بچه های کنکور تجربی99
- 
@Amin-th میدونی الان دارم چیکار میکنم؟ دکتر علی ف در بچه های کنکور تجربی99 گفته است: @Amin-th میدونی الان دارم چیکار میکنم؟ دکتر علی ف در بچه های کنکور تجربی99 گفته است: @Amin-th میدونی الان دارم چیکار میکنم؟ با کوسه ها حرف میزنی  
- 
MAHAk تو خوابو بیداریم دکتر علی ف در بچه های کنکور تجربی99 گفته است: MAHAk تو خوابو بیداریم عاقا پس برو بخاااب..بعضی وقتا خواب همه چی رو اوکی میکنه  
- 
دکتر علی ف در بچه های کنکور تجربی99 گفته است: MAHAk تو خوابو بیداریم عاقا پس برو بخاااب..بعضی وقتا خواب همه چی رو اوکی میکنه  MAHAk مال من از خواب گذشته /دندون درد +سردرد+پادرد+.../الان میمیرم 
- 
sandiiii سلام ببخشید شما مهندس چی هستید ؟خدا کنه هوافضا باشید دکتر علی ف در بچه های کنکور تجربی99 گفته است: sandiiii سلام ببخشید شما مهندس چی هستید ؟خدا کنه هوافضا باشید من کنکوریم  
 ولی انشالله مکانیک 
- 
دکتر علی ف در بچه های کنکور تجربی99 گفته است: sandiiii سلام ببخشید شما مهندس چی هستید ؟خدا کنه هوافضا باشید من کنکوریم  
 ولی انشالله مکانیک sandiiii دختر مکانیک مگه داریم 
- 
MAHAk مال من از خواب گذشته /دندون درد +سردرد+پادرد+.../الان میمیرم دکتر علی ف در بچه های کنکور تجربی99 گفته است: MAHAk مال من از خواب گذشته /دندون درد +سردرد+پادرد+.../الان میمیرم حاجی 
 تورو خدا یه بار خوب باش!!
- 
امین تبلت داداشمو شکسته بودم .... 
- 
sandiiii دختر مکانیک مگه داریم 
- 
امین تبلت داداشمو شکسته بودم .... 
- 
MAHAk مال من از خواب گذشته /دندون درد +سردرد+پادرد+.../الان میمیرم دکتر علی ف در بچه های کنکور تجربی99 گفته است: MAHAk مال من از خواب گذشته /دندون درد +سردرد+پادرد+.../الان میمیرم ای بابا انچه خوبان دارن تو یکجا داری    
- 
امین تبلت داداشمو شکسته بودم .... دکتر علی ف در بچه های کنکور تجربی99 گفته است: امین تبلت داداشمو شکسته بودم ....    و اونم الان این بلاهارو سرت اورده و اونم الان این بلاهارو سرت اورده حق میدم بهش حق میدم بهش
- 
sandiiii یه پیشنهاد بدم 
- 
دکتر علی ف در بچه های کنکور تجربی99 گفته است: امین تبلت داداشمو شکسته بودم ....    و اونم الان این بلاهارو سرت اورده و اونم الان این بلاهارو سرت اورده حق میدم بهش حق میدم بهشMAHAk میخواست منو بکشه /من هم رفتم اتاق تا 5ساعت درو بستم 
- 
sandiiii در بچه های کنکور تجربی99 گفته است: دکتر علی ف در بچه های کنکور تجربی99 گفته است: sandiiii دختر مکانیک مگه داریم ازین به بعد بله داریم   ان شاالله    
- 
MAHAk میخواست منو بکشه /من هم رفتم اتاق تا 5ساعت درو بستم دکتر علی ف در بچه های کنکور تجربی99 گفته است: MAHAk میخواست منو بکشه /من هم رفتم اتاق تا 5ساعت درو بستم خوبه پس شانس آوردیم که الان زنده ای  
- 
دکتر علی ف در بچه های کنکور تجربی99 گفته است: MAHAk میخواست منو بکشه /من هم رفتم اتاق تا 5ساعت درو بستم خوبه پس شانس آوردیم که الان زنده ای  MAHAk چه روز بدی بود 
- 
MAHAk چه روز بدی بود دکتر علی ف در بچه های کنکور تجربی99 گفته است: MAHAk چه روز بدی بود تقصیر خودت بود  چیکار تبلت بچه داشتی چیکار تبلت بچه داشتی 
- 
MAHAk مال من از خواب گذشته /دندون درد +سردرد+پادرد+.../الان میمیرم دکتر علی ف در بچه های کنکور تجربی99 گفته است: MAHAk مال من از خواب گذشته /دندون درد +سردرد+پادرد+.../الان میمیرم نظرت چیه بریم تاپیک فیزیکت رو صد بزن یه سوال فیزیک حل کنی        
- 
دکتر علی ف در بچه های کنکور تجربی99 گفته است: MAHAk مال من از خواب گذشته /دندون درد +سردرد+پادرد+.../الان میمیرم نظرت چیه بریم تاپیک فیزیکت رو صد بزن یه سوال فیزیک حل کنی        MAHAk با این حال بریم 
- 
لینک تاپیک رو داری 

️
️

️
️