفاً توجه داشته باشند اینجا فضایی برای چت دو طرفه نیست و باید به قوانین آلا احترام گذاشت. از همین حالا تصاویر ، متن های زیبا و ... درباره سردار پرافتخار رو در اینجا قرار بدید. با تشکر
اعتقادی - مذهبی
هر چی دلت میخواد بهش بگو.
faaa31F
مهمانی خدا آمد دلم پر از بغض است دلم برای خدایم تنگ شده بود دلم برای آغوشش بسیار تنگ شده بود براستی من باکسی که عاشقم بود چه کردم آری من با معبودم چه کردم صدایم زد صدای اذانش را شب و روز شنیدمو با اوچه کردم دلم برای گفت و گو های عاشقانه سحر بسیار تنگ شده بود دلم برای نماز های اول وقت مهمانیش تنگ شده بودآری دلم دیوانه وار تنگ شده بودیادم آمد روزی که دستانش را بر روی چشمانم گذاشت وگفت زیباترین تصویر را برایت به تصویر کشیده ام ومن عاشقانه با او گفتم خدایا دستاتو برمیداری ببینمش دستانش را آرام از روی چشمانم کنار زد و من آنقدر محو زیبایی های دنیایش شدم یادم رفت منتظر است تا از او تشکر کنم فراموش کردم دلش را میشکنم فراموش کردم منتظر است فراموش کردم و من با معبودم چه کردم با سری افکنده دوباره آمده ام مهمانیش دوباره مثل هر سال آمدم بگویم شرمنده باز نتوانستم آن کسی باشم که توخواستی آمده ام بگویم خدا محتاجم به بودنت به این یاورم باشی آمده ام بگویم بد کردم ولی گناه دارم آمدم بگویم با کوله باری پر گناه دوباره آمده ام و با کوله باری پر تقاضا با کوله باری پر از خواسته آمدم بگویم خدا خودت گفتی بخوانم تا استجابت خدا خواندمت یاورم باش خدا یاریم کن چشمانم فقط سمت و سوی تو باشد و دلم فقط حرم تو باشد نه کس دیگر آری خدا در مهمانیت بگذار بهترین مهمانت باشم یاورم باش خدااا ببخش ببخش یا قاضی الحاجات پناهم باش فقط همین. سلام بچه های خوب آلایی . از موضوع مشخصه میخوایم تو این تایپک هر چی دلت میخواد به خدات بگی هر چی.هر دعایی هر آرزویی هر چی خواستی بگو دعا کن وامیدوارم تمام خواسته هامون مورد درگاه حق قرار بگیره .آمین. [image: 8428200-b.jpg]
اعتقادی - مذهبی
♡شهدا♡
زهرا بنده خداز
Topic thumbnail image
اعتقادی - مذهبی
چله ی عاشقی
زهرا بنده خدا 2ز
Topic thumbnail image
اعتقادی - مذهبی
حفظ قرآن کریم
ZxSevenZ
Topic thumbnail image
اعتقادی - مذهبی
احادیث مهم
ZxSevenZ
Topic thumbnail image
اعتقادی - مذهبی
تفسیر بیکران
ZxSevenZ
Topic thumbnail image
اعتقادی - مذهبی
معنی آیات قرآن
ZxSevenZ
Topic thumbnail image
اعتقادی - مذهبی
بدون موضوع
E
تنها هدفم از این کار بازگشت مجدد به خدا هست. کسی که همیشه بهم توجه داشته حتی زمانی که من ازش غافل بودم. قبول دارم ممکن هست به خاطر مشغله های ذهنی که مدت ها هست تمام وجودم رو درگیر کرده، خدا رو فراموش کرده باشم. سنگینی این روز های روحم هم به خاطر کمرنگ تر شدن حضورش در زندگیم هست. البته این من بودم که عامل تمام این اتفاقات هست وگرنه تو هیچوقت من رو رها نمیکنی. چه جاهایی که من رو از قعر چاه بیرون کشیدی و من هم مثل همیشه شرمسار از اینکه چرا به کسی که انقدر بهم علاقه داره، بی توجهی میکنم. به خودم اومدم و دیدم چقدر ازت فاصله گرفتم. روحم، روانم و جسمم بهت عادت کرده بوده، زندگیم با حضورت رنگین بود، سخنی ها قابل تحمل بود چون تو کنارم بودی. از امشب دوباره میشم همون صبا گذشته. هر شب باهات صحبت میکنم بلکه دوباره به سمتم برگردی. بین جمعیتی انبوه از دغدغه های زندگی میترسم تو رو گم کنم. پس مثل یک مادری که توی شلوغی کودک نوپا رو در آغوش میگیره، دوباره من رو در آغوشت بگیر... ولی انقدر محکم که نتونم فرار کنم. ما که روزی پروانه می شویم، بگذار روزگار هرچقدر می‌خواهد پیله کند.
اعتقادی - مذهبی
🌸تفسیر قرآن کریم
jahad_121J
سلام وقت همگی بخیر ان شاء الله زیر سایه لطف و رحمت خداوند و کتاب نورانی قرآن کریم و درسلامت باشید عذر میخوام که وقتتون رو می گیرم خواهش میکنم مطالب که درادامه هست برسی کنید اگر که خداوند توفیق بدهد قرار است اینجا هر روز تفسیر 1 ایه از ایات قرآن رو گوش بدیم و بهتر بگم هم گوش بدیم و هم ببینم که به این صورت است که جلسات تفسیر حجت الاسلام قرائتی رو دنبال می کنیم. که به صورت تصویری است در اپارات. که لینکش قرار میگرد و مدت زمان ان به همراه ایه و معنی ان ایه ای که قرار هست اون روز تفسیرش رو دنبال کنیم. در مقدمه تفسیر المیزان آمده است: روایت هایی از پیامبر(ص) و ائمّه اهل بیت(ع) در این خصوص، وارد شده است، مانند این فرمایش آنان که: «قرآن، ظاهری دارد و باطنی، و باطن آن هم باطنی دارد، تا هفت باطن» یا «تا هفتاد باطن». وقال النبی(ص): «إنَّ لِلقُرآنِ ظَهراً وبَطناً، ولِبَطنِهِ بَطنٌ إلی سَبعَةِ أبطُنٍ» و ورد «سَبعینَ» و «سَبعَ مِائَةٍ» و «سَبعینَ ألفٍ» و غَیرُ ذلک.[۶] پیامبر(ص) فرمود: «قرآن ظاهر و باطنی دارد، و باطن آن هم باطنی دارد، تا هفت باطن». و «هفتاد باطن» و «هفتصد باطن» و «هفتاد هزار باطن» و جز اینها روایت شده است. (جامع الأسرار ومنبع الأنوار، ص ۵۳۰.) امام على عليه السلام : إنَّ أحسَنَ القَصصِ و أبلَغَ المَوعِظَةِ و أنفَعَ التَّذكُّرِ كتابُ اللّه ِ جلَّ و عَزَّ . بهترين داستان و رساترين اندرز و سودمندترين پند، كتاب خداوند عزّ و جلّ است. ( الكافي : ۸/۱۷۵/۱۹۴) اميرمومنان علي(ع) مي فرمايد: «و هذا القرآن انما هو خط مسطور بين الدفتين، لاينطق بلسان و لابدمن ترجمان و انما ينطق عنه الرجال...» اين قرآن نوشته ها و سطرهايي است كه بين دو جلد قرار دارد. با زبان سخن نمي گويد بلكه بايد افرادي نوشته ها و آياتش را معنا كنند. سپس براي تفسير و ترجمان قرآن مي فرمايد: «فنحن احق الناس به.» (5) ما براي تفسير و ترجمه قرآن سزاوارترين مردم هستيم. «قال علي (ع): انا القرآن الناطق.» (6) حضرت علي(ع) فرمود: من قرآن ناطق هستم. @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @فارغ-التحصیلان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @رتبه-های-انجمن-آلاء هرکس امکانش رو دارد همراهی کند که هر روز تفسیر 1 ایه رو و جلسه تفسیرش رو ببینم درپناه حق
اعتقادی - مذهبی

