سوال از جانوری یازدهم
-
شما از همایش طلایی استفاده میکنید؟
Hesam Mohammadi آره.خیییلی خوبه
-
Hesam Mohammadi آره.خیییلی خوبه
-
Maryam80 بعدش دوازدهمید؟ ! و اینکه چه درسایی رو تهیه کردید کلا چجوریه میشه برام توضیح بدید اگه امکان داره بعدش همراش جزوه یا سوال هم هست ؟
Hesam Mohammadi پشت کنکوری ام.نمونه فیلم های همایش ها تو قسمتی که میخواین تهیه کنین هست میتونین ببینین.من زیست و فیزیک و شیمی و گرفتم.همشون خوبن اما زیستش خیلی خوبه.همراه با حل تست هایی که هست اون مبحث و مرور میکنن با توضیحاتشون.تقریبا شبیه کارگاه تست هاست
-
Maryam80 بعدش دوازدهمید؟ ! و اینکه چه درسایی رو تهیه کردید کلا چجوریه میشه برام توضیح بدید اگه امکان داره بعدش همراش جزوه یا سوال هم هست ؟
Hesam Mohammadi جزوه هم داره تو ی توضیحاتش برین ببینین نمونه ی جزوه ها هم هست
-
Hesam Mohammadi جزوه هم داره تو ی توضیحاتش برین ببینین نمونه ی جزوه ها هم هست
-
گیرنده نور رو با چشم مرکب اشتباه نگیرید .
سلول های گیرنده نور بخشی از چشم مرکب هستند درحالیکه خود بعنوان محیط شفاف بحساب نمی آیند.
هر واحد چشم مرکب متشکل از :1قرنیه+1عدسی +چندین سلول گیرنده نور
که فقط قرنیه و عدسی محیط شفاف بحساب میان -
گیرنده نور رو با چشم مرکب اشتباه نگیرید .
سلول های گیرنده نور بخشی از چشم مرکب هستند درحالیکه خود بعنوان محیط شفاف بحساب نمی آیند.
هر واحد چشم مرکب متشکل از :1قرنیه+1عدسی +چندین سلول گیرنده نور
که فقط قرنیه و عدسی محیط شفاف بحساب میانmehranmirzaei ممنون از توضیحتون
-
سلام دوستان
یه سوال درمورد گزینه 1 دارم.آقای امینی تو توضیحشون گفتن که منظور از محیط شفاف احتمالا قرنیه و زجاجیه هست و چون حشرات ندارن پس غلطه.عدسی محیط شفاف به حساب نمیاد؟؟؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلانه توی کتاب گفته که عدسی سطحی کدر داره پس شفاف به حساب نمیاد
-
نه توی کتاب گفته که عدسی سطحی کدر داره پس شفاف به حساب نمیاد
fatemeh ganjkhanloo مرسی از نظرت
ولی فکر میکنم اینی که میگی برای قسمت آزمایش چشم گاو بود که بخاطر پاره شدن رگ و این چیزا کدر بود نه خود چشم .دوستان اشاره کردن که اشتباهش کجاست.در هر واحد بینایی دو محیط شفاف عدسی و قرنیه وجود داره نه تو هر گیرنده نوری
-
fatemeh ganjkhanloo مرسی از نظرت
ولی فکر میکنم اینی که میگی برای قسمت آزمایش چشم گاو بود که بخاطر پاره شدن رگ و این چیزا کدر بود نه خود چشم .دوستان اشاره کردن که اشتباهش کجاست.در هر واحد بینایی دو محیط شفاف عدسی و قرنیه وجود داره نه تو هر گیرنده نوری
Maryam80 بله درسته ولی این رو من توی کتاب کمک درسیم دیدم که نوشته بود عدسی چشم به صورتی سفت و کدر است نه عملا تو بخش ازمایش کنید
-
Maryam80 بله درسته ولی این رو من توی کتاب کمک درسیم دیدم که نوشته بود عدسی چشم به صورتی سفت و کدر است نه عملا تو بخش ازمایش کنید
fatemeh ganjkhanloo آخه معمولا عدسی و به عنوان محیط شفاف بیان میکنن.فعلا به کتابای پایه ام دسترسی ندارم ولی چک میکنم میگین کتاب کمک درسی نوشته احتمالا از جایی از کتاب برداشته و گفته.به هر حال ممنون
-
سلام دوستان
یه سوال درمورد گزینه 1 دارم.آقای امینی تو توضیحشون گفتن که منظور از محیط شفاف احتمالا قرنیه و زجاجیه هست و چون حشرات ندارن پس غلطه.عدسی محیط شفاف به حساب نمیاد؟؟؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلاMaryam80 علت غلط بودن گزینه ی یک فکر میکنم چیز دیگه ای باشه
آخه هم قرنیه و هم عدسی جزو چهار محیط شفاف هستن. علت غلط بودنش اینه که گفته در هر گیرنده نوری خود دو محیط شفاف داره در صورتی که گیرنده ی نوری یه سلوله و باید بجای گیرنده ی نوری، از واحد بینایی استفاده میکرد
-
Maryam80 علت غلط بودن گزینه ی یک فکر میکنم چیز دیگه ای باشه
آخه هم قرنیه و هم عدسی جزو چهار محیط شفاف هستن. علت غلط بودنش اینه که گفته در هر گیرنده نوری خود دو محیط شفاف داره در صورتی که گیرنده ی نوری یه سلوله و باید بجای گیرنده ی نوری، از واحد بینایی استفاده میکرد