میم مثلِ معلم
-
sandiiii در میم مثلِ معلم گفته است:
از اکالیپتوس عزیزدلم مهربون بودن تو هر شرایطی نسبت به همه رو یادگرفتم💙 هوای بقیه رو داشتن و کمک کردن به بقیه💙
❤💙💜❤💛💚 💙💜

❤Acola ❤
💙 D.fateme.r 💙
💜 sonic 💜
:rose: Shame :rose:
:cherry_blossom: :cherry_blossom: %(#ff0084)[روزتون مبارک] :cherry_blossom: :cherry_blossom: 

بهترین معلم من و دوست من تگش نمیکنم
ولی واقعا خیلی چیزا ازش یاد گرفتم و همیشه برام بهترینارو خواسته و بهترین بوده
ممنونم یه عالمه ازش 💙:rose: -
خب یه پست دیگه برای دبیرای محترم الا
ب تموم دبیرای زحمتکش الا این روزو تبریک می گم از جمله استادانی ک باهاشون کار کردم
:
استاد موقاری
استاد رنجبر زاده
استاد طلوعی و کازرانیان
استاد میلاد ناصح زاده
و دوتا از استادای دیگه
استاد شهریاری
استاد بهرامی
استاد ذولفقاری
و استاد کریم زاده
و و معلم های خوبم
خانم فقیه
خانم زمان زاده
خانم جامی
و خانم هنر خواه عزیز
تک تکتون رو دوست دارم و روز معلمو تریک می گم ** -
سلام سلام 😍
روز و شبای بهاریتون تو قرنطینه خوب میگذره؟😂💙
بریم سراغ روزِ خاطره انگیزِ ۱۲ اردیبهشت🌸
همون روزی ک جشن میگرفتیم واسه ی معلما
همون روزی ک میگفتیم به حرمتِ این روز امتحان نگیرید😂😑
همون روزی ک پر از خاطره ست
%(#ff00ff)[روزِ معلم مبارکـــ]😍😍
بیایم اینجا و از معلمای زندگیمون تشکر کنیم
از همه ی اون آدمایی ک توی زندگیمون بهمون یه درسی رو
یاد دادن💜
خب اول خودم شروع میکنم😎
اول از همه تبریک میگم به معلمای عزیزدلم😍
Acola ❤
@D-fateme-r 💙
sonic 💜
اول از همه باید بگم ک من از @M-an عزیز صبر رو یاد گرفتم❤
توی تموم مشکلات صبور بودن و انتقادپذیر بودن رو🌹
از آقا sohrab بخشندگی و محکم بودن تو اوج سختیا 🌸
از اکالیپتوس عزیزدلم مهربون بودن تو هر شرایطی نسبت به همه رو یادگرفتم💙 هوای بقیه رو داشتن و کمک کردن به بقیه💙
از @Saahaar منطقی بودن رو یاد گرفتم ❤ اینکه نباید تو اوج احساسات تصمیم گرفت و باید فکر کرد❤
از خانوم خانوم بودن رو یاد گرفتم 💛 و اینکه هر کسی بهت لبخند میزنه دوستِ تو نیست💛 و اینکه کتاب میتونه آدم رو توی هر شرایطی نجات بده💛
از dlrm آروم بودن و صبر و مهربونی رو یاد گرفتم💜 اینکه آدم
توی شرایط سخت خودش چقدر دلسوز باشه و بهت کمک کنه💜
از @sheyda-fkh توجه کردن به آدمای مهم زندگیم رو یاد
گرفتم❤ اینکه آدم باید مواظبِ دلِ آدمایی ک دوست داره باشه❤
از @miss-besharati اینو یاد گرفتم ک آدمای مجازی چقدر میتونن به دلت نزدیک باشن💙 اینکه یه آدم چقدر میتونه
رازدار و مورد اعتماد همه باشه💙
از پایان جنگیدن رو یاد گرفتم🌹 اینکه یه نفر چجوری میتونه
الگو و محبوب همه باشه🌹 امیدوارم بتونم اسطوره بودن رو ازت
یاد بگیرم🌹
