بچه های کنکور تجربی99
-
سلام
اقا من یه تصمیمی گرفتم
تصمیم گرفتم که تا 19 اردیبهشت که ازمون جامع سنجشه،تو برنامه ها شرکت نکنم
چون هنوز دوازدهمو نخوندم و سوالاشو نمیتونم حل کنم؛پس تو برنامه ها هم نباشم بهتره
نظرشما چیه؟!؟@Amin-th در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
سلام
اقا من یه تصمیمی گرفتم
تصمیم گرفتم که تا 19 اردیبهشت که ازمون جامع سنجشه،تو برنامه ها شرکت نکنم
چون هنوز دوازدهمو نخوندم و سوالاشو نمیتونم حل کنم؛پس تو برنامه ها هم نباشم بهتره
نظرشما چیه؟!؟هر جور به صلاحته رفتار کن.
-
-
دیشب بد جور خواب به خواب شدم
-
ساعت ۱۱ و نیم خوابیدم ساعت ۱ و نیم بیدار شدم دوباره خوابیدم چشم داشت گرم می شد یهو دیدم یکی از بچه های مدرسه زنگ میزنه گفتم لامصب اخه این وقت شب؟ بعد خوابیدم نیم ساعت پیش بیدار شدم دیدم میگه فلان پیاما رو پاک کن دیدم یا خدا نشسته یه دری وری هایی نوشته فرستاده تو گروه مشترک با دبیرامون.
بعد عذر خواهی کرده -
هیچی یکی از بچه ها رفته چهار تا از این پست های قشنگ مشنگ مذهبی و ماه رمضون اینا اورده گذاشته تو گروه منم هر کدومشو ریپلای کردم دوتا قلب نمیدونم دست و گل و اینا گذاشتم و با دو صد تظاهر اظهار به نادانی نکردم.😭😭😭😃😃😂
-
اخه چرا انقدر اینا بچه ان.
یه گروه جداگونه برا اینا زدیم اینا هر سری یه خریتی میکنن -
از دانش اموز خوبامون گرفته تا این یکی که اساسی تر زد😂
-
سلام ...نماز و روزتون قبول باشه...بچه ها من میخام سوالات زیست سالهای قبل و بررسی کنم..از سایتا پیدا نکردم!! چ کنم؟؟؟:confused_face:
-
سلام ...نماز و روزتون قبول باشه...بچه ها من میخام سوالات زیست سالهای قبل و بررسی کنم..از سایتا پیدا نکردم!! چ کنم؟؟؟:confused_face:
@نازنین-صالحی در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
سلام سوالات آزمون های آزمایشی یا کنکور
-
همچنین از شما هم قبول حق باشه
-
سلام سوالات آزمون های آزمایشی یا کنکور
@The-Phoenix سوالای خود کنکور
-
-
@venom بله
-
@venom بله
-
@نازنین-صالحی دسترسی به سوالات کنکور که خیلی ساده س. شما کافیه بنویسی کنکور ۹۸ هرچی باشه رو میاره
-
@venom مرسی
-
@نازنین-صالحی دسترسی به سوالات کنکور که خیلی ساده س. شما کافیه بنویسی کنکور ۹۸ هرچی باشه رو میاره
@The-Phoenix اوکی ..ممنون:thumbs_up:
-
بچه ها بیدارید؟ خبری ازتون نیست
-
بچه ها بیدارید؟ خبری ازتون نیست