قرآن

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده اعتقادی - مذهبی
45 دیدگاه‌ها 3 کاربران 1.1k بازدیدها 8 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • مليكابانوم آفلاین
    مليكابانوم آفلاین
    مليكابانو
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

image.jpeg
    ☑️بعضي از مردم (كوتاه نظر از خدا تمناي متاع دنيوي تنها كنند) و گويند : پروردگارا ما را از نعمتهاي دنيا بهره مند ساز و انان را از نعمت اخرت نصيبي نيست⚠️
    ☑️و بعضي ديگر گويند بارخدايا ما را از نعمتهاي دنيا و اخرت هر دو بهره مند گردان و از شكنجه اتش دوزخ نگهدار🌱
    ☑️هريك از اين دو فرقه از نتيجه ي اعمال خود بهره مند خواهند گشت و خدا به حساب همه زود رسيدگي كند🌻
    چند نكته ي كنكوري😅
    🔑بيانگر ديدگاه متعادل نسبت به نعمتهاي دنيوي و اخروي
    🔑نصيب و بهره ي اخروي و دور ماندن از عذاب اتش، معلول مطالبه ي نيكي در دنيا و اخرت است
    🔑كسي كه زندگي اخرت را هدف اصلي خود قرار ميدهد از نعمتهاي دنيا بي بهره نميماند
    🔑رسيدن به هدفهاي دنيوي فرع و تابع درخواست هدف هاي اخروي است
    🔑معيار و ملاك مناسب جهت انتخاب هدف اصلي قرار دادن اخرت به عنوان غايت زندگي است

🍉

Bad FighterB 1 پاسخ آخرین پاسخ
    2
    • مليكابانوم آفلاین
      مليكابانوم آفلاین
      مليكابانو

@jahad-20
      اينم اون حرفي كه همه اش ميگي خانومِ اسلام دين تعادله😂❤️
      image.jpeg

🍉

1 پاسخ آخرین پاسخ
      1
      • مليكابانوم آفلاین
        مليكابانوم آفلاین
        مليكابانو

image.jpeg
        سي و يكمين صفحه از قرآن نوراني🌟
        اون يكي واضح نبود

🍉

1 پاسخ آخرین پاسخ
        4
        • jahad.20J آفلاین
          jahad.20J آفلاین
          jahad.20

سلام نماز روزه هاتون قبول
          QuranDaneshAmouzi-032.jpg

نمیدانم حسین غریب تر است
          یا کسانی که با حسین رفیق نیستند :)

1 پاسخ آخرین پاسخ
          3
          • مليكابانوم آفلاین
            مليكابانوم آفلاین
            مليكابانو

و من الناس من يشري نفسه ابتغاء مرضات الله والله رءوف بالعباد
            بعضي مردمانند كه از جان خود در راه رضاي خدا درگذرند و خدا دوستدار چنين بندگانيست❤️
            %(#ff0000)[سوره ي بقره/ آيه ي ٢٠٧]

🍉

1 پاسخ آخرین پاسخ
            4
            • jahad.20J آفلاین
              jahad.20J آفلاین
              jahad.20

سلام نماز روزهاتون قبول
              صفحه 33
              i33.jpg
              التماس دعا

نمیدانم حسین غریب تر است
              یا کسانی که با حسین رفیق نیستند :)

1 پاسخ آخرین پاسخ
              4
              • مليكابانوم آفلاین
                مليكابانوم آفلاین
                مليكابانو

سي و چهارمين صفحه از كلام نور🌟
                image.jpeg

🍉

1 پاسخ آخرین پاسخ
                2
                • مليكابانوم آفلاین
                  مليكابانوم آفلاین
                  مليكابانو

حكم جهاد براي شما مقرر گرديد و حال انكه بر شما ناگوار و مكروه است
                  ليكن چه بسيار شود كه چيزي را شما ناگوار شماريد ولي به حقيقت خير و صلاح شما در ان بوده
                  و چه بسيار شود كه چيزي را دوست داريد و در واقع شر و فساد شما در ان است
                  و خداوند به مصالح امور داناست و شما نادانيد
                  %(#ff0000)[ايه ي ٢١٦/ سوره ي بقره]

🍉

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  1
                  • مليكابانوم آفلاین
                    مليكابانوم آفلاین
                    مليكابانو

بسم الله النور🌟
                    image.jpeg
                    سي و پنجمين صفحه از قرآن ❤️

🍉

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    1
                    • مليكابانوم آفلاین
                      مليكابانوم آفلاین
                      مليكابانو

اين فكر كنم بهتر باشه
                      image.jpeg

🍉

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      2
                      • مليكابانوم آفلاین
                        مليكابانوم آفلاین
                        مليكابانو

سي و ششمين صفحه از قرآن نوراني🌟
                        image.png

🍉

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        2
                        • مليكابانوم آفلاین
                          مليكابانوم آفلاین
                          مليكابانو

سي و هفتمين صفحه از كلام نور 🌟
                          image.png
                          231 - و چون‌ زنان‌ ‌را‌ طلاق‌ دادید و ‌به‌ پایان‌ عدّه‌ی‌ ‌خود‌ رسیدند ‌ یا ‌ ‌به‌ شایستگی‌ نگاهشان‌ دارید، ‌ یا ‌ ‌به‌ شایستگی‌ رهاشان‌ سازید، و ‌به‌ قصد آسیب‌ رساندن‌ نگاهشان‌ مدارید ‌تا‌ ستم‌ کنید و ‌هر‌ ‌که‌ چنین‌ کند، ‌پس‌ ‌به‌ ‌خود‌ ستم‌ کرده‌ ‌است‌، و آیات‌ الهی‌ ‌را‌ ‌به‌ مسخره‌ نگیرید، و نعمت‌ ‌خدا‌ و ‌این‌ کتاب‌ و حکمت‌ ‌را‌ ‌که‌ ‌بر‌ ‌شما‌ نازل‌ کرده‌ و ‌به‌ ‌آن‌ پندتان‌ می‌دهد فراموش‌ نکنید و ‌از‌ ‌خدا‌ بترسید و بدانید ‌که‌ ‌خدا‌ ‌به‌ همه‌ چیز داناست‌

232 - و چون‌ زنان‌ ‌را‌ طلاق‌ دادید و عدّه‌ی‌ آنان‌ سر آمد، آنان‌ ‌را‌ ‌از‌ ازدواج‌ ‌با‌ شوهران‌ سابق‌ ‌خود‌ ‌در‌ صورتی‌ ‌که‌ میان‌ ‌آنها‌ ‌به‌ خوبی‌ توافق‌ حاصل‌ ‌شده‌ ‌باشد‌ جلوگیری‌ نکنید ‌هر‌ ‌که‌ ‌از‌ ‌شما‌ ‌به‌ ‌خدا‌ و روز واپسین‌ ایمان‌ دارد ‌با‌ ‌این‌ دستور پند داده‌ می‌شود ‌این‌ ‌برای‌ ‌شما‌ پربارتر و پاکیزه‌تر ‌است‌، و ‌خدا‌ می‌داند و ‌شما‌ نمی‌دانید

233 - مادرها فرزندان‌ ‌خود‌ ‌را‌ دو سال‌ تمام‌ شیر دهند [‌این‌] ‌برای‌ کسی‌ ‌است‌ ‌که‌ بخواهد دوره‌ی‌ شیر دادن‌ ‌را‌ کامل‌ کند، و خوراک‌ و پوشاک‌ ‌آنها‌ ‌به‌ طور شایسته‌ ‌بر‌ عهده‌ی‌ پدر فرزند ‌است‌ هیچ‌ کس‌ جز ‌به‌ قدر توانش‌ مکلّف‌ نمی‌شود هیچ‌ مادری‌ نباید ‌به‌ خاطر [اختلافات‌ ‌خود‌] ‌به‌ کودکش‌ آسیب‌ رساند و نه‌ [پدری‌] ‌که‌ صاحب‌ فرزند ‌است‌ و وارث‌ نیز همین‌ حکم‌ ‌را‌ ‌بر‌ عهده‌ دارد و ‌اگر‌ پدر و مادر ‌به‌ رضایت‌ و مشورت‌ یکدیگر بخواهند [کودک‌ ‌را‌ قبل‌ ‌از‌ موعد] ‌از‌ شیر باز گیرند گناهی‌ ‌بر‌ ‌آنها‌ نیست‌ و ‌اگر‌ خواستید ‌برای‌ فرزندان‌ ‌خود‌ دایه‌ بگیرید ‌بر‌ ‌شما‌ گناهی‌ نیست‌ ‌به‌ شرط ‌آن‌ ‌که‌ مزدی‌ ‌را‌ ‌که‌ ‌در‌ نظر دارید ‌به‌ درستی‌ بپردازید، و ‌از‌ ‌خدا‌ پروا دارید و بدانید ‌که‌ ‌خدا‌ ‌به‌ آنچه‌ می‌کنید بیناست‌

🍉

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          1
                          • مليكابانوم آفلاین
                            مليكابانوم آفلاین
                            مليكابانو

سي و هشتمين صفحه از كلام نور 🌟
                            image.png
                            234 - و کسانی‌ ‌از‌ ‌شما‌ ‌که‌ می‌میرند و همسرانی‌ ‌به‌ جا می‌گذارند [‌آنها‌] باید چهار ماه‌ و ده‌ روز عدّه‌ نگه‌ دارند، و چون‌ عدّه‌ی‌ ‌آنها‌ سر آمد، ‌در‌ آنچه‌ ‌به‌ شایستگی‌ ‌در‌ باره‌ی‌ ‌خود‌ انجام‌ دهند گناهی‌ ‌بر‌ ‌شما‌ نیست‌، و ‌خدا‌ ‌به‌ آنچه‌ می‌کنید آگاه‌ ‌است‌

235 - و گناهی‌ ‌بر‌ ‌شما‌ نیست‌ ‌که‌ ‌به‌ کنایه‌ و سر بسته‌ ‌از‌ [‌این‌] زنان‌ خواستگاری‌ کنید ‌ یا ‌ [ازدواج‌ ‌با‌ ‌آنها‌ ‌را‌] ‌در‌ دل‌ نهان‌ دارید ‌خدا‌ آگاه‌ ‌است‌، ‌که‌ ‌شما‌ ‌آنها‌ ‌را‌ یاد خواهید نمود، ولی‌ ‌با‌ ‌آنها‌ قرار پنهانی‌ مگذارید، مگر سخنی‌ شایسته‌ [و کنایی‌] بگویید و ‌تا‌ عدّه‌شان‌ سر نیامده‌ ‌با‌ ‌آنها‌ عقد ازدواج‌ نبندید، و بدانید ‌که‌ ‌خدا‌ آنچه‌ ‌در‌ دل‌های‌ شماست‌ می‌داند، ‌پس‌ ‌از‌ ‌او‌ پروا دارید و بدانید ‌که‌ ‌خدا‌ آمرزنده‌ی‌ بردبار ‌است‌

236 - ‌اگر‌ زنان‌ ‌را‌ قبل‌ ‌از‌ نزدیکی‌ و قبل‌ ‌از‌ تعیین‌ مهر طلاق‌ دادید گناهی‌ ‌بر‌ ‌شما‌ نیست‌ ولی‌ هدیه شایسته‌ای‌ تقدیمشان‌ کنید، توانگر ‌به‌ قدر توان‌ خویش‌ و تنگدست‌ ‌به‌ قدر توان‌ خویش‌، و ‌این‌ وظیفه‌ای‌ ‌بر‌ نیکوکاران‌ ‌است‌