از marzyeh78 فروتنی و متواضع بودن رو یاد گرفتم💜
اینکه با وجود داشتن استعداد های فوق العاده مغرور نباشم💜
از No_one یاد گرفتم ک مواظب دلِ بقیه باشم🌹
اینکه چقدر یه نفر میتونه حواسش به بقیه باشه و دلسوز و
راهنماشون باشه🌹
از @M-bahrami1378 بی ادعایی در زمان رسیدن به موفقیت
رو یاد گرفتم💚 اینکه بعضی آدما فرشته بودن توی وجودشونه💚
از Dr-acula شجاعت رو یاد گرفتم🌹 اینکه یه نفر اون قدر
شجاعت داشته باشه که بتونه تفکراتش رو توی جامعه ی مخالف
بیان کنه🌹
از lnz امید داشتن رو یاد گرفتم❤ اینکه منتظر روزای خوب
بمونیم❤
از @MaryaM-_-sh قوی بودن تو اوج مشکلات رو یاد گرفتم❤🍭
از Virus مفید بودن و به معنای واقعی همیار بودن رو یاد
گرفتم🌹
از بهاره زیبا فکر کردن رو یاد گرفتم💙 اینکه دوست داشتن بقیه چقدر قشنگه💙 و توی جمع باجنبه بودن حتما لازمه💙
از romisa پایبند بودن به اعتقادات رو توی هر شرایطی یاد
گرفتم💜 با اینکه سرد باشی ولی گرم درک بشی رو یادگرفتم💜
از @Dedsec مدیر بودن رو یاد گرفتم🌹
از @amir.bernosi سخت کوش بودن حتی توی آخرین لحظات
رو یاد گرفتم🌹
از @vadf اینو یاد گرفتم ک میزان دانایی ربطی به سن و سال
نداره🌹 و یه نفر چقدر میتونه نسبت به بیشترِ موضوعات
دانا و فهمیده باشه🌹
از iCy HeARt یاد گرفتم ک توی مجازی همه قابل اعتماد
نیستن❤
از @samane-A یاد گرفتم ک آدم میتونه توی هر شرایطی بخنده💙
این هم از معلمای من😂😍
اگ چیزی یادم اومد ادامه میدم😇
دعوت میکنم از :
دانش-آموزان-آلاء -
میدونم پستایی ک خیلی چیتان فیتانه لایکاشون نجومیه .
منم از لایک بدم نمی یاد اما این پست کاملا دلیه و نیازی ب چیتان فیتان نداره حرفام
قبل از همه به دوتاز خوبای انجمن امروزو ک دقایق کمی ب پایانش مونده تبریک می گم @D-fateme-r Acola جفتتون رو خیلی دوست دارم معلمای اینده روزتون مبارک
ی تبریکم می خوام بگم ب همه اونایی ک اینجا کلی چیز میز یادم دادن
ققنوس چیزایی ک یادم دادی اونقد زیادن ک تو این پیام نمی گنجن دوسِت دارم
Dr-acula صبر و حوصله رو بهم یاد دادی و نوع جدیدی از نگاه ب زندگی
فلسفه رو هم همینطور .جنبه شوخی داشتن روهم. ممنونم
@Amir-Bernousi اولین بار پاور پوینت یادم دادین تو ت دلی و بعدها ازتون یاد گرفتم تحت هر شرایطی مودب بودن رو. ممنونم
پایان خوشحال بودن و رو جزییات عرق نریختنو کمک کردنو یاد دادی جنبه بالا داشتن روهم ممنونم.
romisa ازت خیلی چیزا یاد گرفتم از چجوری خوندن تا اروم موندن خیلی چیزا تو این بازه هست ک ترجیح می دم تو ذهنم بمونن .ممنونم
@M-an یاد دادین با هرکسی ب حد مناسب .ممنونم
@D-fateme-r از نرم افزار تا روزمره کلی چیز میز خوب و باحال یادم دادی مرسی@@
آز @miss-besharati لبخند زدن همیشگی رو یاد گرفتم . ممنونم خیلی لیلی.
