اللهم عجل لولیک الفرج
-
Bad Fighter ميگم هفته ي بعد ميشه ٤ ساعت
نوشتهشده در ۷ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@خانوم-وكيل در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
من برای هفته های بعد تر گفتم
-
@خانوم-وكيل در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
من برای هفته های بعد تر گفتم
نوشتهشده در ۷ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهBad Fighter درس نخونين بلاكتون ميكنم منتظر تنبل به درد كسي نميخوره والسلام
-
Bad Fighter درس نخونين بلاكتون ميكنم منتظر تنبل به درد كسي نميخوره والسلام
نوشتهشده در ۷ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@خانوم-وكيل در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
چشم
این طوری داره پیش میره میاین بالا سرم تا3ساعتموبخونم بعد برم
به روی چشم
میخونم
ببخشید جسارت نباشه
شمارشتتون علوم انسانیه؟ -
نوشتهشده در ۷ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@golenarges
@jahad-20
خانوما با شما هم بودما -
نوشتهشده در ۷ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@خانوم-وكيل لایک کردن به منظور چشوم بود دیگه
-
چشم
این طوری داره پیش میره میاین بالا سرم تا3ساعتموبخونم بعد برم
به روی چشم
میخونم
ببخشید جسارت نباشه
شمارشتتون علوم انسانیه؟نوشتهشده در ۷ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهBad Fighter بله من انساني ام
-
Bad Fighter بله من انساني ام
نوشتهشده در ۷ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@خانوم-وكيل در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
خب منم انسانی ام
فرهیخته -
نوشتهشده در ۷ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@golenarges لايك كن حداقل
-
@golenarges من دارم درباره ی این حرف میزنم که نگیم اره مثلا ما رای دادیم چه فرقی میکنه انتخاب بین بد و بدتر وجود داره ولی نه اینکه کلا بگیم ما رای میدیم کاری به بقیش نداریم سرنوشت خودمون و میسازیم
نوشتهشده در ۷ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@jahad-20
نه ببینید یهو دیدین که بین افراد کسایی هستن که اصلا صالح نیستن، منظورمو شاید اشتباه رسوندم این اصلا درست نیست که نسبت به آینده کشورمون بی توجه باشیم
ولی یه جایی میرسه که مصلحت نظام رو همون حضور و رای نگه میداره، متاسفانه این فضا رو خودمون (اقشار مردم) ایجاد کردیم که افراد اینچنینی میان بالا که مجبور میشیم از بینشون یکی رو انتخاب کنیم -
نوشتهشده در ۷ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@خانوم-وكيل ببخشید اصلا یجا دیگه بودم
-
نوشتهشده در ۷ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@خانوم-وكيل در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
خب
این عدالت نیست شما درساتون سادست
کنکورتون هم سادست
بعد من تجربی.... -
@jahad-20
نه ببینید یهو دیدین که بین افراد کسایی هستن که اصلا صالح نیستن، منظورمو شاید اشتباه رسوندم این اصلا درست نیست که نسبت به آینده کشورمون بی توجه باشیم
ولی یه جایی میرسه که مصلحت نظام رو همون حضور و رای نگه میداره، متاسفانه این فضا رو خودمون (اقشار مردم) ایجاد کردیم که افراد اینچنینی میان بالا که مجبور میشیم از بینشون یکی رو انتخاب کنیمنوشتهشده در ۷ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@golenarges اها این درست تره عزیز دلم
-
خب
کنکورتون هم سادست
بعد من تجربی....نوشتهشده در ۷ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهBad Fighter نه کی گفته ساده تره
-
خب
کنکورتون هم سادست
بعد من تجربی....نوشتهشده در ۷ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهBad Fighter بعد شما تجربي درساتون سخت تر رقابتتون هم بيشت برا همين ميترسين ساعت مطالعه تون بالا بره؟
منطقيه -
دوستان ببخشيد پارازيت ميندازم
امروز همه تون سه ساعت ميخونين
هفته ي ديگه ميكنيمش ٤ والي اخر
تاپيك يا از الان يا هيچوقت سه تاتونو منشن ميكنم بچه رزمنده هم كه قبلا قول داده بود ماي نيم هم هست
بقيه هم دوست داشتن دعوتشون ميكنيم فعلا شماها بايد بگيد چشمنوشتهشده در ۷ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@خانوم-وكيل
بله بله -
Bad Fighter نه کی گفته ساده تره
نوشتهشده در ۷ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@jahad-20 در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
لطفا عادلانه قضاوت کنین
-
@jahad-20
ولی یه جایی میرسه که مصلحت نظام رو همون حضور و رای نگه میداره، متاسفانه این فضا رو خودمون (اقشار مردم) ایجاد کردیم که افراد اینچنینی میان بالا که مجبور میشیم از بینشون یکی رو انتخاب کنیمنوشتهشده در ۷ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@golenarges در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
@jahad-20
ولی یه جایی میرسه که مصلحت نظام رو همون حضور و رای نگه میداره، متاسفانه این فضا رو خودمون (اقشار مردم) ایجاد کردیم که افراد اینچنینی میان بالا که مجبور میشیم از بینشون یکی رو انتخاب کنیممنم موافقم
البته قبلش بايد اصلحا رو هل بديم برن -
Bad Fighter بعد شما تجربي درساتون سخت تر رقابتتون هم بيشت برا همين ميترسين ساعت مطالعه تون بالا بره؟
منطقيهنوشتهشده در ۷ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@خانوم-وكيل در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
Bad Fighter بعد شما تجربي درساتون سخت تر رقابتتون هم بيشت برا همين ميترسين ساعت مطالعه تون بالا بره؟
منطقيهچشم
دنبال بهونه تراشیم دیگه
اقایون(خانما) باشه
شایدهم بیشتر خوندم -
نوشتهشده در ۷ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@jahad-20
️
-
@jahad-20 در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
لطفا عادلانه قضاوت کنین
نوشتهشده در ۷ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهBad Fighter ساده نیست واقعا ما فقط رقابتمون بیشتره وگرنه درسای اوناهم سختی های خودشون و داره