237 - و ‌اگر‌ زنان‌ ‌را‌ پیش‌ ‌از‌ نزدیکی‌ طلاق‌ دادید و مهری‌ ‌برای‌ آنان‌ تعیین‌ کرده‌ بودید، نصف‌ آنچه‌ مقرر داشته‌اید ‌بر‌ عهده‌ی‌ شماست‌، مگر ‌این‌ ‌که‌ آنان‌ ‌خود‌ ببخشند ‌ یا ‌ کسی‌ ‌که‌ امر ازدواج‌ ‌به‌ دست‌ اوست‌ ببخشد و گذشت‌ ‌شما‌ ‌به‌ تقوا نزدیک‌تر ‌است‌، و بزرگواری‌ ‌را‌ ‌در‌ میان‌ خودتان‌ فراموش‌ نکنید ‌که‌ خداوند ‌به‌ آنچه‌ می‌کنید بیناست‌

🍉

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            3
                            • مليكابانوم آفلاین
                              مليكابانوم آفلاین
                              مليكابانو

سي و نهمين صفحه از كلام نور🌟
                              image.png
                              238 - همه نمازها ‌به‌ ویژه‌ نماز میانه‌ ‌را‌ پاس‌ دارید و مطیعانه‌ ‌برای‌ ‌خدا‌ ‌به‌ [نماز] ایستید

239 - ‌پس‌ ‌اگر‌ [‌از‌ دشمن‌] بیم‌ داشتید، پیاده‌ ‌ یا ‌ سواره‌ نماز کنید، و چون‌ ایمن‌ شدید ‌خدا‌ ‌را‌ یاد کنید همان‌ طور ‌که‌ ‌به‌ ‌شما‌ چیزهایی‌ آموخت‌ ‌که‌ نمی‌دانستید

240 - و کسانی‌ ‌از‌ ‌شما‌ ‌که‌ ‌در‌ آستانه مرگ‌ قرار می‌گیرند و همسرانی‌ ‌به‌ جا می‌گذارند، باید ‌در‌ باره‌ی‌ ‌آنها‌ وصیّت‌ کنند ‌که‌ ‌تا‌ یک‌ سال‌ مخارج‌ ‌آنها‌ داده‌ شود و ‌از‌ خانه‌ بیرونشان‌ نکنند، ولی‌ ‌اگر‌ ‌آنها‌ ‌خود‌ خارج‌ شوند، ‌در‌ باره‌ی‌ تصمیم‌ مناسبی‌ ‌که‌ ‌برای‌ ‌خود‌ می‌گیرند گناهی‌ ‌بر‌ ‌شما‌ نیست‌، و ‌خدا‌ شکست‌ناپذیر حکیم‌ ‌است‌

241 - و ‌برای‌ زنان‌ طلاق‌ داده‌ ‌شده‌ هدیه مناسبی‌ ‌بر‌ عهده‌ی‌ پرهیزکاران‌ ‌است‌

242 - بدین‌سان‌ ‌خدا‌ آیات‌ ‌خود‌ ‌را‌ ‌برای‌ ‌شما‌ بیان‌ می‌کند ‌تا‌ بیندیشید

243 - آیا کسانی‌ ‌را‌ ‌که‌ هزاران‌ تن‌ بودند ندیدی‌ آن‌گاه‌ ‌که‌ ‌از‌ بیم‌ مرگ‌ [و فرار ‌از‌ جهاد] ‌از‌ دیار ‌خود‌ بیرون‌ شدند، ‌پس‌ ‌خدا‌ ‌به‌ ‌آنها‌ ‌گفت‌: بمیرید [و ‌آنها‌ مردند] سپس‌ زنده‌شان‌ کرد! ‌به‌ راستی‌ ‌خدا‌ نسبت‌ ‌به‌ مردم‌، صاحب‌ کرم‌ ‌است‌ ولی‌ بیشتر مردم‌ سپاس‌ نمی‌گزارند

244 - و ‌در‌ راه‌ ‌خدا‌ جهاد کنید و بدانید ‌که‌ ‌خدا‌ شنوای‌ داناست‌

245 - کیست‌ ‌که‌ ‌به‌ ‌خدا‌ وام‌ نیکو دهد ‌تا‌ چندین‌ برابرش‌ افزون‌ کند! خداست‌ ‌که‌ تنگدستی‌ دهد و توانگری‌ بخشد، و ‌به‌ سوی‌ ‌او‌ بازگردانده‌ می‌شوید

🍉

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              2
                              • مليكابانوم آفلاین
                                مليكابانوم آفلاین
                                مليكابانو
                                نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط مليكابانو انجام شده

