-
خیلی ممنون
-
سلام
تو قسمت فصل 2 شیمی 2 روند های تناوبی رو درس ذاذن اسستاد و قسمت اولو ندادن قسمت اولو خودمون بخونیم یا در اینده درس میدن -
سلام جلسه 67 ناقص است لطفا درستش کنید ممنون
-
سلام کسایی ک فیلم های پارسال استفاده کردید من فیلم هارو دانلود کردم ولی چندتا از اونا تو شیمی الی ناقص است مثلا استاد ساختار هارو درس دادن تا ایبوبروفن ولی دیگه هرچی تو فیلم ها نگاه میکنم منتول و اسپارتام رو نگفتن کسی هست راهنمایی کنه
-
سلام کسایی ک فیلم های پارسال استفاده کردید من فیلم هارو دانلود کردم ولی چندتا از اونا تو شیمی الی ناقص است مثلا استاد ساختار هارو درس دادن تا ایبوبروفن ولی دیگه هرچی تو فیلم ها نگاه میکنم منتول و اسپارتام رو نگفتن کسی هست راهنمایی کنه
نوشتهشده در ۹ اسفند ۱۳۹۵، ۱۳:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmilad4862 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
هر 2 تاش رو گفتن.چون من تو جزوه ام وارد کردم.ولی جلسه اش یادم نمیاد چون من تابستون دیدم این قسمتارو
-
-
نوشتهشده در ۹ اسفند ۱۳۹۵، ۱۳:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Reza.Tah در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
milad4862
تو فیلم های جمع بندی اونارو درس دادنتو فیلمای کلاس کنکور 2 هم گفتن
من اصلا جمع بندی رو ندیدم -
تشکر از زحمات دست اندرکاران الا...کارتون خیلی عالیه...فقط اگه میشه برنامه ی فیلم های اینده رو بگید...مثلا بگید که ادامه ی شیمی پیش کی تدریس میشه تا ما هم بدونیم باید چه کنیم...
اقای اقاجانی هم کارشون بیسته ولی سرعت کمه...به هر حال سپاس -
سلام بچه ها شیمی 2 کامل تدریس شده؟
-
سلام بچه ها شیمی 2 کامل تدریس شده؟
نوشتهشده در ۹ اسفند ۱۳۹۵، ۱۶:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهali konkuri نه فقط سه فصل اول تدریس شده اگه فصل ۴و۵ را میخاید باید از فیلم های پارسال استفاده کنید البته اون ها هم عالین
-
نوشتهشده در ۹ اسفند ۱۳۹۵، ۱۸:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
#تدریس #شیمی جلسه 72 - آقای #آقاجانی
واکنش های شیمیایی (قسمت پنجم) - سوختن
#ریاضی
#تجربی
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/10/26/5941@alaa_sanatisharif
-
نوشتهشده در ۹ اسفند ۱۳۹۵، ۱۸:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
#ریاضی
#تجربی
-
نوشتهشده در ۹ اسفند ۱۳۹۵، ۱۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
#ریاضی
#تجربی
-
تشکر از زحمات دست اندرکاران الا...کارتون خیلی عالیه...فقط اگه میشه برنامه ی فیلم های اینده رو بگید...مثلا بگید که ادامه ی شیمی پیش کی تدریس میشه تا ما هم بدونیم باید چه کنیم...
اقای اقاجانی هم کارشون بیسته ولی سرعت کمه...به هر حال سپاسmhgmmmm واقعامنم موافقم تابدونیم چیکارمیکنیم
-
من جزوه رو چاپ نکردم ، ینی نمیدونستم ک هست ، خودم هر چی گفتن رو یادداشت کردم ، حتی مثال هایی هم ک حل میشدن با صورت سوال و چهار تا گزینه خونده میشن ، اصن نگران نباش !
-
سلام
کسی میدونه شیمی پیش فصل اسید و باز از 2 سال پیش تاحالا تغییرات جدی داشته یانه؟
چون توی فلیم های سال گذشته اسید باز 2 جلسه ضبط نشده میخواستم بدونم میشه از فیلم های 2 سال پیش استفاده کنم؟؟
ممنون -
سلام
چون توی فلیم های سال گذشته اسید باز 2 جلسه ضبط نشده میخواستم بدونم میشه از فیلم های 2 سال پیش استفاده کنم؟؟
ممنون -
سلام
ممنوننوشتهشده در ۱۰ اسفند ۱۳۹۵، ۵:۳۸ آخرین ویرایش توسط banoo انجام شدهNGU در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام
ممنونمن خودم همه اش رو هنوز ندیدم اما تا این جایی که دیدم اون قسمت متنه میشه اون رنگ شناساگر ها
ایشون @Reza-Tah بهتر نوشتن که
ادامۀ فصل سوم پیش: اسید و باز (قسمت یازدهم)
بررسی متن کتاب درسی
تدریس شناساگرهای اسید و باز و بررسی آن
محاسبۀ pH بازهای قوی و ضعیف
ادامۀ فصل سوم پیش: اسید و باز (قسمت دوازدهم) بررسی متن کتاب مبحث: شیمی و زندگی بررسی آزمون قلمچی ٢٣ بهمن ٩٤حالا خودت ببین تو 2 سال پیش تغییر داشته یا نه.من از فیلمای پارسال آقای شکیبائیان استفاده کردم
-
NGU در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام
ممنونمن خودم همه اش رو هنوز ندیدم اما تا این جایی که دیدم اون قسمت متنه میشه اون رنگ شناساگر ها
ایشون @Reza-Tah بهتر نوشتن که
ادامۀ فصل سوم پیش: اسید و باز (قسمت یازدهم)
بررسی متن کتاب درسی
تدریس شناساگرهای اسید و باز و بررسی آن
محاسبۀ pH بازهای قوی و ضعیف
ادامۀ فصل سوم پیش: اسید و باز (قسمت دوازدهم) بررسی متن کتاب مبحث: شیمی و زندگی بررسی آزمون قلمچی ٢٣ بهمن ٩٤حالا خودت ببین تو 2 سال پیش تغییر داشته یا نه.من از فیلمای پارسال آقای شکیبائیان استفاده کردم
نوشتهشده در ۱۰ اسفند ۱۳۹۵، ۵:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
من جزوه رو چاپ نکردم ، ینی نمیدونستم ک هست ، خودم هر چی گفتن رو یادداشت کردم ، حتی مثال هایی هم ک حل میشدن با صورت سوال و چهار تا گزینه خونده میشن ، اصن نگران نباش !
منم خودم جزوه رونوشتم اینجوری خیلی بهتر یادگیریشم عالی میشه