یه سوال از تابع دهم تجربی!
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۲۰:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام رفقای آلایی!
یک فروند سوال داشتم خدمتتون از تابع ریاضی دهم.
شاید واستون ساده باشه اما من هنگ کردم
تست شماره ۶۰۷ رو می بینید ، من جواب صحیحش رو با کمک رسم کردن حالت های ممکن به دست آوردم و شده ۹ (گزینه ی ۳)
حتما یه قانون کلی وجود داره که نخوام این همه شکل و اینا بکشم برای رسیدن به جواب ، ولی خب نمیدونم من!
به مغز مبارک فشار آوردم اما چیزی حاصل نشد! به گوگل هم متوسل شدم ولی بی فایده بود! دیگه اومدم خدمت شما!
ممنونم ازتون -
سلام رفقای آلایی!
تست شماره ۶۰۷ رو می بینید ، من جواب صحیحش رو با کمک رسم کردن حالت های ممکن به دست آوردم و شده ۹ (گزینه ی ۳)
حتما یه قانون کلی وجود داره که نخوام این همه شکل و اینا بکشم برای رسیدن به جواب ، ولی خب نمیدونم من!
به مغز مبارک فشار آوردم اما چیزی حاصل نشد! به گوگل هم متوسل شدم ولی بی فایده بود! دیگه اومدم خدمت شما!
ممنونم ازتوننوشتهشده در ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۲۰:۳۸ آخرین ویرایش توسط Msasjsd انجام شده -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۲۰:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Msasjsd خیلی سپاسگزارم از لطف شما دوست عزیز
️
-
سلام رفقای آلایی!
ممنونم ازتوننوشتهشده در ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۲۰:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Mehdi-boroumand خواهش میکنم، حالا اگه گفته بود چندتا تابع یک به یک میشه ساخت دیگه نمیشد وضعیت هایی که a,b هردو به یه حرف در مجموعه B میرند رو نوشت، یعنی علاوه بر اینکه از هر یک از اعضای A باید یه فلش خارج بشه در مورد B هم همینطور میشه، نمیشه به هیچ حرفیش دوتا فلش وارد شه
-
@Mehdi-boroumand خواهش میکنم، حالا اگه گفته بود چندتا تابع یک به یک میشه ساخت دیگه نمیشد وضعیت هایی که a,b هردو به یه حرف در مجموعه B میرند رو نوشت، یعنی علاوه بر اینکه از هر یک از اعضای A باید یه فلش خارج بشه در مورد B هم همینطور میشه، نمیشه به هیچ حرفیش دوتا فلش وارد شه
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۲۰:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMsasjsd باز هم ممنون تر ترم از شما! راستش این اولین موضوعی بود که من مطرح کردم توی انجمن و فکر نمیکردم به این زودی جواب بگیرم!
️خوشحالم که آلایی ام
️
-
Msasjsd باز هم ممنون تر ترم از شما! راستش این اولین موضوعی بود که من مطرح کردم توی انجمن و فکر نمیکردم به این زودی جواب بگیرم!
️خوشحالم که آلایی ام
️
نوشتهشده در ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۲۱:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Mehdi-boroumand خواهش میکنم کاری نکردم،خداروشکر...آلاء بهترینه،شک نکنید
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۲۱:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Msasjsd یقین دارم به بهترین بودنش. دم شما گرم
️
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۵۱ آخرین ویرایش توسط Mehdi.boroumand انجام شده
Msasjsd خودم هم با کمی تفکر کردن فهمیدم که قانونش میشه این:
(تعداد اعضای مجموعه B ) به توان (تعداد اعضای مجموعه A)
این هم به خاطر لطف شما بود️
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
نوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۷:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Mehdi-boroumand بله کاملا درسته،خواهش میکنم.دوستان آلایی جواب من رو میدند منم خوشحال میشم وقتی بتونم جواب بدم انشاءالله شماهم در آینده پاسخ دیگر دوستان رو بدید..
-
Bبه توان A جوابش میشه