از @Saahaar و@sandiiii هم همینطور ک غم موندگار نیست . ممنونم
از اکالیپتوس و Flight و فاطمه بوشهر عزیزم هم مهربونی بی حد و حصر.ممنونم از سه تا فاطی ک الانم یاد اکیپ خودم افتادم:)
dlrm و خانوم معرفت و .ممنونم
پس روز تمام نام بردگان , مخصوصا فاطمه و فائزه مبارک:)@Dr-agon ممنونم عزیزم❤
-
از Acola اینو یاد گرفتم ک آدما بدون هیچ انتظاری میتونن
بقیه رو دوست داشته باشن و خوشحالشون کنن❤
از @D-fateme-r بی ادعا بودن و گرم بودن رو یاد گرفتم❤sandiiii در میم مثلِ معلم گفته است:
از @D-fateme-r بی ادعا بودن و گرم بودن رو یاد گرفتم❤ساچ ا واو منو میگه 😂❤
-
sandiiii
وااااای خداااایاااا😍😂
نمیدونم بخندم یا ذوق کنم سندی خانم😅
تا حالا کسی روز معلم و بهم تبریک نگفته بود💝
مررررررسی کلیییی عزیزدلم زینب مهربونم😘😘😘 -
@D-fateme-r در میم مثلِ معلم گفته است:
یس😂❤
-
sandiiii
مرسی ازت عزیزدلم :heart_suit:
منم از تو مهربون بودن و خوش قلب بودنو یاد گرفتم :heart_suit:

عارفان علم %(#ff0000)[عاشق] میشوند
بهترین مردم %(#ff0000)[معلم] میشوند
عشق بادانش %(#ff0000)[متمم] میشود
هرکه عاشق شد %(#7812a1)[معلم] میشود
%(#ff00ea)[روز معلم بر معلمان مبارکـــــ] ♥ -
بریم که داشته باشیم یه تبریکِ گرم به معلمانِ دلسوزِ انجمن :face_with_tears_of_joy::face_savoring_food:
%(#4400ff)[اولِ اول تبریک میگم به همه ی اساتیدِ بزرگوارِ آلاء]
%(#0037ff)[اساتیدِ بی چشم داشتِ آلاء]
%(#0073ff)[اساتیدِ درجه یکِ آلاء]
%(#00ffdd)[روزتون فرخنده] :cherry_blossom:

در دومین جایگاه میریم سراغِ معلم نمونه های انجمن :face_savoring_food:
@sheyda-fkh به عبارتی یه معلمِ باکلاس :heart_suit:
حالا علاوه بر اینکه زبان انگلیسی رو فولِ و پاس کرده :face_with_tears_of_joy: به من چیزای خیلی خیلی فراتری یاد داده:smiling_face_with_heart-eyes:
ایشون همون معلمیِ که شبیه هرچیزی هست الا معلم :face_with_tears_of_joy: آخه آدم انقد فروتن مگه داریم :face_with_tears_of_joy: :heart_suit:
روزت مبارک شیدا ( :
داکتر تیچرِ من
@D-fateme-r اسم این بزرگوار رو میبینم یه حالی میشم :face_with_tears_of_joy: یه حالی بینِ عشق و ترس :face_with_tears_of_joy: جوووووون :face_savoring_food:
بله داشتم میگفتم :smiling_face_with_sunglasses: یه معلمِ خلاقی خوش قلمِ محبوب :face_savoring_food:
روزت مبارک معلمِ نمونه ی انجمن
Acola چی بگم :face_with_tears_of_joy: کلی دلبری کلی دل نشینی دیگه:)
روز معلم رو بهت کلی تبریک میکنم بمونی برامون
sonic نگینِ بی معرفت :/ تنها گذاشتی رفتی بی خبر گذاشتی رفتی :/
هرجا هستی شاد باشی و سلامت:)
روزت مبارک بهترین
-
عارفان علم عاشق می شوند
بهترین مردم معلم می شوند
عشق با دانش متمم می شود
هرکه عاشق شد معلم می شود:smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes:
روز معلم بر تمامی معلمان دلسوز مبارک :tulip: :tulip:
آقای موقاری دمتون گرم روزتون مبارکMorteza Khodaie در میم مثلِ معلم گفته است:
عارفان علم عاشق می شوند
