پرسش پاسخ زیست
-
maryam111 فهمیدم مال چه کتابیه. پیشنهاد میکنم پاسخ تست 126 فصل هشتم همین کتاب ، اون قسمت که با فونت متفاوت نوشته شده رو بخونید. احتمالا این تست غلطه.
شایدم من اشتباه میکنم نمیدونم. -
@saman-b89 پس این جمله کتاب چی؟ :
"آیا در همه گل ها این چهار حلقه تشکیل میشوند؟ چنین چیزی نیست." -
دوستان یک سوال از نظر شما میتونیم بگیم کمبود هورمون های تیروییدی باعث میشه که دیواره داخلی رحم با شیب کمتری ضخیم تر بشه؟
Hesam Mohammadi نمیدونم چرا یک دفعه توی ذهنم این سوال اومد باعث شد فکرمو درگیر کنه
-
دوستان یک سوال از نظر شما میتونیم بگیم کمبود هورمون های تیروییدی باعث میشه که دیواره داخلی رحم با شیب کمتری ضخیم تر بشه؟
Hesam Mohammadi شاید بشه گفت که مثلا هورمون هاش باعث افزایش انرژی در دسترس سلول میشه و از این طریق باشه یا مثلا کاهش تی 3 که باعث اختلالات دستگاه عصبی مرکزی میشه روی هیپو تالاموس و اینا تاثیر بزاره
شاید هم الکی دارم اینا رو به هم وصل میکنم مطمعن نیستم -
Hesam Mohammadi شاید بشه گفت که مثلا هورمون هاش باعث افزایش انرژی در دسترس سلول میشه و از این طریق باشه یا مثلا کاهش تی 3 که باعث اختلالات دستگاه عصبی مرکزی میشه روی هیپو تالاموس و اینا تاثیر بزاره
شاید هم الکی دارم اینا رو به هم وصل میکنم مطمعن نیستم -
@Z-H-Z اختلال دستگاه عصبی که اصلا ربطی نداره چرخه تخمدانی و رحمی فقط در زنان بالغ دیده میشه اون برای کودکان و خردسال بود
Hesam Mohammadi خب مثلا توی دوران جنینی برای یه جنین دختر پیش بیاد که واسش مشکل ایجاد کنه
-
Hesam Mohammadi خب مثلا توی دوران جنینی برای یه جنین دختر پیش بیاد که واسش مشکل ایجاد کنه
-
@Z-H-Z یک حسی به من میگه من زیادی ریز بین و وسواس شدم الان هر چی بگی شاید توش تاثیر بزاره
-
الان مثلا میتونیم بگیم ما که فردی که ریفلاکس معده برایش پیش میاید ممکن است تخمدان آن فرد زود تر از حد انتظار پیر شود
Hesam Mohammadi عجب چیزی گفتما
خودم هنگ کردم
-
@venom خب مگه نمیگی ضخیم میشه که تاثیر استروژنه؟ تقریبا همون جایی که استروژن کم میشه افزایش ضخامت هم برای یه مدتی نداریم همونجا توی نمودار استروژن و پروژسترون که به هم برخورد میکنن
-
maryam111 فهمیدم مال چه کتابیه. پیشنهاد میکنم پاسخ تست 126 فصل هشتم همین کتاب ، اون قسمت که با فونت متفاوت نوشته شده رو بخونید. احتمالا این تست غلطه.
شایدم من اشتباه میکنم نمیدونم.@Danter-group آره خوندم پاسخ سوال۱۲۶ رو .. شاید به خاطر معمولا درست گرفته جمله رو
-
مرسی از همگی
-
@venom در پرسش پاسخ زیست گفته است:
Hoorieh sh دیواره ی رحم تا روز ۱۴ هم ب خاطر بالا بودن استروژن ضخیم میشه...
بله تا روز 14 ولی سوال گفته حدود ینی بعدش هم هست که یکم انگار وامیسته
امان از دست قید@Z-H-Z خیلی ممنونم متوجه شدم کاملا