بازگشایی مدارس
-
-
-
رییس جهمر اعلام کردن که در 27 اردیبهشت در شهرای سفید و کم خطر مدارس باز می شوند و یک ماه بعد امتحانات نهایی میدهند
الان به نظرتون اون شهرایی که قرمزن چییی ینی باید وضعیت درسی شهرای سفید و قرمز باهم فرق کنه اینجوری ک نمیشه؟zzz r عزیز من این فقط در حد حرف هست و هنوز خبر قطعی نیست
-
zzz r عزیز من این فقط در حد حرف هست و هنوز خبر قطعی نیست
-
zzz r عزیزم شما احتمالا خبر رو ناقص خوندی.خبر رو که من خوندم نوشته شده که برای بازگشایی در این زمان قراره جلسه گرفته بشه و از این حرفا.هنوز هیچی مشخص نیست و در حد حرف هست.تو هم بشین درسارو خودت بخون نگران این چیزا نباش
-
Zaraa ما هم گوجه ای هستیم
-
Zaraa ما هم گوجه ای هستیم
-
Zaraa نع.شاید تا اونموقع خدایی ناکرده این مناطقی که گفتن سفید هست قرمز بشه
-
Zaraa ما میتوانیم
-
Zaraa نع.شاید تا اونموقع خدایی ناکرده این مناطقی که گفتن سفید هست قرمز بشه
-
Zaraa نه به انتظار کسی نه انتظار از کسی...ما خودمون میشینیم میخونیم
-
Zaraa نه به انتظار کسی نه انتظار از کسی...ما خودمون میشینیم میخونیم
-
نگران نباشید مدارس تا سال بعد تحصیلی تعطیل هستند.امتحانات همه جا هم 17 خرداد برگزار میشه البته باز احتمالش هس تعویق بیفته اما احتمالش خییلی کمه.این بازگشایی مدارس شاید واس مناطق خییلی محروم وشاید جاهایی ک صعب العبور باشد اتفاق بیفته ک ب اینترنت دسترسی ندارند.وتعداد هم کمه اینو وزیر اموزش پرورش گفت پراگراف اول هم نظر خودمه.مطمن باشید نظر وزارت بهداشت هم هس
-
این پست پاک شده!
-
نگران نباشید مدارس تا سال بعد تحصیلی تعطیل هستند.امتحانات همه جا هم 17 خرداد برگزار میشه البته باز احتمالش هس تعویق بیفته اما احتمالش خییلی کمه.این بازگشایی مدارس شاید واس مناطق خییلی محروم وشاید جاهایی ک صعب العبور باشد اتفاق بیفته ک ب اینترنت دسترسی ندارند.وتعداد هم کمه اینو وزیر اموزش پرورش گفت پراگراف اول هم نظر خودمه.مطمن باشید نظر وزارت بهداشت هم هس
کوثر جلالی منم از یکی که مادرش تو آموزش و پرورش کار میکنه به گوشم رسیده آموزش پرورش داره به معلم ها اموزش میده که توی مجازی بتونن بهتر تدریس کنن
و خودشون رو برای سال بعد آماده کنن.