بچه های کنکور تجربی99
- 
@Amin-th 好/您是怎麼來的? 
- 
zahra_yp در بچه های کنکور تجربی99 گفته است: بروبچ به این پی بردم ما طرفداران زیادی در پشت صحنه داریم woow 
 چه جالب @Amin-th در بچه های کنکور تجربی99 گفته است: zahra_yp در بچه های کنکور تجربی99 گفته است: بروبچ به این پی بردم ما طرفداران زیادی در پشت صحنه داریم woow 
 چه جالب آرههه 
- 
zahra_yp چطور 
- 
zahra_yp من هم با بچه های بالا ارتباط خاصی دارم 
- 
zahra_yp من هم با بچه های بالا ارتباط خاصی دارم دکتر علی ف در بچه های کنکور تجربی99 گفته است: zahra_yp من هم با بچه های بالا ارتباط خاصی دارم توکه خودت از بچه های بالایی اصن   
- 
sandiiii در بچه های کنکور تجربی99 گفته است: یک ساعت و بیست و یک دقیقه ی دیگر  مگه لحظه پرتاب موشکه؟؟؟ zahra_yp در بچه های کنکور تجربی99 گفته است: sandiiii در بچه های کنکور تجربی99 گفته است: یک ساعت و بیست و یک دقیقه ی دیگر  مگه لحظه پرتاب موشکه؟؟؟ zahra_yp در بچه های کنکور تجربی99 گفته است: باشه حالا نمی خواد گوگل ترنزلیت رو بکنین تو حلق هم دیگه     
- 
دکتر علی ف در بچه های کنکور تجربی99 گفته است: zahra_yp من هم با بچه های بالا ارتباط خاصی دارم توکه خودت از بچه های بالایی اصن   @Amin-th دادا تو به گردن ما حق داری / 
- 
zahra_yp من هم با بچه های بالا ارتباط خاصی دارم دکتر علی ف در بچه های کنکور تجربی99 گفته است: zahra_yp من هم با بچه های بالا ارتباط خاصی دارم حاجی من خودم مبلغ بسیجم 
 بگو هماهنگ شیم   
- 
دکتر علی ف در بچه های کنکور تجربی99 گفته است: zahra_yp من هم با بچه های بالا ارتباط خاصی دارم حاجی من خودم مبلغ بسیجم 
 بگو هماهنگ شیم   zahra_yp چشم حتما /یدونه روش یاد گرفتم معرکست 
- 
Bu Amin Khan ne zaman gelecek? 
- 
@Amin-th دادا تو به گردن ما حق داری / دکتر علی ف در بچه های کنکور تجربی99 گفته است: @Amin-th دادا تو به گردن ما حق داری / این چه حرفیه... 
 اصن ما نمک پرورده ایم...
- 
Bu Amin Khan ne zaman gelecek? دکتر علی ف در بچه های کنکور تجربی99 گفته است: Bu Amin Khan ne zaman gelecek? حاجی هنوز ترکی نمیفهمم...  
- 
Bu Amin Khan ne zaman gelecek? 
- 
دکتر علی ف در بچه های کنکور تجربی99 گفته است: @Amin-th دادا تو به گردن ما حق داری / این چه حرفیه... 
 اصن ما نمک پرورده ایم...@Amin-thداداش عشقی / 
- 
دکتر علی ف در بچه های کنکور تجربی99 گفته است: Bu Amin Khan ne zaman gelecek? حاجی هنوز ترکی نمیفهمم...  @Amin-th ایشالله به همین زودی خواهی فهمید 

️
️

️
️