بهترین مردم معلم می شوند
عشق با دانش متمم می شود
هرکه عاشق شد معلم می شود:smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes:
روز معلم بر تمامی معلمان دلسوز مبارک :tulip: :tulip:
آقای موقاری دمتون گرم روزتون مبارک@D-fateme-r فاطمهD:
-
sandiiii

عارفان علم %(#ff0000)[عاشق] میشوند
بهترین مردم %(#ff0000)[معلم] میشوند
%(#ff00ea)[روز معلم بر معلمان مبارکـــــ] ♥@sheyda-fkh در میم مثلِ معلم گفته است:
sandiiii

**> عارفان علم %(#ff0000)[عاشق] میشوند
بهترین مردم %(#ff0000)[معلم] میشوند**
%(#ff00ea)[روز معلم بر معلمان مبارکـــــ] ♥فااااطمهD:
@D-fateme-r -
معلمی شغل نیست عشق است:kiss_mark: قشنگترین روز خدا بزرگداشت پاک ترین شغل دنیا بر شریفترین بندگان خدا مبارک:smiling_face_with_heart-eyes: آقای ناصح زاده ی عزیزم روووزتون مبارک درصدهای بالا عربیم رو مدیون شما هستم:hibiscus: اساتید مهربووون و دوست داشتنی الا:rose: معلم های مدرسه:sparkles: استاد زباااان عزززیزززم:smiling_face_with_heart-eyes: که علاوه بر زبان،زندگی کردن رو هم بهم یاد دادی روزتون مبارک :rainbow: همینجا به عشقه خودم ابجی گلم هم تبریک میگم و خوشبحااال دانشجوهات با داشتن همچین استاد مهربون و زود عصبی شو:cat_face_with_tears_of_joy:ان شاالله سال آینده دانشجوی همکارای خوووودت باااشم :face_blowing_a_kiss: :face_savoring_food:راسش این جمله اخر رو ترسیدم به کسی بگم گفتم شاید سال اینده هیچی نشم:face_with_head-bandage: :face_with_tears_of_joy: بعد دیگه من میمونم و این حرف و تمسخر دوست و آشنا:disappointed_face: ولی خب اینجاا گفتم..بچهها برام دعا کنید:tulip: راستی روز بچه های انجمن ک سال اینده دانشجوی فرهنگیان هستند هم مبارکااا باشه:bouquet: :dizzy: :rainbow: :pizza: :rainbow:
-
منم از لایک بدم نمی یاد اما این پست کاملا دلیه و نیازی ب چیتان فیتان نداره حرفام
قبل از همه به دوتاز خوبای انجمن امروزو ک دقایق کمی ب پایانش مونده تبریک می گم @D-fateme-r Acola جفتتون رو خیلی دوست دارم معلمای اینده روزتون مبارک
@Amir-Bernousi اولین بار پاور پوینت یادم دادین تو ت دلی و بعدها ازتون یاد گرفتم تحت هر شرایطی مودب بودن رو. ممنونم
پایان خوشحال بودن و رو جزییات عرق نریختنو کمک کردنو یاد دادی جنبه بالا داشتن روهم ممنونم.
romisa ازت خیلی چیزا یاد گرفتم از چجوری خوندن تا اروم موندن خیلی چیزا تو این بازه هست ک ترجیح می دم تو ذهنم بمونن .ممنونم
از اکالیپتوس و Flight و فاطمه بوشهر عزیزم هم مهربونی بی حد و حصر.ممنونم از سه تا فاطی ک الانم یاد اکیپ خودم افتادم:)
پس روز تمام نام بردگان , مخصوصا فاطمه و فائزه مبارک:)@Dr-agon در میم مثلِ معلم گفته است:
پس روز تمام نام بردگان , مخصوصا فاطمه و فائزه مبارک:)با خبرای خوش برگردی فاطمه گل🙂
-
@Dr-agon در میم مثلِ معلم گفته است:
پس روز تمام نام بردگان , مخصوصا فاطمه و فائزه مبارک:)با خبرای خوش برگردی فاطمه گل🙂
-
-
تمام ادمای زندگی من ب نحوی معلم من بودن ....
