شیمی
-
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
کسایی که درس ها رو تموم کردن و توی دوران جمع بندی ان و کسایی که اطلاع دارن
اگر من شیمی صفر باشم توی این مدت کدوم فصل هارو پیشنهاد میکنید که بخونم تا کنکور درصد 30 و یا بیشتر رو بگیرم؟
همچنین فیزیک -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
سلام
اگر من شیمی صفر باشم توی این مدت کدوم فصل هارو پیشنهاد میکنید که بخونم تا کنکور درصد 30 و یا بیشتر رو بگیرم؟
همچنین فیزیکفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSaeed Ahmadi رششتون چیه؟
-
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
۳۰؟؟؟ خیلی کمه دوست من خودتو کم نگیر
-
سلام
همچنین فیزیکنوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSaeed Ahmadi پایه و رشته؟
-
سلام
همچنین فیزیکنوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSaeed Ahmadi
سلام
من پارسال دوماه خوندم 60 زدم 30درصد که تو سه ماه چیزی نیست
ببینید کدوم فصلا تست بیشتر دارن و شما میتونین سریعتر یادشون بگیرین و تستشونو بزنین از همونا شروع کنین -
Saeed Ahmadi
سلام
من پارسال دوماه خوندم 60 زدم 30درصد که تو سه ماه چیزی نیست
ببینید کدوم فصلا تست بیشتر دارن و شما میتونین سریعتر یادشون بگیرین و تستشونو بزنین از همونا شروع کنیننوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-noori7979 شما پایتون چیه
-
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
aylar mo
پشت کنکوریم -
aylar mo
پشت کنکوریمنوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-noori7979 تجربی؟و قدیم یا جدید؟
-
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
aylar mo
تجربی جدید -
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
برای 30 درصد پایه دوم+سوم یا همون دهم و یازدهم کافیه تو این مدت راحت میشه این مقاطع رو کار کرد و حداقل 40 درصد زد
-
aylar mo
تجربی جدیدنوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-noori7979 میشه یکم از نحوه مطالعتون توضیح بدید
-
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۳۵ آخرین ویرایش توسط f.noori7979 انجام شده
aylar mo @Ellery
راستش من پارسال منبع خوب نداشتم دبیرای شیمیمونم دهم و یازدهم داغون بودن طفلکیاتابستون کلاس رفتم ولی چون پایم خوب نبود تاثیر چندانی نداشت خلاصه دوماه مونده به کنکور شروع کردم شیمی پایه میکرو رو خوندم ولی متاسفانه چون وقتم کم بود تست نزدم ولی کتابش برای من معجزه بود
-
aylar mo @Ellery
راستش من پارسال منبع خوب نداشتم دبیرای شیمیمونم دهم و یازدهم داغون بودن طفلکیاتابستون کلاس رفتم ولی چون پایم خوب نبود تاثیر چندانی نداشت خلاصه دوماه مونده به کنکور شروع کردم شیمی پایه میکرو رو خوندم ولی متاسفانه چون وقتم کم بود تست نزدم ولی کتابش برای من معجزه بود
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-noori7979 حفطیجاتتون خوبه؟
-
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Ellery
حفظیاتم داغونه پارسال من فقط مسئله حل کردم تا جایی که یادمه تو کنکور -
@Ellery
حفظیاتم داغونه پارسال من فقط مسئله حل کردم تا جایی که یادمه تو کنکورنوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-noori7979 معدلتون چند میشد تو دبیرستان؟
-
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Ellery
نوزده و خورده ای
تعریف از خود نباشه تو مدرسه دانش آموز خوبی بودم -
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Ellery
ولی کنکور ربطی به معدل و نمره مدرسه نداره -
@Ellery
ولی کنکور ربطی به معدل و نمره مدرسه ندارهنوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-noori7979 میخاستم ببینم استعداد دارین یا ن