یه سوال از تابع دهم تجربی!
-
سلام رفقای آلایی!
یک فروند سوال داشتم خدمتتون از تابع ریاضی دهم.
شاید واستون ساده باشه اما من هنگ کردم
تست شماره ۶۰۷ رو می بینید ، من جواب صحیحش رو با کمک رسم کردن حالت های ممکن به دست آوردم و شده ۹ (گزینه ی ۳)
حتما یه قانون کلی وجود داره که نخوام این همه شکل و اینا بکشم برای رسیدن به جواب ، ولی خب نمیدونم من!
به مغز مبارک فشار آوردم اما چیزی حاصل نشد! به گوگل هم متوسل شدم ولی بی فایده بود! دیگه اومدم خدمت شما!
ممنونم ازتون -
سلام رفقای آلایی!
تست شماره ۶۰۷ رو می بینید ، من جواب صحیحش رو با کمک رسم کردن حالت های ممکن به دست آوردم و شده ۹ (گزینه ی ۳)
حتما یه قانون کلی وجود داره که نخوام این همه شکل و اینا بکشم برای رسیدن به جواب ، ولی خب نمیدونم من!
به مغز مبارک فشار آوردم اما چیزی حاصل نشد! به گوگل هم متوسل شدم ولی بی فایده بود! دیگه اومدم خدمت شما!
ممنونم ازتون -
Msasjsd خیلی سپاسگزارم از لطف شما دوست عزیز
️
-
سلام رفقای آلایی!
ممنونم ازتون@Mehdi-boroumand خواهش میکنم، حالا اگه گفته بود چندتا تابع یک به یک میشه ساخت دیگه نمیشد وضعیت هایی که a,b هردو به یه حرف در مجموعه B میرند رو نوشت، یعنی علاوه بر اینکه از هر یک از اعضای A باید یه فلش خارج بشه در مورد B هم همینطور میشه، نمیشه به هیچ حرفیش دوتا فلش وارد شه
-
@Mehdi-boroumand خواهش میکنم، حالا اگه گفته بود چندتا تابع یک به یک میشه ساخت دیگه نمیشد وضعیت هایی که a,b هردو به یه حرف در مجموعه B میرند رو نوشت، یعنی علاوه بر اینکه از هر یک از اعضای A باید یه فلش خارج بشه در مورد B هم همینطور میشه، نمیشه به هیچ حرفیش دوتا فلش وارد شه
Msasjsd باز هم ممنون تر ترم از شما! راستش این اولین موضوعی بود که من مطرح کردم توی انجمن و فکر نمیکردم به این زودی جواب بگیرم!
️خوشحالم که آلایی ام
️
-
Msasjsd باز هم ممنون تر ترم از شما! راستش این اولین موضوعی بود که من مطرح کردم توی انجمن و فکر نمیکردم به این زودی جواب بگیرم!
️خوشحالم که آلایی ام
️
-
Msasjsd یقین دارم به بهترین بودنش. دم شما گرم
️
-
Msasjsd خودم هم با کمی تفکر کردن فهمیدم که قانونش میشه این:
(تعداد اعضای مجموعه B ) به توان (تعداد اعضای مجموعه A)
این هم به خاطر لطف شما بود️
-
این پست پاک شده! -