دستور زبان فارسی داره روانیم میکنهه
-
از روی کتاب حمیدطالب تبار
ramses kabir 🤔🤔🤔
-
من از ششم دبستان دارم کتابای حمیدطالب تبار رو میخونم واقعا خوبن همین باعث شده که مثلا درصد درس فارسیم اکثرا۸۷ یا ۷۸ یا ۱۰۰ باشه
-
البته دهمشو نه یازدهم
-
ramses kabir 🤔🤔🤔
-
راهنمایی مشکل نداشتم ک 😑 دبیرستان سختهه
-
Patrikam میدونم مثلا افعال مرکب مرخم افعال وندی اشتقاقی و اینا رو میگی میگم اینا رو اگه بتوتی بیس کلمات رو بلد باشی میتونی وند هاشونم تشخیص بدی مثل کلمه ی برگاشت که بیسش میشه برگشت ولی در کل میگم میشه راحت یادشون گرفت
-
Patrikam میدونم مثلا افعال مرکب مرخم افعال وندی اشتقاقی و اینا رو میگی میگم اینا رو اگه بتوتی بیس کلمات رو بلد باشی میتونی وند هاشونم تشخیص بدی مثل کلمه ی برگاشت که بیسش میشه برگشت ولی در کل میگم میشه راحت یادشون گرفت
ramses kabir نه مثلا الان زیبا آخه میشه زیب+ا
😑 زیب رو کجای دلم بزارم آخه -
😑 زیب رو کجای دلم بزارم آخهPatrikam والله من نمیدونم
اینا یه سوالایی میدن که من تابه حال ندیدم واسه همین باید جوابایی رو بدی که اونا هم تا به حال ندیدن پس با این اوصاف این روش موفقیت آمیزه با امید سرافرازی در امتحانات پیش رو😂😂😂 -
Patrikam والله من نمیدونم
اینا یه سوالایی میدن که من تابه حال ندیدم واسه همین باید جوابایی رو بدی که اونا هم تا به حال ندیدن پس با این اوصاف این روش موفقیت آمیزه با امید سرافرازی در امتحانات پیش رو😂😂😂ramses kabir 😂😂😂
-
ramses kabir یازدهمم وقتمم زیاده تا کنکور ولی نمیتونم یادش بگیرم اصن مخصوصا انواع فعل رو 😑
-
😑 زیب رو کجای دلم بزارم آخهPatrikam در دستور زبان فارسی داره روانیم میکنهه گفته است:
😑 زیب رو کجای دلم بزارم آخهخب يه بار نكته اشو ميبيني ياد ميگيري دفعه هاي بعدي حواست هست هممون يه جايي بازخودمون گفتيم زيب چه صيغه ايه بعد باهاش كنار اومديم 😕
-
Patrikam در دستور زبان فارسی داره روانیم میکنهه گفته است:
😑 زیب رو کجای دلم بزارم آخهخب يه بار نكته اشو ميبيني ياد ميگيري دفعه هاي بعدي حواست هست هممون يه جايي بازخودمون گفتيم زيب چه صيغه ايه بعد باهاش كنار اومديم 😕
@خانوم-وكيل والله نمیدونم چیکارش کنم