روش مطالعه ادبیات
-
-
دانش-آموزان-آلاء
@خانوم-وكيل -
دانش-آموزان-آلاء
@خانوم-وكيل -
@p-pariya
من که برای آرایه از فیلم های آقای سبطی استفاده می کنم .برای قرابت هم از کتاب قرابت گاج. فعلا بد نبود برای کنکور نمی دونم خوبه یانه . -
@venom مهسا هربار ميام يه اعلان دارم تو منشنم كردي
امروز كلاس و امتحانام خوابمو بهم ريخت درس نخوندم برم يه كم كم كاريامو جبران كنم سحر مفصل توضيح ميدم -
دانش-آموزان-آلاء
@خانوم-وكيل@venom مهسا
-
زدی زیر قولت
-
سلام
من روش خودمو عرض ميكنم
ببينين من ميگم ادم بايد كتابو حتما مسلط شه
من كتاباي عربي و فارسيم جاي سوزن انداختن نداره
كتابو برميدارم يه درسنامه هم كنارمه يا سير تا پياز بگيرين يا از يه سايتي كه بهتون ادرس ميدم پيوي پي دي افشو بخرين ولي سيرتاپياز كامل تره
بعد ميام اول كلمات درسو ميخونم بعد ميرم تو درس سعي ميكنم معني و مفهوم هر بيتو خودم تشخيص بدم و هرچي كه ميخونم ارايه هايي كه به ذهنم ميرسه رو مينويسم واسش
هر بيت يا پاراگرافو كه خوندم ميرم سراغ اون منبعي كه درسنامه داره چك ميكنم اونم
اين واسه اينكه كلا كتابو مثل موم تو دستمون داشته باشيم
بقيه اش ميشه موضوعي خوندن
شما بيايد ارايه ي اقاي سبطيو ببينين واسه هر كدومش مبحثي تست ارايه بزنين يا از روي درسنامه يه كتاب كمك اموزشي ارايه مثلا ارايه ي الگو اين كارو بكنين
واسه دستور هم همينطور
قرابتو بايد يه كم زمان واسش بذارين يا كتاب قرابت دريافتو بخونين يا كارويژه واسه خودتون تعريف كنين هرشب از شعرا شعر بخونين
هرچند خودم دومي رو انجام ميدم ولي پيشنهادم اوليه بستگي به قدرت درك ادبيتون داره -
من یک سوال دارم اخراج شده یعنی چی؟
این پست پاک شده! -
Gol roz چرا حالا؟
این پست پاک شده! -
Gol roz آها ممنونم از پاسخگوییتون
Hesam Mohammadi خواهش میکنم
-
سلام
من روش خودمو عرض ميكنم
ببينين من ميگم ادم بايد كتابو حتما مسلط شه
من كتاباي عربي و فارسيم جاي سوزن انداختن نداره
كتابو برميدارم يه درسنامه هم كنارمه يا سير تا پياز بگيرين يا از يه سايتي كه بهتون ادرس ميدم پيوي پي دي افشو بخرين ولي سيرتاپياز كامل تره
بعد ميام اول كلمات درسو ميخونم بعد ميرم تو درس سعي ميكنم معني و مفهوم هر بيتو خودم تشخيص بدم و هرچي كه ميخونم ارايه هايي كه به ذهنم ميرسه رو مينويسم واسش
هر بيت يا پاراگرافو كه خوندم ميرم سراغ اون منبعي كه درسنامه داره چك ميكنم اونم
اين واسه اينكه كلا كتابو مثل موم تو دستمون داشته باشيم
بقيه اش ميشه موضوعي خوندن
شما بيايد ارايه ي اقاي سبطيو ببينين واسه هر كدومش مبحثي تست ارايه بزنين يا از روي درسنامه يه كتاب كمك اموزشي ارايه مثلا ارايه ي الگو اين كارو بكنين
واسه دستور هم همينطور
قرابتو بايد يه كم زمان واسش بذارين يا كتاب قرابت دريافتو بخونين يا كارويژه واسه خودتون تعريف كنين هرشب از شعرا شعر بخونين
هرچند خودم دومي رو انجام ميدم ولي پيشنهادم اوليه بستگي به قدرت درك ادبيتون داره