بچه های کنکور تجربی99
-
دیدید که اومدیم تاپیک زدیم سوال فرستادیم حل کردیم گاهی دو نفر بیشتر نبودیم گاهی همه میومدن گاهی یه سری ادم نفهم(دور از جون حضار) به طعنه درباره تاثیر اینکارا میپرسیدن خلاصه اینکه هرچی بود گذشت
-
sandiiii در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
zahra_yp در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
به سان خورشید در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
اومدیم اینجا و اول کار چهار تا بودیم فقط من موندم و زهرا خانم عزیز .
بعدش امین اومد بعدش برهان اومد بعدش خواهر شکوره اومد خلاصه شدیم اینی که هستیمواقعا هنوز اون پسره ریاضی رو درک نکردم هنوز
میگفت افت داشتم از 8700 رسیدم به 8000کی بود؟
نمیدونم رفت یه علی نامی بود مثل اینکه
sandiiii در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
اومدیم اینجا و اول کار چهار تا بودیم فقط من موندم و زهرا خانم عزیز .
بعدش امین اومد بعدش برهان اومد بعدش خواهر شکوره اومد خلاصه شدیم اینی که هستیمواقعا هنوز اون پسره ریاضی رو درک نکردم هنوز
میگفت افت داشتم از 8700 رسیدم به 8000کی بود؟
نمیدونم رفت یه علی نامی بود مثل اینکه
آهان
-
دیدید که اومدیم تاپیک زدیم سوال فرستادیم حل کردیم گاهی دو نفر بیشتر نبودیم گاهی همه میومدن گاهی یه سری ادم نفهم(دور از جون حضار) به طعنه درباره تاثیر اینکارا میپرسیدن خلاصه اینکه هرچی بود گذشت
-
گذشت و گذشت گذشت که به اینجا رسیدیم.
دوران طلایی کنکور در بد ترین وضع مملکت! -
گذشت و گذشت گذشت که به اینجا رسیدیم.
دوران طلایی کنکور در بد ترین وضع مملکت!به سان خورشید تموم شد؟
-
به سان خورشید تموم شد؟
-
-
-
-
یه چیزی رو بهتون بگم به ویژه اینایی که کمتر حق ناس میکنن و برای بقیه نور امیدن.
اگر به دوستانتون کمک میکنید کلا اهل کمک کردن به بقیه هستید بدونید اگر این چند وقت رو تحمل کنید و از زحمت کشیدن دست برندارید و از صمیم قلب بخواهید من بهتون این نوید رو میدم که خدا یاری تون میکنه طوری که حتی فکرشم نمیکنید -
برنامه ای که گذاشتم مختص به رفقایی ست که موندن تو گل!
تا وقت دارید کتاب رو بخونید!
شما برای جمع بندی نهایی مجددا تست خواهید زد اما زمانی شما میتونید در تست مسلط بشید که کم کم متن رو بلد باشید. به ویژه دروس حفظی کنکور -
@Amin-th در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
@Amin-th به منم بده
پیاله ات رو بیار جلو
آقا مثل اینکه رفت پیام بازرگانی بزارین از خاطره انگیز ترین حماسه های اکیپم بگیم
-
ترکیبیات زیست رو که خیلی روش کار کردم رو تو بزنامه نوشتم این یعنی اینکه میدونید از یه موضوع کجا ها مورد سوال قرار میگیره
-
این یادگاری من به شما.....
چرا یادگاری ؟ چون قصد دارم فعلا با انجمن خدا حافظی کنم -
دو شب قبل کنکور اینجا خواهم بود
-
چرا یادگاری ؟ چون قصد دارم فعلا با انجمن خدا حافظی کنمبه سان خورشید در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
چرا یادگاری ؟ چون قصد دارم فعلا با انجمن خدا حافظی کنمشما قراره کجا برین؟؟؟؟؟ جایی حق نداری بری ها گفته باشم