اللهم عجل لولیک الفرج
-
@خانوم-وكيل زخما خوب ميشن ولي جاشون ميمونه،بودن من خيلي ضرر داره!از دور بدون ناراحتي تعامل کنيم بهتر از نزديکي با مشکلاته،من روز اولم گفتم که شبيه هيچ کس نيستم به همين خاطر هم تعامل با من سخته!
-
Bio توضيحتون به درد عمه تون ميخورد
كلا يه چيزي بريدين و دوختين و رفتين
بسه ديگه بياين جدي باشيم كار واسه امام زمان گذشت هم لازم داره -
Bio الان دارين اينجا وقت ميذارين چت ميكنين خب همونو گزارش بدين دو دقيقه برين ديگه
ميخواين واسه خودم بفرستين من ميذارم خوبه؟ -
Bio الان دارين اينجا وقت ميذارين چت ميكنين خب همونو گزارش بدين دو دقيقه برين ديگه
ميخواين واسه خودم بفرستين من ميذارم خوبه؟ -
Bio هرگلي يه بويي داره بودن همتون برام مهمه
هدف هم همونيه كه بهتون مبسوط توضيح دادم
ماها همه يه زنجيريم نميشه از هر طرف يه حلقه پاره شه كه -
@خانوم-وكيل يکي از بچه ها بدجور از دست من عصبانيه يعني اگه گيرم بياره تيکه بزرگم گوشمه،منم بهش قول دادم دور و برش نپلکم حالا بيام تو گروه،من علاقه اي به گزارش دادن ندارم دفعه قبلم فقط به خاطر شما قبول کردم.
Bio منم فقط به خاطر شما گروه زدم يادتون رفته؟ من كه از اولشم گفتم با چت كردن مخالفم
يادتونه به من گفتين هيجان من گفتم تلاش خودمو ميكنم؟ يادتون بياد چندجا باهاتون كنار اومدم
الان ميگم يه چت باز كنين عددتونو به من بگين با منم مشكل دارين؟ من كه قرار نيست تيكه تيكه تون كنم قراره؟ -
Bio منم فقط به خاطر شما گروه زدم يادتون رفته؟ من كه از اولشم گفتم با چت كردن مخالفم
يادتونه به من گفتين هيجان من گفتم تلاش خودمو ميكنم؟ يادتون بياد چندجا باهاتون كنار اومدم
الان ميگم يه چت باز كنين عددتونو به من بگين با منم مشكل دارين؟ من كه قرار نيست تيكه تيكه تون كنم قراره؟ -
@خانوم-وكيل توروخدا از من بگذرين،ميدونم همتون خيلي به من لطف دارين اما من ديگه خارج از تايپک هيچ صحبتي نمي کنم!