-
سلام .کسی میدونه چرا هر سه کیفیت ،پایین هستند؟کسی بلده چطور میشه درستش کرد؟
-
سلام سایت الگو 30% تخفیف گذاشته
موج ازمون الگو خوبه بخرم؟ -
سلام .
ببخشین جلسه ی 67 انرژی شبکه بلور قسمت اول فیلمش ناقصه. -
موج ازمون الگو خوبه بخرم؟t.mohammadmahdi1999gmail.com در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
موج ازمون الگو خوبه بخرم؟گاج 50 تا زده بود.
الگو همینطوریشم کتاباش گرونه!نامرد باید بیشتر میزد -
موج ازمون الگو خوبه بخرم؟t.mohammadmahdi1999gmail.com در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
موج ازمون الگو خوبه بخرم؟برای جمع بندی خیلی خوبه
9 تا سی دی هم داره -
t.mohammadmahdi1999gmail.com در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
9 تا سی دی هم دارهDr.Saraaa در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
t.mohammadmahdi1999gmail.com در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
9 تا سی دی هم دارهشیمیش که سی دی نداره:|
-
Dr.Saraaa در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
banoo در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
Dr.Saraaa در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
وای اون اره :| پایه و پیشش هم جدائه
من ذهنم رفت سمت زیستش :|t.mohammadmahdi1999gmail.com سی دی نداره
-
سلام پس ترکیب های کووالانسی کی تدریس میشه؟
-
استوکیومتری رو اگه بیشتر مسةله هاشو استاد کار کنن عالی میشه ک البته همینطورم خواهد بود
-
سلام راست میگن پس ترکیب های کووالانسی چی؟
-
بچه ها من از فیلم های پارسال استفاده کردم ، خیلی عالی ان ، واقعن استاد همه نکته ها رو میگن ! میتونین از اونا استفاده کنین !
-
بچه ها برا استفاده از فیلمای پارسال با استفاده از هین کتاب استاد که گذاشتن رو سایت میتونیم پیش بریم؟
-
خیلی ممنون
-
سلام
تو قسمت فصل 2 شیمی 2 روند های تناوبی رو درس ذاذن اسستاد و قسمت اولو ندادن قسمت اولو خودمون بخونیم یا در اینده درس میدن -
سلام جلسه 67 ناقص است لطفا درستش کنید ممنون
-
سلام کسایی ک فیلم های پارسال استفاده کردید من فیلم هارو دانلود کردم ولی چندتا از اونا تو شیمی الی ناقص است مثلا استاد ساختار هارو درس دادن تا ایبوبروفن ولی دیگه هرچی تو فیلم ها نگاه میکنم منتول و اسپارتام رو نگفتن کسی هست راهنمایی کنه
-
سلام کسایی ک فیلم های پارسال استفاده کردید من فیلم هارو دانلود کردم ولی چندتا از اونا تو شیمی الی ناقص است مثلا استاد ساختار هارو درس دادن تا ایبوبروفن ولی دیگه هرچی تو فیلم ها نگاه میکنم منتول و اسپارتام رو نگفتن کسی هست راهنمایی کنه
milad4862 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
هر 2 تاش رو گفتن.چون من تو جزوه ام وارد کردم.ولی جلسه اش یادم نمیاد چون من تابستون دیدم این قسمتارو
-
سلام روزتون بهخیر
آیا میتونیم اسید چرب و استر سه عاملی رو به تنهایی نوعی چربی بدونیم یا باید از متن کتاب به این شکل استنباط کنیم که چربی فقط به مخلوط این دوتا گفته میشه؟
پاسخنامهی تشریحی ماز این ابهام رو توی ذهنم ایجاد کرد وقتی که به چربی بودن یک استر سه عاملی اشاره شد و از این مورد ایرادی گرفته نشد
سلام
بچه ها من کتاب خیلی سبز داشتم بعد اونجا نوشته بود که ما پلی سیانو اتن رو در کل سیر شده در نظر میگیریم
الان تو موج آزمون نوشته پلی سیانو اتن به دلیل داشتن پیوند بین کربن و نیتروژن سیر نشده است
موج آزمون پلی استیرن روهم میگه سیر نشده است ولی خیلی سبز میگه سیر شده است
شما نظرتون چیه؟ کدومو درنظر میگیریم؟
@ریاضیا
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء