اللهم عجل لولیک الفرج
-
خطبه ٢٧ نهج البلاغه
https://mouood.org/component/k2/item/19526-متن-و-ترجمه-نهج-البلاغه-خطبه-27.html -
خطبه ٢٨ نهج البلاغه
https://mouood.org/component/k2/item/19583-متن-و-ترجمه-نهج-البلاغه-خطبه-28.html
️آگاه باشيد كه شمايان در غفلت آرزوها بسر ميبريد و مرگ در پشت آن كمين كرده است.
️
-
-
Bad Fighter ان شالله به زودي
-
بسم الرب المهدی
سلام آقای خوبی ها اینم منم دوباره پیش چشمانت با کوله باری از گناه این دفعه گناهانم آنقدر زیاد است که شانه هایم توان تحملشان را ندارد میدانم که خدا میگذرد از حق خود میبخشد من را اما میترسم از حق ناس هایی بر گردنم است از آن روزهایی که با حال بد خود دیگران را هم نا امید کردم از آن روزهایی که با حرف هایم دل دوستانم را شکستم از آن روزهایی که با حرف و عمل خود باعث شدم از دین تو زده شوند از افراط ها وتفریط ها
آقا جانم فردا جمعه است نامه اعمالم به دست تو میرسد چشمانت را ببند که نبینی کسی که ادعا کرده سرباز تو ست چه گناهایی دارد
مهدی فاطمه من سعی کردم خوب باشم و با خوب بودنم بقیه را به خوبی و به سمت تو دعوت کنم اما آقا جان گویا من خودم خوب نبودم که نتوانستم یاری به راه تو آورم خودت دست همه یمان را بگیر که در ظلمت دنیا گم شده ایم
قول میدهم برای هزارمین بار درستش کنم تو کمکم کن قدمم را ثابت کن -
الهم عجل لولیک الفرج...
-
بسم الرب المهدی
سلام آقای خوبی ها اینم منم دوباره پیش چشمانت با کوله باری از گناه این دفعه گناهانم آنقدر زیاد است که شانه هایم توان تحملشان را ندارد میدانم که خدا میگذرد از حق خود میبخشد من را اما میترسم از حق ناس هایی بر گردنم است از آن روزهایی که با حال بد خود دیگران را هم نا امید کردم از آن روزهایی که با حرف هایم دل دوستانم را شکستم از آن روزهایی که با حرف و عمل خود باعث شدم از دین تو زده شوند از افراط ها وتفریط ها
آقا جانم فردا جمعه است نامه اعمالم به دست تو میرسد چشمانت را ببند که نبینی کسی که ادعا کرده سرباز تو ست چه گناهایی دارد
مهدی فاطمه من سعی کردم خوب باشم و با خوب بودنم بقیه را به خوبی و به سمت تو دعوت کنم اما آقا جان گویا من خودم خوب نبودم که نتوانستم یاری به راه تو آورم خودت دست همه یمان را بگیر که در ظلمت دنیا گم شده ایم
قول میدهم برای هزارمین بار درستش کنم تو کمکم کن قدمم را ثابت کن -
@خانوم-وكيل در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
@jahad-20 خودتونم حق الناس دوستاتونو ببخشيد سركار خانوم
️
️
من حق الناسی نمیبینم عزیزم
-
Bad Fighter ان شالله به زودي
-
الهم عجل لولیک الفرج...
Blue Uranus در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
الهم عجل لولیک الفرج...
فکر کنم یکمی دیره.. از اینکه به جمع ما پیوستین خوشحالم
-
Blue Uranus در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
الهم عجل لولیک الفرج...
فکر کنم یکمی دیره.. از اینکه به جمع ما پیوستین خوشحالم
-
-
خطبه ٣٠ نهج البلاغه
اگر فرمان قتل او را صادر كرده بودم قاتل او به حساب ميآمدم، و چنانچه ديگران را از كشتن او باز ميداشتم حتماً ياور او ميبودم. امّا بايد دانست آن كه او را ياري داده است نميتواند خود را بهتر از خواركننده او برشمارد، و آن كه او را خوار كرده است نتواند ياري كننده او را از خود برتر داند. ولي من آخرين سخن را در باره او ميگويم: او خود را برتر و بالاتر دانست و تافته جدا بافته پنداشت، و چه بد «ديد» و چه بد «برداشت» شما نيز در شورش عليه او تند رفتيد و از حد گذرانديد. و در هر صورت خداي را در باره هر دو گروه حكم و فرماني است كه انجام خواهد داد.- بعد از خوندن اين خطبه امام علي رو بيشتر دوست دارم
- بعد از خوندن اين خطبه امام علي رو بيشتر دوست دارم