b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
اسید و باز
-
Reza.Tah در اسید و باز گفته است:
سلام بچه ها راه حل هاتون رو واسه این تست بذارید من با یه روش حل کردم نمیدونم سریع ترین روش بوده یا نه یا اینکه روش تکراری ای هست یا نه
سراسری ریاضی 93)PH دو لیتر محلول هیدرو کلریک اسید 0/01 مولار با افزودن چند گرم پتاسیم هیدروکسید (M=56g/mol) به تقریب دو برابر میشود؟
1)0/5
2)0/55
3)1
4)1/11 -
banoo در اسید و باز گفته است:
سلام بچه ها راه حل هاتون رو واسه این تست بذارید من با یه روش حل کردم نمیدونم سریع ترین روش بوده یا نه یا اینکه روش تکراری ای هست یا نه
سراسری ریاضی 93)PH دو لیتر محلول هیدرو کلریک اسید 0/01 مولار با افزودن چند گرم پتاسیم هیدروکسید (M=56g/mol) به تقریب دو برابر میشود؟
1)0/5
2)0/55
3)1
4)1/11لازم نیست انقدر خودتون رو به زحمت بندازید بابا
اصلا لازم نیست تغییرات رو حساب کنید
این سوالارو باید هم ارزی بزنید (روش ابداعی خودم )
من اینجوری حلش میکنم این سوالو:ببینید اگه HCL یک مولار باشه pH=0
حالا هرچقدر غلظب رو ده برابر کم کنیم (ینی غلظت رو 0.1 برابر کنیم) pH یه دونه میره بالا
خب پس باید غلظت رو 0.01 برابر کنیم که pH=2 بشه
تو سوال گفته غلظتش 0.01 عه، پس pH=2
همه اینا توی یه ثانیه توی مغز آدم میاد دیگه لازم نیست اصلا بشینید pH رو حساب کنید ببینید چنده و چند میخواد بشه
خب حالا که pH=2 عه ما میخوایم بشه 4 طبق همون حرفی که خط دوم زدم باید 0.01 برابر بشه غلظت
یعنی غلظت بشه 0.0001!
خب حالا باید تغییرات غلظت رو حساب کنیم که بتونیم مول رو حساب کنیم اما اینجا دقت کنید که این تغییرات غلظت زیر رو لازم نیست حساب کنید!
0.0001 - 0.01 این عدد دومیه خیییلی کوچیکه شما فک کن صفره اصلا! تغییرات غلظت همون 0.01 عه دیگه
خب حالا چون غلظته باید ضرب در لیتر بشه که مول به ما بده
مول میشه 0.02
میخواییم 0.02 مول HCL مصرف بشه، چقدر KOH میخواییم؟ ضریب ها برابره مول ها برابره0.02×56 = 1.12
نزدیک ترین گزینه 4
-
Reza.Tah
این روشی که من گفتم همون روش شماست فقط خورده ریزه هاشو حذف کردم
از این سریعتر بعید میدونم باشه
اگه هم باشه سر جلسه به ذهن آدم نمیاد -
m.jafari9877
دقیقا من همین روش به ذهنم رسید
توضیح طولانی دادم تو جواب ولی بخوای حل کنی همش تحلیله چیزی رو کاغذ نمیاد -
m.jafari9877
دقیقا من همین روش به ذهنم رسید
توضیح طولانی دادم تو جواب ولی بخوای حل کنی همش تحلیله چیزی رو کاغذ نمیادآره کلن اینایی که نوشتم زیاد شد ولی کلن پنج ثانیه ای جوابو گفتم همش تو ذهنه دیگه
-
1)0/5
2)0/55
3)1
4)1/11این عکسی که شما گذاشتید فیلتره هاا :|
-
m.jafari9877 در اسید و باز گفته است:
1)0/5
2)0/55
3)1
آره
-
m.jafari9877
عههه
الان شما میتونید ببینید عکس رو؟
خودم که میتونم! -
m.jafari9877 در اسید و باز گفته است:
1)0/5
2)0/55
3)1
دقیقا هیچی نیس هنوز
-
http://uupload.ir/files/f7c7_pvjek.jpg
این دیده میشه؟ -
-
سلام . ببخشید از کجا میتونم خاصیت mgoرو پیدا کنم.
-
بچه ها تو قانون هس راهی واسه راحت تر کردن محاسبات هست؟
منظورم فاکتور گیری و روش های تقسیم و... نیست
یه چیز شبیه کاری که واسه پیدا کردن جرم اتمی میانگین تو شیمی 2 میکردیم وقتی خیلی عدد ها داغون بودمثلا یه کتاب گفته اول رقم یکان هارو جمع بزنید و گزینه هارو چک کنید بعد رقم دهگان بعد صدگان و...
ولی به نظرم این روش خوبی نیست طراح بخواد اذیت کنه میپیچونه گزینه هارو و یه جاهایی هم ما باید 3 تا عدد چهار رقمی رو تو ضرایبشون ضرب کنیم که مطمئنا وقت گیره
اگه بلدید یا بعدا تو یه کتابی دیدید ممنون میشم بگید -
sahebasr در اسید و باز گفته است:
سلام . ببخشید از کجا میتونم خاصیت mgoرو پیدا کنم.
حاشیه کتاب شیمی 3 بود فکر کنم
حاشیه یکی از کتاب های شیمی هست بگردید -