سوالات مشاوره ای خود را زمینه کنکور اینجا بپرسید ...( علی سلیمانی )
-
نوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۳۹۴، ۱۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام آقای سلیمانی میشه لطف کنید بگید چه جوری برنامه ریزی کنیم ؟ چه جوری بخونیم ؟ مثلا اگه ما یه فصل ریاضی2 رو خوندیم تستای اون رو بلافاصله بزنیم یا نه وقتی کل کتابو خوندیم بعد تستاشو بزنیم؟ طرز خوندنمون چه جوری باشه؟ چه کتاب کار هایی برای درسای مختلف خوبه؟؟ ترتیب انتخاب درسامون چه جوری باشه؟ کانون بهتره یا سنجش یا گزینه دو؟؟ میشه یه برنامه برای مثال بگید؟؟ درسای پایه سال چهارم بهتره که بخونیم یا عمومی؟؟(سال سومم)
-
نوشتهشده در ۲۸ خرداد ۱۳۹۴، ۱۲:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام آقای سلیمانی
من فارغ التحصیل تجربی هستم و برای کنکور امسال تقریبا یه دور همه درسا رو خوندم ولی چون برای پزشکی قبول شدن کافی نبود میخوام کنکور 95 رو هم بدم... میشه راهنماییم کنید چطور بخونم برای رتبه زیر 500؟؟ اگه با همون برنامه ای که میگید پیش برم کافی هست؟ -
نوشتهشده در ۱ تیر ۱۳۹۴، ۲۱:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
دوستان يه سري فيلم مشاوره و برنامه ريزي روي سايت قرار گرفته بود و بعد مدتي برداشته شد
چطور ميتونم دانلودشون کنم؟
لطفا فيلم هاي مربوط به بر نامه ريزي و مشاوره رو قرار بدهيد با تشکرر -
نوشتهشده در ۳ تیر ۱۳۹۴، ۷:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زینب;13691 said:
> سلام اول باید دروس سال اول مثلا فیزیک بخش آینه ها رو بخونیم یا نه ؟ کلا چه جوری باید بخونیم ؟ برنامه هامون چه جوری باشن؟
سلام سعی کنید از پایه کار کنید.مثلا فیزیک رو حتما از فصل فیزیک مبحث کار و انرژی کار کنید .
-
-
- updated - - -
-
@fardi927;13674 said:
> از اونجایی که اول تابستون ماه مبارک رمضان است
> میخواستم ببینم اگه از افطار تا سحری مطاله کنیم می تونه مفید باشه
> اگه راهنماییم کنید ممنون میشم.
> sent from my lenovo a3500-hv using tapatalkسلام به شرط آنکه حتما استراحت بین مطالعه ها ( هر نیم ساعت دقیقه استراحت ) رعایت شود .
-
-
- updated - - -
-
@ابتین;13630 said:
> سلا م در تابستان به چه روشی درس بخونیم برای کنکور تا مطالبو فراموش نکنیم
سلام شما میتونید کل پایه تون رو جمع بندی کنید بهمراه بعضی از فصول پیش که معلم نیاز ندارند . میتونید کل حجم پایه رو تقسیم بر تعداد هفته های باقی مانده در تابستان کنید و سرعت مطالعه تون رو مشخص نمایید.
-
-
- updated - - -
-
زینب;13725 said:
> سلام آقای سلیمانی میشه لطف کنید بگید چه جوری برنامه ریزی کنیم ؟ چه جوری بخونیم ؟ مثلا اگه ما یه فصل ریاضی2 رو خوندیم تستای اون رو بلافاصله بزنیم یا نه وقتی کل کتابو خوندیم بعد تستاشو بزنیم؟ طرز خوندنمون چه جوری باشه؟ چه کتاب کار هایی برای درسای مختلف خوبه؟؟ ترتیب انتخاب درسامون چه جوری باشه؟ کانون بهتره یا سنجش یا گزینه دو؟؟ میشه یه برنامه برای مثال بگید؟؟ درسای پایه سال چهارم بهتره که بخونیم یا عمومی؟؟(سال سومم)
سلام شما باید برای خودتون یک سرعت مطالعه مشخص کنید. حجم دروس رو تقسیم بر زمان باقی مانده تا اتمام کتاب ها (اختیاری ) کنید تا سرعت شما معین بشه . سعی کنید الان 70درصد مطالعه کنید و 30درصد تست حل کنید. میتونید طبق برنامه ریزی های رایگانم پیش برید
-
-
- updated - - -
-
bahar8;13754 said:
> سلام آقای سلیمانی
> من فارغ التحصیل تجربی هستم و برای کنکور امسال تقریبا یه دور همه درسا رو خوندم ولی چون برای پزشکی قبول شدن کافی نبود میخوام کنکور 95 رو هم بدم... میشه راهنماییم کنید چطور بخونم برای رتبه زیر 500؟؟ اگه با همون برنامه ای که میگید پیش برم کافی هست؟سلام شما میتونید برنامه ریزی خودتون رو اینجا بگذارید تا بنده ببینم و نواقص ش رو اطلاع بدم
-
-
- updated - - -
-
@mostafaalihosseini;13970 said:
> سلام
> دوستان يه سري فيلم مشاوره و برنامه ريزي روي سايت قرار گرفته بود و بعد مدتي برداشته شد
> چطور ميتونم دانلودشون کنم؟
> لطفا فيلم هاي مربوط به بر نامه ريزي و مشاوره رو قرار بدهيد با تشکررسلام بنده اطلاع ندارم بی زحمت به مدیر سایت اطلاع بدید
-
-
نوشتهشده در ۳ تیر ۱۳۹۴، ۱۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام آقای سلیمانی خسته نباشید برنامه رایگانتون را از کجا دنبال کنیم ؟
-
نوشتهشده در ۴ تیر ۱۳۹۴، ۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام اگر ریاست سایت اجازه بدن در انجمن همین سایت در غیر صورت در سایت خودم ( همشاگردی sanjeshy.ir (
-
نوشتهشده در ۱۳ تیر ۱۳۹۴، ۱۴:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام و خسته نباشيد من خارج از كشور هستم و ميخواستم براي كنكور تجربي بخونم اما نميدونم كه توي تابستون سوم رو بخونم يا سوم و دوم؟
و همچنين برنامه ريزيه قلمچي خوبه يا گزينه ي ٢؟sent from my iphone using tapatalk
-
نوشتهشده در ۱۳ تیر ۱۳۹۴، ۱۴:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
با تو جه به اينكه نميتونم توي ازمون ها شركت كنم اميدي هست؟
sent from my iphone using tapatalk
-
تينا خانم اقاي سليماني هر از گاهي به اينجا سر ميزنن و جواب بچه ها رو ميدن
-
قسمت مشاوره ی انجمن آلاء طبقه بندی شد،
لطفا از این به بعد1. سوالات خود را در قسمت مربوط به خودش بپرسید،
2. از ارسال تاپیک های کلی مثل " سوال مشاوره ای داری بپرس" خود داری کنید.
3. پس از اینکه هر سوال به نتیجه رسید، اعلام کنید که موضوع بسته شود.این موضوع بسته شد.