از همه معلم های زندگیم ممنونم و روز رو بهشون تبریک میگم..
از ms96sad96 یادگرفتم ک خودت میتونی ب خودت کمک کنی ؛فهمیدم تنهافرد زندگی هر فرد خودشه؛میگذره چ خوب یا بد مهم اینه تو چی از توش بیرون در میای...
مرسی اقای مهندس بابت همه ی زحماتت❣🙏
روزت مبارک استاد😊😊❣❣ -
خوشبختانه تو این انجمن %(#ff0000)[مــ]%(#ffbb00)[ـعــ]%(#62ff00)[ــلـ]%(#009dff)[ـم] کم نداریم:smiling_face_with_halo: :relieved_face: :writing_hand_light_skin_tone:
اینجا خیلیا هستن که مثل یه همراه و به عبارتی یه %(#ff0000)[معلم] در کنارمون ایستادن:flexed_biceps_light_skin_tone:
یادم افتاد که یه سری موضاعات انجمن خیییلی برام ارزشمند بودن:speech_balloon: :heart_with_ribbon:
صادقانه میگم که از خیلی پستای انگیزشی که واقعا تعدادشون زیاد بود انرژی گرفتم:ok_hand_light_skin_tone: :star-struck:
یا کسایی که بقیه رو در دونستن تجریباتشون سهیم کردن ، یه عده ایده های جدیدی بهمون یاد دادن و نه تنها بقیه رو از دونستن تصمیمات مفیدشون منع نکردن بلکه به الگو برداری ازشونم تشویق کردن:clapping_hands_light_skin_tone: :clapping_hands_light_skin_tone:
پستای مفید آموزشیم که واقعا جلوه ای از رقابت دوستانه هست و خیلی به هدف انجمن نزدیکه:clipboard: :winking_face: :open_book:
و یا اونایی هم که جلو اومدن تا با راه انداختن چالشای مختلف با تشویق و ترغیب هرچی بیشتر (یه وقتایی حتی شکل تهدید به خودش گرفت:face_with_tears_of_joy: اما از نوع خوبش:smiling_face_with_smiling_eyes: ) بقیه رو هم وادار به اصلاح روش هاشون کنن نشون دادن که علاوه بر خودشون برای بقیه هم ارزش قائل هستن و چقدر مهربونن:two_hearts:
دیگه اینکه چقدر شاهد خلاقیت و هنرمندی بودیم اینجا:crown: :smiling_face_with_heart-eyes:
و البته از جمله معلمای خوب انجمن برای هممون @خانوم-وكيل و @jahad-20 هستن که احساس کردم به موضوعاتی توجه داشتن و دیدمونو باز کردن که شاید یه عدمون ما بین روزمرگی هامون کمتر توجه داشتیم...
البته امثال این دو عزیز کم نیستن تو انجمن به این خوبی:relieved_face:هرچند زیاد به انجمن سر نمیزدم و موضوعات زیادی رو هم از دست دادم :unamused_face: اما همین چند باری که باعث شد به خودم بیام خیلی برام اهمیت داشت و لازم دونستم که به رسم ادب باید ازشون تشکر کرد:rose:
و اما با احتساب تمام کسایی که به نوعی موثر هستن در تقویت عادتای خوب و توانایی و حس خوب و امیدواری و هرچیزی که برای بهتر شدنمون لازم بوده و هست باید از تمام دانش-آموزان-آلاء به نوعی تشکر کرد:bouquet:
این یعنی انجمن به اهدافش در خیلی از جهات نزدیک تر شده و جای تبریک داره:sparkling_heart:
این تاپیکم در نوع خودش خیلیی ارزشمنده و باز جای تشکر داره:neutral_face::folded_hands_light_skin_tone: :face_with_tears_of_joy: (تشکر از sandiiii که بهمون یاد دادی که باید از کسایی که چیزی بهمون یاد دادن تشکر کرد تا به بقیه هم یاد بدیم یاد دادن چقدر خوبه:face_without_mouth: )