کتاب دستور زبان فارسی
-
zeinabmaghsoudi توی چه سایتی
Mahbobeh Zare نشر دریافت کتابو میتونی بخری تو الا هم که فیلما هست
-
Mahbobeh Zare سایت چی بخونم خیلی عالیه
کل کتاباش از هر انتشاراتی بیست درصد تخفیف دارهZaraa ممنون دوست عزیز
-
Mahbobeh Zare نشر دریافت کتابو میتونی بخری تو الا هم که فیلما هست
zeinabmaghsoudi ممنون دوست خوبم
-
حبه انگور_ اره همینایی که تو سایته خوبه ولی با کتاباشون دیگه نیاز به فیلم ندارین
zeinabmaghsoudi در کتاب دستور زبان فارسی گفته است:
حبه انگور_ اره همینایی که تو سایته خوبه ولی با کتاباشون دیگه نیاز به فیلم ندارین
ممنون از راهنمایی:rose:
-
حبه انگور_ واسه 1400 میخوان؟
aylar mo در کتاب دستور زبان فارسی گفته است:
حبه انگور_ واسه 1400 میخوان؟
نه دوستم واسه کنکور امسال میخواد
ادبیاتش ضعیفه -
ببخشید دوستان این دو تا کتاب کدومش دستور رو از صفر صفر میگه ؟؟ صفر صفر منظورم اینه که جمله و نهاد و .... اینا چیه !! ممنون میشم ی همچین کتابی هم معرفی کنید
-
حبه انگور_ من هر دوشو دارم.معمولا اکثر بچه ها از کتاب آقای سبطی راضی ان چون خیلی جامع توضیح میده.اما من تدریسشون و بیشتر از کتابشون دوست دارم:expressionless_face: با نشرالگو راحت تر مباحث و متوجه میشم به نظرم روان تر توضیح داده.حالا هر کس سلیقه ای داره بهتره خودش ببینه از کدوم بهتر میتونه یاد بگیره
Maryam80 مریم جان کتاب دستور زبانشون نظام قدیم هس ...منتهی الان نظام جدیدش اومده...من سردگمم که کدوم روبخرم
-
Zaraa یعنی شما خودتون کتاب دستور اقای سبطی رو دارید و ازش راضی هستین؟اخه شنیدم حجمش زیاده
درسته؟حبه انگور_ عزیزم این کتاب چاپ جدید وقدیم داره ...واقعیتش من سردرگمم کدوم روبخرم.اگر شما تهیه کردین ودارینیش ممنون میشم راهنمایی کنی
-
حبه انگور_ عزیزم این کتاب چاپ جدید وقدیم داره ...واقعیتش من سردرگمم کدوم روبخرم.اگر شما تهیه کردین ودارینیش ممنون میشم راهنمایی کنی
Nafiseh Yaghoubifard
:face_with_tears_of_joy:
خوش اومدین به انجمن
نگاه من تهیه ش نکردم:man_facepalming_medium-light_skin_tone: -
سلام من کلاس دهم هستم و ادبیاتم خیلی ضعیفه برا تقویت پایه چه کتابی پیشنهاد میکنید؟
-
سلام آلایی ها
دوستم میخواد کتاب دستور زبان بگیره ولی توی انتخاب بین دستور زبان نشر الگو و دستور زبان دکتر هامون سبطی گیر کرده و نمیدونه کدومش بهتره
البته من خودم نشر الگو دارم و بهش گفتم کتابه خوبی هست ولی از اون جایی که کتاب دکتر هامون سبطی رو نداشتم گفتم اینجا مطرح کنم شاید دوستانی که هر دو کتاب رو دیدن و مقایسه کردن نظر بهتری داشته باشن
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-آلاءحبه انگور_ سلام بنظرم دستور زبان دکتر سبطی بهتره
-
ببخشید دوستان این دو تا کتاب کدومش دستور رو از صفر صفر میگه ؟؟ صفر صفر منظورم اینه که جمله و نهاد و .... اینا چیه !! ممنون میشم ی همچین کتابی هم معرفی کنید
-
@Elham650 یعنی به تمام جزئیات ریز به ریز پرداخته شده؟ من یه کتابی میخوام که ضمن تقویت پایه برا کنکور هم آمادم کنه
-
@Elham650 یعنی به تمام جزئیات ریز به ریز پرداخته شده؟ من یه کتابی میخوام که ضمن تقویت پایه برا کنکور هم آمادم کنه
Jahid Khalilian بله از هر نظر عالی و کامله ساختار جمله ،شبه جمله و... رو کامل توضیح داده
-
Jahid Khalilian بله از هر نظر عالی و کامله ساختار جمله ،شبه جمله و... رو کامل توضیح داده
@Elham650 خیلی ممنون 🙏🙏🙏
-
@Elham650 خیلی ممنون 🙏🙏🙏
Jahid Khalilian خواهش
-
FCB61 در کتاب دستور زبان فارسی گفته است:
سلام منم دنبال ی همچین چیزیم
من هم تو ارایه -
سلام آلایی ها
دوستم میخواد کتاب دستور زبان بگیره ولی توی انتخاب بین دستور زبان نشر الگو و دستور زبان دکتر هامون سبطی گیر کرده و نمیدونه کدومش بهتره
البته من خودم نشر الگو دارم و بهش گفتم کتابه خوبی هست ولی از اون جایی که کتاب دکتر هامون سبطی رو نداشتم گفتم اینجا مطرح کنم شاید دوستانی که هر دو کتاب رو دیدن و مقایسه کردن نظر بهتری داشته باشن
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-آلاءحبه انگور_ من هر سه کتاب موضوعی رو دیدم هفت خان و نشر و کار کردم اما کتاب دکتر سبطی رو فقط یه نگاه انداختم
از نظر تست خیلی کتاب تاپی حساب نمیشه ولی از نظر آموزش خوبه -
سلام آلایی ها
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-آلاءحبه انگور_ سلام من نظام قدیم خوندم و حدود چهارسال پیش کتاب دستورزبان سبطی رو خریدم خیلی وقت گیره خیلی زیاد
البته اون موقع من سوم دبیرستان بودم و به نسبت کنکور وقت خوب و زیادی داشتم ولی نکات ریز و جزئیات زیادی هم داره و کسالت آوره