این سوال رو ببینید
fa842efc-12c2-427f-989e-85d36fc4c66e-image.png
0ad5e566-b06f-4c8a-adbb-f7269ec48a29-image.png
اینجا نکته اینه که اگه تابع تو فرم اصلی خودش باشه (سینوس یا کسینوس) باید a رو همیشه مثبت در نظر بگیریم یا تو این شرایط b و a باید با هم هم علامت باشن؟
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
آقا من ریاضیم در حد متوسطه و پشت کنکوری ام
نمیخوام تایم زیادی بزارم و کلاس آنلاین ثبت نام کنم چون معمولا خیلی طولانی ان و من همچین وقتی ندارم
نظرتون راجع به ویدیو های رایگان آلا چیه ؟
کدوم معلم بهتره ؟
اصلا به درد میخوره یا خیلی کوتاهه ؟
@دوازدهم
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
یه سوال از تابع دهم تجربی!
-
سلام رفقای آلایی!
یک فروند سوال داشتم خدمتتون از تابع ریاضی دهم.
شاید واستون ساده باشه اما من هنگ کردم
تست شماره ۶۰۷ رو می بینید ، من جواب صحیحش رو با کمک رسم کردن حالت های ممکن به دست آوردم و شده ۹ (گزینه ی ۳)
حتما یه قانون کلی وجود داره که نخوام این همه شکل و اینا بکشم برای رسیدن به جواب ، ولی خب نمیدونم من!
به مغز مبارک فشار آوردم اما چیزی حاصل نشد! به گوگل هم متوسل شدم ولی بی فایده بود! دیگه اومدم خدمت شما!
ممنونم ازتون -
Mehdi.boroumand سلام، بله یه قانون کلی داره
-
Msasjsd خیلی سپاسگزارم از لطف شما دوست عزیز️
-
Mehdi.boroumand خواهش میکنم، حالا اگه گفته بود چندتا تابع یک به یک میشه ساخت دیگه نمیشد وضعیت هایی که a,b هردو به یه حرف در مجموعه B میرند رو نوشت، یعنی علاوه بر اینکه از هر یک از اعضای A باید یه فلش خارج بشه در مورد B هم همینطور میشه، نمیشه به هیچ حرفیش دوتا فلش وارد شه
-
Msasjsd باز هم ممنون تر ترم از شما! راستش این اولین موضوعی بود که من مطرح کردم توی انجمن و فکر نمیکردم به این زودی جواب بگیرم!
️خوشحالم که آلایی ام️ -
Mehdi.boroumand خواهش میکنم کاری نکردم،خداروشکر...آلاء بهترینه،شک نکنید
-
Msasjsd یقین دارم به بهترین بودنش. دم شما گرم️
-
Msasjsd خودم هم با کمی تفکر کردن فهمیدم که قانونش میشه این:
(تعداد اعضای مجموعه B ) به توان (تعداد اعضای مجموعه A)
این هم به خاطر لطف شما بود️ -
این پست پاک شده!
-
Mehdi.boroumand بله کاملا درسته،خواهش میکنم.دوستان آلایی جواب من رو میدند منم خوشحال میشم وقتی بتونم جواب بدم انشاءالله شماهم در آینده پاسخ دیگر دوستان رو بدید..