بچه های کنکور تجربی99
- 
sandiiii در بچه های کنکور تجربی99 گفته است: MAHAk کاری نکردم ک   همین که خستگیم رو فهمیدی کار مهمی بود عزیزه دلم        MAHAk در بچه های کنکور تجربی99 گفته است: sandiiii در بچه های کنکور تجربی99 گفته است: MAHAk کاری نکردم ک   همین که خستگیم رو فهمیدی کار مهمی بود عزیزه دلم        خوشمان آمد   
 خسته خسته رو میفهمه فقط  
- 
کو اسم تاپیک جدید ؟ 
- 
پیداش نمی کنم! 
- 
پیداش نمی کنم! دریا دریایی اگر الا طراح سوالای کنکور بود 
- 
کو اسم تاپیک جدید ؟ دریا دریایی در بچه های کنکور تجربی99 گفته است: کو اسم تاپیک جدید ؟ 
- 
دریا دریایی اگر الا طراح سوالای کنکور بود MAHAk ممنون عزیزم  
- 
MAHAk در بچه های کنکور تجربی99 گفته است: sandiiii در بچه های کنکور تجربی99 گفته است: MAHAk کاری نکردم ک   همین که خستگیم رو فهمیدی کار مهمی بود عزیزه دلم        خوشمان آمد   
 خسته خسته رو میفهمه فقط  
- 
MAHAk ممنون عزیزم  
- 
اقا این همای سعادت پس کجا رفت 
- 
اقا این همای سعادت پس کجا رفت 
- 
MAHAk در بچه های کنکور تجربی99 گفته است: @Amin-th سسلام نوسانگر قبول باشه ،،سعادت اول اسم شما رومنشن کرد      بله دیگهههه چی فکر کردی اینا هنوز برا هم لاو میترکونن zahra_yp در بچه های کنکور تجربی99 گفته است: MAHAk در بچه های کنکور تجربی99 گفته است: @Amin-th سسلام نوسانگر قبول باشه ،،سعادت اول اسم شما رومنشن کرد      بله دیگهههه چی فکر کردی اینا هنوز برا هم لاو میترکونن نه بابا 
 همش شایعس  
- 
zahra_yp در بچه های کنکور تجربی99 گفته است: MAHAk در بچه های کنکور تجربی99 گفته است: @Amin-th سسلام نوسانگر قبول باشه ،،سعادت اول اسم شما رومنشن کرد      بله دیگهههه چی فکر کردی اینا هنوز برا هم لاو میترکونن نه بابا 
 همش شایعس  
- 
MAHAk سعادت که همین دوستمونه /همای سعادت =یعنی اینکه سعادت با خودش خوشبتی میاوره 
- 
خب اینم از کار ما 

️
️