اللهم عجل لولیک الفرج
-
میگن ظهور اقا خیلی نزدیکه
میگن ظهور کرده هاااا .. منتهی هرکسی نمیتونه ببینتش .. چیزی ب اخراش نمونده@Ellery در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
میگن ظهور کرده هاااا .. منتهی هرکسی نمیتونه ببینتش .. چیزی ب اخراش نموندهنمودونم
ایشون هستن بین ما
ولی نمیشه گفت ظهور -
@Ellery در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
میگن ظهور کرده هاااا .. منتهی هرکسی نمیتونه ببینتش .. چیزی ب اخراش نموندهنمودونم
ایشون هستن بین ما
ولی نمیشه گفت ظهورBad Fighter اوهوم .. دقیقا
-
Bad Fighter اوهوم .. دقیقا
مرسی بابت اومدنتون
خبر دار میشین بچه ها بیان
که چه کار کنید -
مرسی بابت اومدنتون
که چه کار کنیدBad Fighter در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
مرسی بابت اومدنتون
که چه کار کنیدخاهش میکنم
منتظر هسم -
Bad Fighter در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
مرسی بابت اومدنتون
که چه کار کنیدخاهش میکنم
منتظر هسم@Ellery در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
مرسی بابت اومدنتون
که چه کار کنیدخاهش میکنم
منتظر هسمبچه ها که هنوز نیومدن به نظرم
شما یا زیارت آل یس
یا دعای عهد رو چله بگیرین -
مرسی بابت اومدنتون
که چه کار کنیدخاهش میکنم
منتظر هسمبچه ها که هنوز نیومدن به نظرم
شما یا زیارت آل یس
یا دعای عهد رو چله بگیرینBad Fighter ال یاسینو میگیرم حفظمش
-
Bad Fighter ال یاسینو میگیرم حفظمش
Bad Fighter ال یاسینو میگیرم حفظمش
دمتون گرم
اجرتون با امام زمان(عج) -
سلام
من ديروز يعني ديشب يه صحبتاي ناجوري اينجا کردم،که الان نسبت به همشون اعلام برائت ميکنم،همش سو تفاهم بود،رسما از بچه رزمنده عذر خواهي ميکنم،من اشتباه کردم و حرف هاي ديشبم تنها چرت بود به همراه کمي پرت،با عرض پوزش -
سلام
من ديروز يعني ديشب يه صحبتاي ناجوري اينجا کردم،که الان نسبت به همشون اعلام برائت ميکنم،همش سو تفاهم بود،رسما از بچه رزمنده عذر خواهي ميکنم،من اشتباه کردم و حرف هاي ديشبم تنها چرت بود به همراه کمي پرت،با عرض پوزش -
سلام
من ديروز يعني ديشب يه صحبتاي ناجوري اينجا کردم،که الان نسبت به همشون اعلام برائت ميکنم،همش سو تفاهم بود،رسما از بچه رزمنده عذر خواهي ميکنم،من اشتباه کردم و حرف هاي ديشبم تنها چرت بود به همراه کمي پرت،با عرض پوزشBio
من هم از آقای بایو عذر می طلبم
همه تقصیرات مال ایشون نبوده
بنده ی حقیر هم تقصیر کار بودم
و خدا رو شکر سو تفاهم ها بر طرف شد -
-
سلام میخواستم از دغدغه هام بگم نمیدونم چقدر به اینجا مربوط میشه اما واقعا جای دیگه نمیتونستم این حرفا رو بگم
نکته اول همون بحثی بود که تو گروه هم مطرح کردم همون بحث جنسیت ما هم به عنوان آدم داریم با هم فعالیت میکنیم برای رسیدن به اهداف والا و واقعا مهم نیست که دختریم یا پسر -
نکته دوم این سوء برداشت ها بود که هم دوستم مرید سید علی خیلی درگیرش بود هم شما مطمعنا درگیرش شدید من خودم به شخصه اگه به خودم هم حرفی زده بشه به دل نمیگیرم چون میدونم شاید واقعا این منظور شما نبوده باشه(تو فضای مجازی موقعیت مشابه پیش اومده که میگم)
-
من واقعا ناراحت میشم وقتی میبینم دشمن انقدر تو راه نادرست با اتحاد عمل میکنه و ما زیاد تو کار حق ،اتحاد نداریم در حالی که میدونیم که تعدادمون از دشمنانمون کمتره
اللهم انا نشکو الیک فقد نبینا، صلواتک علیه و اله، و غیبه ولینا، و کثره عدونا، و قله عددنا و شده الفتن بنا، و تظاهر الزمان علینا، فصل علی محمد و اله و اعنا علی ذلک بفتح منک تعجله و بضر تکشفه و نصر تعزه و سلطان حق تظهره، و رحمه منک تجللناها و عافیه منک تلبسناها، برحمتک یا ارحم الراحمین.
بارالها ما به درگاه تو شکایت می کنیم از فقدان پیغمبرت و از غیبت امام ما و بسیاری دشمن ما و کمی عدد ما و فتنه های سخت بر ما و غلبه محیط روزگار بر ما پس درود بر محمد و آلش فرست و ما را در همه این امور یاری کن به فتح عاجلی از جانب خود و برطرف ساختن رنج و سختی و نصرت با اقتدار و عزت و سلطنت حقه که تو آشکار گردانی و رحمتی از توجهت که بر همه ما شامل گردد و لباس عافیت که ما را بپوشاند به حق رحمت نامنتهایت ای مهربانترین مهربانان عالم
من هرموقع به اینجای دعای افتتاح میرسم واقعا ناراحت میشم -
میگن ظهور کرده هاااا .. منتهی هرکسی نمیتونه ببینتش .. چیزی ب اخراش نمونده@Ellery در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
میگن ظهور کرده هاااا .. منتهی هرکسی نمیتونه ببینتش .. چیزی ب اخراش نموندهخب ایشون همیشه حظور داشتند و ظاهر بودند ولی ما ظهور نکردیم چرا چون دلامون هنوز حظور نداره واسه اینکه بتونیم ظهورشو درک کنیم
#رامسس کبیر -
دوستان شرمنده به خاطر همه چیز این آخرین پیامیه که در این باره میدم شاید این حرفام به خاطر اینه که این چن وقت از خارج گود اخبار اینجارو شنیدم
خواهش میکنم درمورد جاذبه و دافعه هاتون خیلی کار کنید الان واقعا این موضوع مهمه که بعضی از بچه مذهبیا تو این مورد ضعیفن شاید واقعا بعضیا تازه وارد دین باشن اونوقت با رفتار ما زده بشن و ببرن بیشتر از این توضیح نمیدم
شاید یکی از دلایلی که توی این چن سال به کتابهای درسی و غیر درسی پناه بردم این بود که کسی نبود که افکارمو قبول داشته باشه (حتی بچه مذهبیها )تا باهاش حرف بزنم و سنش به من نزدیک باشه و خیلی خوشحالم ازاینکه اینجا اومدم
خواهش میکنم بدی و خوبی هامون حلال کنید
میدونم که زیاد آدم خوبی نیستم اما چه کنم که عاشق اهل بیتم