بچه های کنکور تجربی99
-
یه چیزی رو بهتون بگم به ویژه اینایی که کمتر حق ناس میکنن و برای بقیه نور امیدن.
اگر به دوستانتون کمک میکنید کلا اهل کمک کردن به بقیه هستید بدونید اگر این چند وقت رو تحمل کنید و از زحمت کشیدن دست برندارید و از صمیم قلب بخواهید من بهتون این نوید رو میدم که خدا یاری تون میکنه طوری که حتی فکرشم نمیکنید -
برنامه ای که گذاشتم مختص به رفقایی ست که موندن تو گل!
تا وقت دارید کتاب رو بخونید!
شما برای جمع بندی نهایی مجددا تست خواهید زد اما زمانی شما میتونید در تست مسلط بشید که کم کم متن رو بلد باشید. به ویژه دروس حفظی کنکور -
@Amin-th در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
zahra_yp در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
@Amin-th به منم بده
پیاله ات رو بیار جلو
آقا مثل اینکه رفت پیام بازرگانی بزارین از خاطره انگیز ترین حماسه های اکیپم بگیم
-
ترکیبیات زیست رو که خیلی روش کار کردم رو تو بزنامه نوشتم این یعنی اینکه میدونید از یه موضوع کجا ها مورد سوال قرار میگیره
-
این یادگاری من به شما.....
چرا یادگاری ؟ چون قصد دارم فعلا با انجمن خدا حافظی کنم -
دو شب قبل کنکور اینجا خواهم بود
-
چرا یادگاری ؟ چون قصد دارم فعلا با انجمن خدا حافظی کنمبه سان خورشید در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
چرا یادگاری ؟ چون قصد دارم فعلا با انجمن خدا حافظی کنمشما قراره کجا برین؟؟؟؟؟ جایی حق نداری بری ها گفته باشم
-
چرا یادگاری ؟ چون قصد دارم فعلا با انجمن خدا حافظی کنمبه سان خورشید در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
چرا یادگاری ؟ چون قصد دارم فعلا با انجمن خدا حافظی کنمبعله دیگه...
گفتم یه بوهایی میاد -
به سان خورشید میتونم سوالمو بپرسم؟ راهنمایی میخوام ازت
-
در این مدتی که بودم خواستم بتون اینو بگم که اگر هیچ هدفی برای کنکور ندارید باید بدونید که آلا و زحمات آلا فقط با پول جبران نمیشه بلکه با رتبات برتر شما جبران میشه. آلا و به ویژه انجمن آلا باید سر فراز باشن.
نباید انجمن آلا انقدر درگیر مسائل فرعی باشه.
بچه های انجمن باید اینجا بیان به عنوان استراحت وحتی تو استراحت هم کار کنن انگیزه بگیرن و هر روز رو بهتر از قبل شروع کنن -
shakoreh در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
چند دقیقه دیگه به خاطر من صبر کن سوال همه تون رو جواب میدم
-
برنامه ای که گذاشتم مختص به رفقایی ست که موندن تو گل!
تا وقت دارید کتاب رو بخونید!
شما برای جمع بندی نهایی مجددا تست خواهید زد اما زمانی شما میتونید در تست مسلط بشید که کم کم متن رو بلد باشید. به ویژه دروس حفظی کنکوربه سان خورشید
سلام من عضو تازه وارد این تاپیکم .امیدوارم این اجازه رو داشته باشم که از برنامه ای که فرستادید استفاده کنم چون منم یکی از این تو گل مونده هام
اجازه هست؟؟ -
به سان خورشید در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
چرا یادگاری ؟ چون قصد دارم فعلا با انجمن خدا حافظی کنمبعله دیگه...
گفتم یه بوهایی میاد@Amin-th اقا باهم هم نظر بودیم
-
به سان خورشید
سلام من عضو تازه وارد این تاپیکم .امیدوارم این اجازه رو داشته باشم که از برنامه ای که فرستادید استفاده کنم چون منم یکی از این تو گل مونده هام
اجازه هست؟؟دریا دریایی در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
به سان خورشید
اجازه هست؟؟بله صد درصد
-
یه ارزویی دارم
-
نه برای خودم بلکه برای شما