چهلمين صفحه از كلام نور 🌟
                                image.jpeg
                                6 - آیا ‌آن‌ سران‌ بنی‌ اسرائیل‌ ‌را‌ ‌پس‌ ‌از‌ موسی‌ ندیدی‌ آن‌گاه‌ ‌که‌ ‌به‌ پیامبر خویش‌ گفتند: ‌برای‌ ‌ما امیری‌ بگمار ‌تا‌ ‌در‌ راه‌ ‌خدا‌ جهاد کنیم‌! ‌گفت‌: %(#ff0000)[آیا احتمال‌ نمی‌دهید ‌که‌ ‌اگر‌ جهاد ‌بر‌ ‌شما‌ مقرر شد جهاد نکنید! گفتند: چگونه‌ ممکن‌ ‌است‌ ‌که‌ ‌در‌ راه‌ ‌خدا‌ جهاد نکنیم‌ ‌در‌ حالی‌ ‌که‌ ‌از‌ دیارمان‌ رانده‌ ‌شده‌ و ‌از‌ فرزندان‌ ‌خود‌ جدا افتاده‌ایم‌ امّا هنگامی‌ ‌که‌ ‌به‌ جهاد دستور یافتند، جز اندکی‌ ‌از‌ ‌ایشان‌ همه‌ رویگردان‌ شدند] و ‌خدا‌ ‌به‌ ستمگران‌ آگاه‌ ‌است‌

247 - و پیامبرشان‌ ‌به‌ ‌آنها‌ ‌گفت‌: همانا ‌خدا‌ طالوت‌ ‌را‌ ‌به‌ امیری‌ ‌شما‌ برگماشت‌ گفتند: ‌از‌ کجا ‌او‌ ‌بر‌ ‌ما حکومت‌ داشته‌ ‌باشد‌، حال‌ ‌آن‌ ‌که‌ ‌ما ‌برای‌ ‌این‌ امر شایسته‌تریم‌ و ‌او‌ ‌از‌ مال‌ دنیا چیزی‌ ندارد! ‌گفت‌: ‌خدا‌ وی‌ ‌را‌ ‌بر‌ ‌شما‌ برگزیده‌ و ‌او‌ ‌را‌ ‌در‌ دانش‌ و جسم‌ فزونی‌ داده‌ ‌است‌، و ‌خدا‌ فرمانروایی‌ خویش‌ ‌را‌ ‌به‌ ‌هر‌ ‌که‌ خواهد می‌دهد ‌که‌ ‌خدا‌ وسعت‌ بخش‌ داناست‌

248 - پیامبرشان‌ ‌به‌ ‌آنها‌ ‌گفت‌: نشانه امیری‌ ‌او‌ ‌این‌ ‌است‌ ‌که‌ ‌آن‌ صندوق‌ [عهد] سوی‌ ‌شما‌ می‌آید ‌که‌ ‌در‌ ‌آن‌ تسکین‌ خاطری‌ ‌از‌ جانب‌ پروردگارتان‌ نهفته‌، و یادگاری‌ ‌از‌ میراث‌ خاندان‌ موسی‌ و هارون‌ ‌در‌ ‌آن‌ ‌است‌ ‌که‌ فرشتگان‌، ‌آن‌ ‌را‌ حمل‌ می‌کنند مسلما ‌اگر‌ مؤمن‌ باشید، ‌در‌ ‌این‌ [رویداد] ‌برای‌ ‌شما‌ نشانه‌ای‌ ‌است‌

🍉

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                3
                                • مليكابانوم آفلاین
                                  مليكابانوم آفلاین
                                  مليكابانو

چهل و يكمين صفحه از كلام نور 🌟
                                  image.jpeg
                                  249 - ‌پس‌ همین‌ ‌که‌ طالوت‌ ‌با‌ سپاهیان‌ ‌به‌ راه‌ افتاد ‌گفت‌: ‌خدا‌ ‌شما‌ ‌را‌ ‌به‌ نهر آبی‌ امتحان‌ می‌کند، ‌پس‌ ‌هر‌ ‌که‌ ‌از‌ ‌آن‌ بنوشد ‌از‌ ‌من‌ نیست‌ و ‌هر‌ ‌که‌ ‌از‌ ‌آن‌ نخورد ‌از‌ ‌من‌ ‌است‌، مگر کسی‌ ‌که‌ ‌به‌ اندازه‌ی‌ کف‌ دستی‌ بیاشامد ولی‌ همه‌ ‌از‌ ‌آن‌ نوشیدند جز شمار اندکی‌ ‌از‌ ‌ایشان‌ و زمانی‌ ‌که‌ ‌او‌ و مؤمنان‌ همراهش‌ ‌از‌ نهر گذشتند، [نافرمانان‌] گفتند: امروز ‌ما ‌را‌ یارای‌ [مقابله‌ ‌با‌] جالوت‌ و سپاه‌ ‌او‌ نیست‌ امّا ‌آنها‌ ‌که‌ می‌دانستند ‌خدا‌ ‌را‌ ملاقات‌ خواهند کرد گفتند: چه‌ بسا گروهی‌ اندک‌ ‌به‌ خواست‌ ‌خدا‌ ‌بر‌ گروهی‌ بسیار، غلبه‌ یافتند و ‌خدا‌ ‌با‌ صابران‌ ‌است‌

250 - و چون‌ ‌با‌ جالوت‌ و سپاه‌ ‌او‌ رو ‌در‌ رو شدند گفتند: %(#ff0000)[پروردگارا! ‌بر‌ ‌ما شکیبایی‌ ببار، و قدم‌هایمان‌ ‌را‌ استوار ساز، و ‌بر‌ قوم‌ کافر پیروزمان‌ گردان‌]

