پرسش پاسخ زیست
-
@Z-H-Z اینجا نوشته تا روز۲۴ ک جسم زرد در حال بزرگ شدن و افزایش تولید هورمونه دیواره ی رحم ضخیم میشه...
-
@venom ولی سرعتش درجا های مختلف متفاوته ینی مثلا بعضی جاها ممکنه سرعتش صفر بشه بعضی جاها هم که میبینی شیبش بیشتر میشه ینی سرعتش زیاد میشه
-
سلام تو این سوال مورد ب غلط نیست؟ چون هر گلی که گلبرگ نداره -
maryam111 در پرسش پاسخ زیست گفته است:
سلام تو این سوال مورد ب غلط نیست؟ چون هر گلی که گلبرگ ندارهگفته معمولا نه همیشه
یعنی ممکنه نداشته باشه و نباشه .. -
maryam111 فهمیدم مال چه کتابیه. پیشنهاد میکنم پاسخ تست 126 فصل هشتم همین کتاب ، اون قسمت که با فونت متفاوت نوشته شده رو بخونید. احتمالا این تست غلطه.
شایدم من اشتباه میکنم نمیدونم. -
@saman-b89 پس این جمله کتاب چی؟ :
"آیا در همه گل ها این چهار حلقه تشکیل میشوند؟ چنین چیزی نیست." -
دوستان یک سوال از نظر شما میتونیم بگیم کمبود هورمون های تیروییدی باعث میشه که دیواره داخلی رحم با شیب کمتری ضخیم تر بشه؟
Hesam Mohammadi نمیدونم چرا یک دفعه توی ذهنم این سوال اومد باعث شد فکرمو درگیر کنه
-
دوستان یک سوال از نظر شما میتونیم بگیم کمبود هورمون های تیروییدی باعث میشه که دیواره داخلی رحم با شیب کمتری ضخیم تر بشه؟
Hesam Mohammadi شاید بشه گفت که مثلا هورمون هاش باعث افزایش انرژی در دسترس سلول میشه و از این طریق باشه یا مثلا کاهش تی 3 که باعث اختلالات دستگاه عصبی مرکزی میشه روی هیپو تالاموس و اینا تاثیر بزاره
شاید هم الکی دارم اینا رو به هم وصل میکنم مطمعن نیستم -
Hesam Mohammadi شاید بشه گفت که مثلا هورمون هاش باعث افزایش انرژی در دسترس سلول میشه و از این طریق باشه یا مثلا کاهش تی 3 که باعث اختلالات دستگاه عصبی مرکزی میشه روی هیپو تالاموس و اینا تاثیر بزاره
شاید هم الکی دارم اینا رو به هم وصل میکنم مطمعن نیستم -
@Z-H-Z اختلال دستگاه عصبی که اصلا ربطی نداره چرخه تخمدانی و رحمی فقط در زنان بالغ دیده میشه اون برای کودکان و خردسال بود
Hesam Mohammadi خب مثلا توی دوران جنینی برای یه جنین دختر پیش بیاد که واسش مشکل ایجاد کنه
-
Hesam Mohammadi خب مثلا توی دوران جنینی برای یه جنین دختر پیش بیاد که واسش مشکل ایجاد کنه