سوال از جانوری یازدهم
-
Maryam80 بعدش دوازدهمید؟ ! و اینکه چه درسایی رو تهیه کردید کلا چجوریه میشه برام توضیح بدید اگه امکان داره بعدش همراش جزوه یا سوال هم هست ؟
Hesam Mohammadi جزوه هم داره تو ی توضیحاتش برین ببینین نمونه ی جزوه ها هم هست
-
Hesam Mohammadi جزوه هم داره تو ی توضیحاتش برین ببینین نمونه ی جزوه ها هم هست
-
گیرنده نور رو با چشم مرکب اشتباه نگیرید .
سلول های گیرنده نور بخشی از چشم مرکب هستند درحالیکه خود بعنوان محیط شفاف بحساب نمی آیند.
هر واحد چشم مرکب متشکل از :1قرنیه+1عدسی +چندین سلول گیرنده نور
که فقط قرنیه و عدسی محیط شفاف بحساب میان -
گیرنده نور رو با چشم مرکب اشتباه نگیرید .
سلول های گیرنده نور بخشی از چشم مرکب هستند درحالیکه خود بعنوان محیط شفاف بحساب نمی آیند.
هر واحد چشم مرکب متشکل از :1قرنیه+1عدسی +چندین سلول گیرنده نور
که فقط قرنیه و عدسی محیط شفاف بحساب میانmehranmirzaei ممنون از توضیحتون
-
سلام دوستان
یه سوال درمورد گزینه 1 دارم.آقای امینی تو توضیحشون گفتن که منظور از محیط شفاف احتمالا قرنیه و زجاجیه هست و چون حشرات ندارن پس غلطه.عدسی محیط شفاف به حساب نمیاد؟؟؟
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلانه توی کتاب گفته که عدسی سطحی کدر داره پس شفاف به حساب نمیاد
-
نه توی کتاب گفته که عدسی سطحی کدر داره پس شفاف به حساب نمیاد
fatemeh ganjkhanloo مرسی از نظرت:heart_suit:ولی فکر میکنم اینی که میگی برای قسمت آزمایش چشم گاو بود که بخاطر پاره شدن رگ و این چیزا کدر بود نه خود چشم .دوستان اشاره کردن که اشتباهش کجاست.در هر واحد بینایی دو محیط شفاف عدسی و قرنیه وجود داره نه تو هر گیرنده نوری
-
fatemeh ganjkhanloo مرسی از نظرت:heart_suit:ولی فکر میکنم اینی که میگی برای قسمت آزمایش چشم گاو بود که بخاطر پاره شدن رگ و این چیزا کدر بود نه خود چشم .دوستان اشاره کردن که اشتباهش کجاست.در هر واحد بینایی دو محیط شفاف عدسی و قرنیه وجود داره نه تو هر گیرنده نوری
Maryam80 بله درسته ولی این رو من توی کتاب کمک درسیم دیدم که نوشته بود عدسی چشم به صورتی سفت و کدر است نه عملا تو بخش ازمایش کنید
-
Maryam80 بله درسته ولی این رو من توی کتاب کمک درسیم دیدم که نوشته بود عدسی چشم به صورتی سفت و کدر است نه عملا تو بخش ازمایش کنید
fatemeh ganjkhanloo آخه معمولا عدسی و به عنوان محیط شفاف بیان میکنن.فعلا به کتابای پایه ام دسترسی ندارم ولی چک میکنم میگین کتاب کمک درسی نوشته احتمالا از جایی از کتاب برداشته و گفته.به هر حال ممنون :smiling_face:
-
سلام دوستان
یه سوال درمورد گزینه 1 دارم.آقای امینی تو توضیحشون گفتن که منظور از محیط شفاف احتمالا قرنیه و زجاجیه هست و چون حشرات ندارن پس غلطه.عدسی محیط شفاف به حساب نمیاد؟؟؟
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلاMaryam80 علت غلط بودن گزینه ی یک فکر میکنم چیز دیگه ای باشه🤔🤔آخه هم قرنیه و هم عدسی جزو چهار محیط شفاف هستن. علت غلط بودنش اینه که گفته در هر گیرنده نوری خود دو محیط شفاف داره در صورتی که گیرنده ی نوری یه سلوله و باید بجای گیرنده ی نوری، از واحد بینایی استفاده میکرد
-
Maryam80 علت غلط بودن گزینه ی یک فکر میکنم چیز دیگه ای باشه🤔🤔آخه هم قرنیه و هم عدسی جزو چهار محیط شفاف هستن. علت غلط بودنش اینه که گفته در هر گیرنده نوری خود دو محیط شفاف داره در صورتی که گیرنده ی نوری یه سلوله و باید بجای گیرنده ی نوری، از واحد بینایی استفاده میکرد