251 - ‌پس‌ ‌به‌ اذن‌ ‌خدا‌ ‌آنها‌ ‌را‌ شکست‌ دادند و داود جالوت‌ ‌را‌ بکشت‌ و خداوند ‌او‌ ‌را‌ پادشاهی‌ و حکمت‌ داد و ‌از‌ آنچه‌ می‌خواست‌ ‌به‌ وی‌ آموخت‌ و ‌اگر‌ ‌خدا‌ بعضی‌ ‌از‌ مردم‌ ‌را‌ ‌به‌ وسیله بعضی‌ دیگر نمی‌راند، حتما زمین‌ تباه‌ می‌شد ولی‌ ‌خدا‌ ‌به‌ جهانیان‌ نظر کرم‌ دارد

252 - اینها آیات‌ خداست‌ ‌که‌ ‌به‌ درستی‌ ‌آنها‌ ‌را‌ ‌بر‌ تو می‌خوانیم‌، و بی‌شک‌ تو ‌از‌ پیامبرانی‌

🍉

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  1
                                  • مليكابانوم آفلاین
                                    مليكابانوم آفلاین
                                    مليكابانو

چهل و دومين صفحه از كلام نور 🌟
                                    image.jpeg
                                    253 - ‌این‌ پیامبران‌، پاره‌ای‌ ‌از‌ ‌ایشان‌ ‌را‌ ‌بر‌ پاره‌ای‌ برتری‌ دادیم‌ ‌از‌ آنان‌ کسی‌ ‌بود‌ ‌که‌ ‌خدا‌ ‌با‌ ‌او‌ سخن‌ ‌گفت‌ و بعضی‌ ‌را‌ درجاتی‌ [بلند] ارزانی‌ داشت‌ و ‌به‌ عیسی‌ ‌بن‌ مریم‌ حجّت‌ها دادیم‌ و ‌او‌ ‌را‌ ‌به‌ روح‌ القدس‌ تقویت‌ کردیم‌، و ‌اگر‌ ‌خدا‌ می‌خواست‌ کسانی‌ ‌که‌ ‌بعد‌ ‌از‌ ‌این‌ پیامبران‌ بودند ‌با‌ وجود حجّت‌ها ‌که‌ برایشان‌ آمده‌ ‌بود‌ جنگ‌ و ستیز نمی‌کردند، ولی‌ ‌آنها‌ اختلاف‌ پیشه‌ کردند، ‌پس‌ برخی‌ ‌از‌ ‌آنها‌ ایمان‌ آوردند و برخی‌ کافر شدند، و ‌اگر‌ ‌خدا‌ می‌خواست‌ جنگ‌ و ستیز نمی‌کردند، %(#ff0000)[و لیکن‌ ‌خدا‌ آنچه‌ اراده‌ کند انجام‌ می‌دهد [‌تا‌ ‌آنها‌ ‌در‌ انتخاب‌ راه‌ آزاد باشند]]

254 - ای‌ کسانی‌ ‌که‌ ایمان‌ آورده‌اید! پیش‌ ‌از‌ ‌آن‌ ‌که‌ روزی‌ فرا رسد ‌که‌ ‌در‌ ‌آن‌ نه‌ داد و ستدی‌ هست‌ و نه‌ دوستی‌ و شفاعتی‌، ‌از‌ آنچه‌ روزیتان‌ کرده‌ایم‌ انفاق‌ کنید و [بدانید ‌که‌] کافران‌، ستمگرانند

255 - ‌خدا‌ یکتاست‌ و جز ‌او‌ معبودی‌ نیست‌ زنده‌ و پاینده‌ ‌است‌ نه‌ چرت‌ می‌گیردش‌ نه‌ خواب‌ ‌هر‌ چه‌ ‌در‌ آسمان‌ها و زمین‌ ‌است‌ ‌از‌ ‌آن‌ اوست‌ کیست‌ ‌که‌ ‌در‌ پیشگاه‌ ‌او‌ جز ‌به‌ اذن‌ ‌او‌ شفاعت‌ کند! گذشته‌ و آینده‌ی‌ ‌آنها‌ [شفیع‌ و مشفوع‌] ‌را‌ می‌داند، و ‌به‌ چیزی‌ ‌از‌ علم‌ ‌او‌ راه‌ نمی‌یابند مگر ‌به‌ آنچه‌ ‌خود‌ بخواهد قلمرو علم‌ و قدرتش‌ آسمان‌ها و زمین‌ ‌را‌ فرا گرفته‌ ‌است‌ و نگاهداشت‌ ‌آنها‌ ‌بر‌ ‌او‌ دشوار نیست‌، و ‌او‌ والای‌ بزرگ‌ ‌است‌

256 - ‌%(#ff0000)[در‌ دین‌ اجباری‌ نیست‌ چرا ‌که‌ راه‌ ‌از‌ بیراهه‌ آشکار ‌شده‌ ‌است‌] پس‌ ‌هر‌ ‌که‌ ‌به‌ طاغوت‌ کفر ورزد و ‌به‌ ‌خدا‌ ایمان‌ آورد، یقینا ‌به‌ محکم‌ترین‌ دستاویز دست‌ آویخته‌ ‌است‌ ‌که‌ هرگز نخواهد گسست‌، و خداوند شنوای‌ داناست‌.

🍉

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    2
                                    • مليكابانوم آفلاین
                                      مليكابانوم آفلاین
                                      مليكابانو

تو صفحه ي امروز ميرسيم به %(#ff0000)[آيت الكرسي]😍
                                      در اهمیت «آیةالکرسی» همین بس که حضرت علی(ع) از زمانی که خواص آیةالکرسی را از پیامبر(ص) شنید، هیچ گاه مداومت در خواندن آن را ترک نکرد🌱

🍉

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      2
                                      • مليكابانوم آفلاین
                                        مليكابانوم آفلاین
                                        مليكابانو

چهل و سومين صفحه از كلام نور 🌟
                                        image.jpeg
                                        معنيش متاسفانه هركاري كردم ظاهر نشد از خود صفحه معنيو بخونين لطفا 🙏🏻

🍉

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        2
                                        • مليكابانوم آفلاین
                                          مليكابانوم آفلاین
                                          مليكابانو

چهل و چهارمين صفحه از كلام نور🌟
                                          image.jpeg
                                          260 - و آن‌گاه‌ ‌که‌ ابراهیم‌ ‌گفت‌: پروردگارا! ‌به‌ ‌من‌ بنما ‌که‌ مردگان‌ ‌را‌ چگونه‌ زنده‌ می‌کنی‌! فرمود: مگر باور نداری‌! ‌گفت‌: چرا، ولی‌ ‌از‌ ‌آن‌ جهت‌ ‌که‌ دلم‌ مطمئن‌ شود فرمود: چهار پرنده‌ بگیر [و بکش‌] و پاره‌ پاره‌ کن‌ [و درهم‌ بیامیز]، سپس‌ ‌بر‌ ‌هر‌ کوهی‌ پاره‌ای‌ ‌از‌ ‌آنها‌ ‌را‌ بگذار، آن‌گاه‌ ‌آنها‌ ‌را‌ فراخوان‌، [خواهی‌ دید] ‌که‌ شتابان‌ ‌به‌ سوی‌ تو می‌آیند، و بدان‌ ‌که‌ ‌خدا‌ شکست‌ناپذیر حکیم‌ ‌است‌

261 - داستان‌ کسانی‌ ‌که‌ مالشان‌ ‌را‌ ‌در‌ راه‌ ‌خدا‌ می‌بخشند چون‌ داستان‌ دانه‌ای‌ ‌است‌ ‌که‌ هفت‌ خوشه‌ برویاند ‌که‌ ‌در‌ ‌هر‌ خوشه‌ای‌ صد دانه‌ [‌باشد‌]، و ‌خدا‌ ‌برای‌ ‌هر‌ کس‌ بخواهد [پاداشی‌] چند برابر می‌دهد و ‌خدا‌ وسعت‌ بخش‌ داناست‌

262 - کسانی‌ ‌که‌ مالشان‌ ‌را‌ ‌در‌ راه‌ ‌خدا‌ می‌بخشند و ‌به‌ دنبال‌ بخشش‌ ‌خود‌ منّت‌ و آزاری‌ نمی‌آورند، اجرشان‌ نزد پروردگارشان‌ [محفوظ] ‌است‌ و نه‌ بیمی‌ ‌بر‌ آنهاست‌ و نه‌ اندوهگین‌ شوند

263 - سخن‌ خوش‌ [‌با‌ نیازمندان‌] و گذشت‌، ‌از‌ صدقه‌ای‌ ‌که‌ آزاری‌ ‌در‌ پی‌ دارد بهتر ‌است‌، و ‌خدا‌ بی‌نیاز و بردبار ‌است‌

264 - ای‌ مؤمنان‌! %(#ff0000)[صدقات‌ ‌خود‌ ‌را‌ ‌با‌ منّت‌ و آزار باطل‌ نکنید، مانند کسی‌ ‌که‌ ‌برای‌ ریا و نمایاندن‌ ‌به‌ مردم‌ مالش‌ ‌را‌ انفاق‌ می‌کند و ‌به‌ ‌خدا‌ و رستاخیز ایمان‌ ندارد] ‌پس‌ حکایت‌ ‌آن‌ چون‌ تخته‌ سنگی‌ ‌است‌ ‌که‌ ‌بر‌ ‌آن‌ خاکی‌ ‌باشد‌ و رگباری‌ ‌بر‌ ‌آن‌ ببارد و خاک‌ ‌آن‌ ‌را‌ بشوید آنان‌ ‌به‌ چیزی‌ ‌از‌ آنچه‌ حاصل‌ نموده‌اند دست‌ نیابند، و خداوند گروه‌ کافران‌ ‌را‌ هدایت‌ نمی‌کند

🍉

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          1
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه